РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ 55

• 129 399
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря за страхотната тема, от 6 месеца се храня горе долу разделно, защото не спазвам всичко точно. Резултата е голям - 10 кг по-слаба  Simple Smile

# 571
Благодаря за страхотната тема, от 6 месеца се храня горе долу разделно, защото не спазвам всичко точно. Резултата е голям - 10 кг по-слаба  Simple Smile
.   
Страхотен резултат,Браво.Би ли споделила как се храниш и дали спортиваш.

# 572
.   
Страхотен резултат,Браво.Би ли споделила как се храниш и дали спортиваш.

Разбира се, първо да кажа нямам време за спорт, опитвам се повече да ходя пеш.
Започнах да избягвам хляб и тестени изделия и най- вече сладко и шоколад ( най- трудното решение за мен  Sad ). Малки жертви на пръв поглед, но с голям резултат
Специален решим на хранене не спазвам, повече зеленчуци, плодове, риба, малко пилешко, опитвам се да не смесвам храните в едно ядене.
И най- важното е промених отношението към храната, спрях да мисля как всяка хапка ще ме направи дебела, а напротив всяка хапка е жизнено важна. Внимавам за качеството на храната!

# 573
  • Пловдив
Здравейте момичета,този месец равносметката ми не е добра.Ходих на почивка ,поглезих се и резултата е +2кг . След тези седем месеца диета ,като видях толкова храна и то вкусна не издържах. Blush И сега айде пак от начало.  Битката продължава #2gunfire

# 574
Момичета, аз се разрових из нета за разделното, не че не съм го прилагала до сега, но не бях се зачитала толкова сериозно ... Та виждам сега една табличка и там се казва белтъчини и мазнини неправилна комбинация  newsm78 значи до момента всички готвят неправилно след, като за направата на омлет си трябва нещо мазничко да речем малко масалце или зехтинче, или дори боб да направиш пак се слага зехтинче  newsm78 неправилно, неправилно, ама си слагам и ми е вкусно ... Ееее не вярвам, че от това се пълнее чак толкова по скоро от бирата се пълнее повече  Joy Продължавам с четенето и с борбата да приуча и мъжката част да се храни като мен.

# 575
  • Sofia
Белтъчини и мазнини е позволена комбинация Peace

# 576
Благодаря ти janin4eto_87  bouquet

# 577
Здравейте момичета  Hug.Как сте ?
Слагам табличка за съчетаване на храните, гледайте внимателно и ако не сте сигурни, не давайте съвети, моля .
http://media.snimka.bg/1883/010022031-big.jpg

Добра комбинация  месо с:
-салата от сурови безскорбялни зеленчуци;
-готвено месо с лук, праз,морков, чушки, зелен боб, зеле и други безскорбялни зеленчуци;
Лошо се съчетава месото с:
-салата от боб,леща,грах,картофи
-готвено месо със стар боб,леща,грах, картофи, ориз,брашно,зърнени храни;
-сирене,кашкавал, яйца, кисело мляко
Това е, когато се спазват стриктно принципите на РХ . Peace
 zlati22, правилно си прочела ,но в рецептите количеството на мазнините или изобщо на несъвместимите продукти е много малко и принципно не се отразява на крайния резултат. Направено е така, че да има разнообразие и да не ти дотяга - да не изглежда като диетичен режим, а начин на хранене .
Има и някои спорни продукти, но това сме го обсъждали, аз поне 20-30 пъти   Laughing.
Всеки решава сам как да се храни, освен това организмът не греши - той ти подсказва дали такава комбинация е поносима или не .
Хубав ден, момичета Hug

# 578
Благодаря ти aleks за изчерпателният отговор, просто ми стана интересно в таблицата пише едно във форумите друго ... Има доста противоречиви мнения и е добре да бъдат изчистени. Както казваш обаче той организма си знае работата и ти казва кое е добро и кое не.
И сега, като се сетя преди Дюканствах и сутрин на закуска ядях трици с кисело мляко и тук има противоречиви мнения ... едни казват трици само с вода, ама това е бляк ...други казват с плодове, трети не можело с плодове ... аз гледам таблицата и по мойте руси мнения си може с плодове ... Как ги ядем пустите трици, че са и полезни и ми действаха добре. Тази сутрин си ги хапнаха така, накиснах ги във вода, а после смлях на пюре 2 нектаринчета малки и ги прибавих към 2 суп.л. трици и ми хареса, дали е правилно оставям на вас да решите ... Това с водата хич, ама хич не ми се нрави ...А сега приятна седмица на всички и хубав ден  bouquet

