Каква е във вашите очи?

• 37 766
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • в рока
 Е за краката на Коул ако някой каже ,че са слаби....

# 241
  • София
Не може ли просто някой от тези с картотеките със снимки на съфорумки да ги постне, да се възхитим дружно и да не губим време. Трябва и да се работи!

# 242
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Дебели бяха Laughing.

# 243
Касита, това са тънки крака (с тънка кост), но не и слаби Simple Smile разлика има.

# 244
  • в рока

Цитат
Дебели бяха
Mr. Green Mr. Green Айде ,пак не е добре

# 245

Е дебели ли са?

Касита, това са тънки крака (с тънка кост), но не и слаби Simple Smile разлика има.

И каква е разликата?

# 246
Скъпи момичета, мъжете харесват мацки, нормално слаби и сексапилни. Мъжете не харесват висящи меса и телеса. Естествено, че на вас няма да ви го кажат, все пак не искат да стоят на сухо и със сърдити половинки, пилещи им на главата!

п.с. Не бъркайте с любовта. Мъжете могат да обичат дебеланки, но това трябва да е тяхната дебеланка!  Wink  И все пак определено, ако е по-слаба ще я намират за по-красива.  Wink

# 247
Еми това имам предвид. Просто се натрапват някакви извратени представи за "хубост", които нямат общо с природната женска красота. на този крак ако може да му се каже, че е дебел и аз не знам...

# 248
Скъпи момичета, мъжете харесват мацки, нормално слаби и сексапилни. Мъжете не харесват висящи меса и телеса. Естествено, че на вас няма да ви го кажат, все пак не искат да стоят на сухо и със сърдити половинки, пилещи им на главата!

п.с. Не бъркайте с любовта. Мъжете могат да обичат дебеланки, но това трябва да е тяхната дебеланка!  Wink  И все пак определено, ако е по-слаба ще я намират за по-красива.  Wink
Кой говори за дебеланки? говорим за сексапилно загладена жена ала Салма и Скарлет Йохансон, жени, които изкарват парите си със сексапила си и играят роли единствено на сексапилни жени. Значи явно има публика и мъже харесващи тази визия.

# 249
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Е дебели ли са?
Това е друга Шерил бре hahaha

OX'AMAH, и аз се учудих, ама  Whistling Whistling Whistling

# 250
 Joy

ъъъ, аз бях убедена, че са ги обсъдили като слаби, кльощави и криви.

Сега, дайте вашите и да мирясаме.

# 251
  • в рока
Е ,ти къде прочете,че са дебели,Алина?

Нормални са,но в никакъв случай не са кльощави(и на двете Шерил)

# 252
Коя от двете Шерил има дебели крака ? и двете имат хубави крака, като на едната са й малко кокалести около колена и прасци, но това е от възрастта. Има разлика между тънки и слаби. Да си тънък е въпрос на костна система. Може да си тънък и закръглен/загладен, което за мен е най-красивата комбинация  Heart Eyes.

# 253
  • София

п.с. Не бъркайте с любовта. Мъжете могат да обичат дебеланки, но това трябва да е тяхната дебеланка!  Wink  И все пак определено, ако е по-слаба ще я намират за по-красива.  Wink

Мчи, то и жените не харесват шкембета и оплешивяващи глави, ама като гледам все повече това се предлага на пазара.

# 254
Мчи, то и жените не харесват шкембета и оплешивяващи глави, ама като гледам все повече това се предлага на пазара.

Не го оспорвам. Казвам само какво предпочита "окото". Не говоря в крайна сметка какво е избрало сърцето!  Wink

По-големия процент от вас ще се обърнат след висок, добре сложен мъж (т.е. нито дебел, нито слаб, нито напомпан, нито съсухрен), с прилична прическа и хубави дрехи.

Така и окото на мъжа ще погледне първо средновисоката жена, нито слаба, нито дебела, с хубава коса и дрехи, които й отиват.

п.с. Жената от снимката на първа страница е идеалната среда!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт