Каква е във вашите очи?

• 37 801
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
 Напротив, Judy, богинята ти си има много добре изразен прасец.
И 5-7 килограма надолу и ще бъде перфектна за съвременните идеали.

# 271
Сегашната Джоли е ужасяваща.
Иначе много се радвам, че не съм лесбийка, а си падам по мъже Simple Smile
Shocked и аз не съм! Но това не ми пречи да харесвам много жени, аз и Никол Кидман харесвам

Никол Кидман за мен е направо антисексапилна , иначе я обичам като актриса много --страшна роля направи в Догвил. Ако трябва да посоча две несексапилни жени, първо наум ми идват  двете жени на Том Круз --Никол Кидман и втората , която е супер зле и като актриса и като излъчване направо бррр. Иначе Никол Кидман има много красиви крака, но направо никъв секс не излъчва.

# 272

Това не е мускул.
Това е сланина.
"Според някои автори, липсата на прасец (недоразвит мускул на прасеца) се разглежда, като знак за малоценност"
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B5%D1%86
Бицепс, трицепс, коремни, анаболи... и най- голямата липса, която я изпраща директно в нокдаун- ЛуфтЪт!

Богинята изобщо не е моя. Гръцка е, както вече упоменах.
Тя ще се развълнува много от съвременните тенденции, стига да й пратите едно съобщение от форума.

# 273
  • София
Аба поналяла се е Салма на някои снимки, но пък успокоявайте се вие, че мъжете ви предпочитат пред нея, щото сте по-слаби. hahaha

# 274
Моля ти се, твоя е, вероятно се отъждествяваш с нея.

Аба поналяла се е Салма на някои снимки, но пък успокоявайте се вие, че мъжете ви предпочитат пред нея, щото сте по-слаби. hahaha

И налични.

# 275
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Винаги съм подозирала, че гръцките богове са били без вкус.
Какво подозрение, това е доказана истина Mr. Green

# 276
Според мен сегашната Салма Хайек е дебела.

На мен ми се струва, че точно сегашната е по-слаба, снимките с червения бански не знам от коя година са.

В такъв случай да се чете без "сегашната". Коментирах снимките с червения бански и мислех, че са нови.  Peace
Ами ето, така е по-хубава.  Wink

Не подценявай мъжете. Ако е мъж над 50 години, може да ме смени със Салма, но ако е мъж до 30 години по-скоро ще ме смени за Роузи Х.Уайтли. Ама май и този над 50 ще предпочете младото и свежо телце, но това е друга тема. Няма общо с обиколките.
И мъжете не са чак толкова еднопластови.  Wink

И защо е нужна смяна? Говорим за външност. Връзките и чувствата нямат общо.

# 277
Хайде пак да се върнем на сегашната Преслава, като сме почнали сегашните.  Laughing
Скрит текст:
Ето любимата ми снимка:

Това отново е крайност.

Тук е в другата си крайност: 1 2

А това е нещо средно: 1

Ами средното си е най-добре.

Още един глас за "средното"!
Махам фейса. За фигурата говоря.

"Другата крайност" № 1 е пропуск в снимката липсата на тяло. Гримът, обаче, компенсира.

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 15:07 от Judy

# 278
абе не говорим за половинките, а за чуждите мъже ...те са интересните в крайна сметка Stuck Out Tongue

# 279

Ако не се хилеше, можеше да им подействаш успокоително!
Махни емотикона!
Ще имаме поне 50 ощастливени днес жени. И ти ще имаш пръст в това!

# 280
  • Linz
Това е чудесно женско тяло. Нищо в повече и нищо в по-малко.
На същото мнение съм.

# 281

Това не е мускул.
Това е сланина.
"Според някои автори, липсата на прасец (недоразвит мускул на прасеца) се разглежда, като знак за малоценност"
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B5%D1%86
Бицепс, трицепс, коремни, анаболи... и най- голямата липса, която я изпраща директно в нокдаун- ЛуфтЪт!

Богинята изобщо не е моя. Гръцка е, както вече упоменах.
Тя ще се развълнува много от съвременните тенденции, стига да й пратите едно съобщение от форума.
И гърдите й са нежни момински, а не силиконови балони...за нищо не става.

# 282
Винаги съм подозирала, че гръцките богове са били без вкус.
Какво подозрение, това е доказана истина Mr. Green

Утрепали са я с камъни съвременичките, както се вижда, да не излага пола. Или пък това са сторили гейовете. Кой да ти каже?

Ох, Аман, не смеех да повдигна тази пък тема. Снощи четох на малкия за кравите рекордьорки с млеконадой 20 т.- чист съвременен идеал за жена.

# 283
  • София
Според мен сегашната Салма Хайек е дебела.

На мен ми се струва, че точно сегашната е по-слаба, снимките с червения бански не знам от коя година са.
2011 г. пише... иначе аз точно латино телосложението много го харесвам Simple Smile Така че като цяло ми допада тя, пък на 40 + нека всеки не става като нея Simple Smile

Иначе с бански лъсва цялата истина, а с дрехи, с или без   стягащо и подчертаващо бельо могат много неща да се прикрият, а други да се подчертаят и да се акцентира на тях и  общото впечатление да е съвсем различно.

# 284
Салма е миньонче а и латино, няма как да има крака до сливиците, а и като си нисичка всеки килограм много си личи. Според мен изглежда страхотно дори "дебела" Simple Smile
А аз ако изглеждах като жената на снимка номер 1, не бих носила дрехи изобщо, бих се разхождала гола.
Ако са от 2011та, то тук тя е на 45 години. Е, сори Simple Smile ама баба ви е дебела.

Ето я като по-млада, без фотошоп.

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 15:35 от OX'AMAH

Общи условия

Активация на акаунт