РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ 55

• 129 406
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Пламчо ето ги рецептите  Simple Smile    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=168884.0

# 541
# 542
# 543
  • Пловдив
Здравейте,жалко ,че в страничката няма много активност, но аз искам да споделя постижението си от 23 01.до този момент съм отслабнала 9 кг. Искам още минуси затова продължавам в същия дух  Grinning

# 544
  • TX
mirai това е много добър резултат, браво   bouquet а от колко стартира и каква ти е целта.
Официално се взех в ръце с РХ, защото бях позалитнала  Blush

# 545
  • Пловдив
Благодаря много и аз се радвам на резултата. Grinning  Бях станала 73 кг,а съм висока 150 и реших ,че е крайно време да направя нещо. Зора ми беше да започна,сега вече свикнах и смятам да продължавам така ,поне 60 кг да стана .За моя ръст нормалното тегло е от 43 до 56 кг ,но до там незнам дали ще стигна . А и годинките не са ми малко 46 та искам поне 60 да стана. Умирам си от кеф като гледам как ми стават все по-широки панталоните Joy

# 546
  • Sofia
Момичета, да попитам дали салата капрезе е режимна? Слагам домати, моцарела и готово песто Peace

# 547
Нека по-опитните дами кажат, но според мен - без пестото. Смесването на растителни с животински мазнини е нежелателно.

# 548
  • Sofia
Нека по-опитните дами кажат, но според мен - без пестото. Смесването на растителни с животински мазнини е нежелателно.
Значи съм объркала нещата..А оцет в салатите слагате ли? Embarassed

# 549
Аз - да. Иначе не е салата.

# 550
  • Sofia
И още нещо - какво хапвате ако ви се прияде нещо сладко? Постен кекс става ли ( без мляко, масло и яйца? Черен шоколад? Грис с ябълки и стафиди?

# 551
И още нещо - какво хапвате ако ви се прияде нещо сладко? Постен кекс става ли ( без мляко, масло и яйца? Черен шоколад? Грис с ябълки и стафиди?
лъжица мед, фурми, стафиди, черен шоколад
аз лично и бананови палачинки си правя

# 552
  • Sofia
черният шоколад има ли значение колко процента е и колко време след изброените неща не трябва да се консумира нищо друго?

# 553
черният шоколад има ли значение колко процента е и колко време след изброените неща не трябва да се консумира нищо друго?
не съм се замисляла за време и т.н. ям го в пристъп на умопомрачение  Mr. Green

Аз правя детоксикацията вчера ,днес и утре, да живеят нектарините и английската сол  Mr. Green

# 554
  • Sofia
Добро утро! Искам да ви споделя менюто за днес, за да ме коригирате ако има нужда Hug
Закуска - пъпеш, обяд - салата с моркови, орехи,лимонов сок; вечеря - картофена салата ( картофи, лук, лимонов сок).
Снощи вечерях пиле на скара със салата домати, краставици, лук и чушки.
Благодаря ви за подкрепата  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт