РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ 55

• 129 402
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Безукорно РХ, janin4e.

Аз наблягам на шопска салата - по-вкусна от всякога с розовобузести домати.

# 556
здравейте на всички. аз идвам от друг форум "90 дневна....." и имам проблем, имам булимия. Затова започнах 90 дневната диета, за да отрегулирам храненията си ,но свърши диетата, свърши и волята ми. Безразборно ядене и изчистване....Паднах много силно и пак съм там, където бях и преди. Имам въпроси - връщате ли се някога към смесено хранене? бързо ли се качва? прегрешавате ли? (обожавам сладко и съм некотрулируема) . По колко пъти на ден ядете? (срещнах 3, някъде 5) Питам, за някой от вас, смешни въпроси, но от 90 дневната диета разбирам, че само от части се покрива с разделното хранене, а пък в различните форуми и сайтове различно пише. Какви са основните правила? Не смесвате различните групи храни и спазвате интервал на хранене? Грубо 4-5 часа са тия интервали? Като ядете сладко или пък повечко тесто - ядете го на обяд? вечеря? има ли такива правила? След сладкото и тестото карате ли само на плодове? Има ли ограничение на количествата храна? грамажи? вода пие ли се, не се ли пие след ядене? Моля ви не ме съдете, от безизходицата в която се намирам се впускам с толкова досадните въпроси. Ще съм благодарна ако някой ми отговори   bouquet

# 557
  • Sofia
perfinni, добре дошла! Задала си твърде много въпроси Crazy
Аз като започнах разделно хранене ме посъветваха първо да започна с прости комбинации. Картофи със свежа салата, месо със свежа салата, плодовете отделно, вода ( добре е да се пие повече). Аз съм бременна в момента е не ограничавам количествата, но въпреки това забелязвам ефект. Има доста таблици, от които лесно ще се ориентираш, но на мен най-много ми помогнаха рецептите в този форум. Например там видях, че маслото спада към мазнините и може да се яде с хляб или картофи, което е съществена разлика с 90 дневната диета Peace Също важи и за сметаната:)
Започни да се храниш разделно и постепенно ще се избистрят въпросите Peace

Да питам и аз нещо - има салата от ориз, тиквички и зелен фасул, която обожавам..редно ли е да смесвам ориз и фасул или да я направя само с ориз?

# 558
  • Prague Czech Republic
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 559
  • Sofia
Момичета, да се отчета!
Мисля, че разделното ми хранене върви добре. Често за обяд хапвам пълнозърнести макарони със сушени домати, а вечер гледам да са белтъчини ( салата със сирене или салата с месо). Междинни хранения - плодове ( един вид).
Единствено с кафето не ми е много ясно как стоят нещата. Пия сутрин като стана - черно, без нищо. Гледам закуската да е поне половин час след кафето..

# 560
  • Пловдив
Привет от мен! Равносметката от  23.01 до 23.07-  10 кг.   Някой хора ги свалят за месец-цдва аз за цели шест. Е по -добре е от нищо.Напоследък закусвам само плодове ,обядвам таратор  задушени зеленчуци ,тиквички ,чушки , зелен фасул   и вечерям предимно шопска салата ,риба ,пиле. И пак отслабването е трудно. Лошото е че наближава отпуската и за петте дни какво ще ям и ще пия ,въобще си нямам на идея newsm78 . Ще се радвам и ако някой друг сподели резултати.  Simple Smile

# 561
Моите са 8кг. от началото на годината
но аз не към сто процента разделна
яко гафя понякога ,
а относно почивката аз съм на принципа веднъж се живее
организма има нужда и от глезене

# 562
Привет! Simple Smile
Решила съм да пробвам разделното хранене. Имам проблеми с краката и се налага да смъкна някой килограм. Ще се радвам на всеки свален, колкото и време да ми отнеме.
Вчера започнах от 71.4кг.
Бавно-славно! Важно за мен е да е за постоянно.

Хубаво лято от мен! Simple Smile

# 563
  • Пловдив
Много се радвам ,че не съм сама а има и други с постигнати резултати.Браво  на Г-жа Нервакова. И аз прегрешавам понякога и после ми е гузно   Embarassed Но на  почивката сигурно ще се поглезя  Party а пък после пак режимчееееее
 Ванчето пожелавам ти успех ,бъди упорита и ще се получи .Аз започнах от 73 кг януари  ,а сега съм 63 бавно и славно  Simple Smile

# 564
Супер!
И аз бих се радвала на едни 10 кг.... Simple Smile

# 565
Аз на поне 5 кг надолу, но не съм от най-редовните при спазването на храненето   ooooh!

# 566
Здравейте,

от около две седмици съм на РХ и най-интересното е че вече има ефект. В един магазин днес ми казаха, че съм започнала да отслабвам, без да знаят че съм на режим. Само месец по-рано ме питаха да не чакам второ. Кг не меря, следя обиколка, но все още по дрехите не виждам промяна.
Имам една много любима лека вечеря и искам да ви попитам дали е режимна - тиквички, грис и сирене? Почти съм сигурна, че не е се чудя как мога да я модифицирам! Благодаря ви! Simple Smile

# 567
грис и сирене не може

# 568
Здравейте и от мен. И аз съм на разделно от 16 юли някъде.  Спрях всички консерванти, всички храни с Е-та, позволявам си по една филия хляб на ядене , когато храненето включва хляб( старая се да е черен), спрях всичко сладко, всякакви баници, мазни работи и тн. Спрях месото и яйцата и прясното мляко( комбинирам с безслузеста диета ) .Чувствам се много лека и много добре,изобщо не ми липсват нещата,които спрях. Беше буквално от днес за утре.Казах си-от днес няма повече да ям това и това и това- и ги спрях от раз.Ползвам зехтин вместо олио. Сутрин не закусвам , освен някой плод, старая се първото ми ядене да е след 12, и после да хапвам към 5 и това е. 2 яденета, междинно между тях хапвам плод на гладно. Наблягам на зеленчуците .Менюто ми се състои примерно от една голяма салата и примерно супа или някакви варени или задушени заленчуци . Ям,докато се заситя и не преяждам.След 6 гледам да не ям.Само последните 2-3 дни нещо наруших режима и хапнах 4 пъти вмсто 2, но пак си беше природосъобразно и разделно. Когато се сетя хапвам и ленено семе. Свалила съм 2 килограма, целта ми е да стана 55.бях 65,сега съм 63, но от една седмица не съм мръднала.  
Днес съм на малко по -драстичен режим- много айрян и салата от домати,краставици,чушка и сирене на обяд.Същото ще има и за вечеря Simple Smile Това е от мен, надявам се скоро да се включа с хубави новини за още свалени килограми. Забравих да спомена, че комбинирам с кростренажор, клекове, коремни преси

# 569
Здравейте,

Присъединявам се аз с надежда това да е полезно за цялото ми семейство.
За съжаление играя някакаква невероятна игра с търсенето на здравословен и отслабващ режим за всички ни /имаме нужда/, но трябва да се съобразявам с това, че дъщеря ми не яде и ужасно много неща. Към повечето е алергична, а други не харесва.
Към момента редувам 5-6 манджи като всичките до една са неразделни. Нямам представа как ще успея.

Общи условия

Активация на акаунт