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 11:02 от zlati22

# 579
Мили момичета, аз съм си гладна почти през целият ден  Joy днес не се сдържах знам, че не е режимно, но си бях направила сирене в гювече с чушка и лук и го смръцъфръцах за нула време, но съгреших със едно сухарче... Все така гладна ли ще си ходя? Сутринта хапнах плодове след 40мин. пих кафе без мляко и към 10 часа вече ми стържеше корема и хапнах сиренето... Сега ще трябва да обядвам в 14часа, ако следваме наставленията, че след сирене и млечни трябва да минат 4 часа. Но питам аз какво правим в тези случаи, когато при все, че сме хапнали плодове сме все още гладни? Благодаря ви

Ако ви се наложи да отидете на ресторант, пицария  какво си поръчвате?  newsm78

Последна редакция: ср, 09 сеп 2015, 13:12 от zlati22

# 580
Може да се възползваш от комбинацията сладки плодове + кисело мляко.
Аз лично ям плодовете чисти, но си е глад наистина,

# 581
Може да се възползваш от комбинацията сладки плодове + кисело мляко.

Може ли да разясниш повече за тази комбинация, защото аз и досега изпитвам предразсъдъци когато смесвам кисело мляко с банани и фурми например, и все си мисля, че дебелея и съм против всякакви правила за разделно хранене.

# 582
Просто съм я чела като разрешена, особено с горски плодове. Иначе и аз страдам от същото псевдо-надебелително чувство, та не я тествам върху себе си.

Според мен подобни комбинации "на ръба" действат различно на разните хора: телата ни са с индивидуален толеранс и вземат решения от какво да лепнат я на бедро, я на дупе...... или пък не.

# 583
Благодаря кехлибаровка , но и аз имам чувството, че се мъча без да има резултат... Ем гладна, ема кила не губя. Понеже имам мнооого свободно време, преди да сготвя гледам таблици, чета и стриктно спазвам всичко. Плодове до преди да започна диетата не хапвах, не обичам, сега се насилвам да ям на закуска, но ми изстъргват стомаха и се чувствам гладна, едвам издържам да дойде обяд. Също така много ми се яде сладко, в началото не усещах толкова нужда, но сега все по често ми се яде, но не го правя. И какво от това шкембето ми си е все същото ха ха ха  Има намаляване на килограмите, но то беше, когато приложих за малко моно диетата на ВЧ тогава свалих 2 кила, а сега прилагайки разделното хранене нито кило надолу ... Предполагам, че всичко е  с времето и резултата не е мигновенен, но все пак ... и на всичко отгоре имам много газове извинявам се, но защо да е така, като уж всичко се разгражда понеже си подхождат продуктите? Странно  Joy добре, че нямам проблеми и скъпият липсва през повечето време иначе съм го закъсала. Лека нощ момичета

# 584
Zloty, и аз имах такъв проблем с килограмите. Цяло лято пробвах какво ли не и не, и не. Не става. То не беше монодиетата на вч,  японско чудо, дюкан. И то не беше за 1 ден или 1 седмица.  Мъчих се с всяка една по минимум месец, докато не ми стана очевадно, че това не е моят начин на отслабване. Но от краят на август започнах да правя 2 прочистващи дни само на плодове,като денят след тях съм само на протеини и през останалите дни съм на разделно хранене. И така започнах да свалям около килограм  на седмица. Не качвам и грам и продължавам да свалям. Иначе само на разделно хранене резултатът, който може да очакваш е килограм на месец, което не е не здравословно и е препоръчително, но е демотивиращо. Или поне на мен ми действа така.

Общи условия

Активация на акаунт