Каква е във вашите очи?

• 37 679
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Кой да праща жената да отслабва?  newsm78
Тук повечето май я харесахме.

Не знам как изглеждат "вулгарните" жени на външен вид. Знам какво е вулгарно поведение само.

# 391
Още никой, но тя е не по-дебела и не по-слаба от жената от първия пост.
Пък нея я пратиха на диета.

# 392
Ох, и пръчки нямаше.

Късметлийка. На нас всяка тренировка ни започваше със строяване в редица и всяка трябваше да каже какво е вечеряла снощи и ако беше нещо, различно от марула с кисело мляко, трябваше да се срамува, защото следваше "Чухте ли? Дани е дебела, защото е вечеряла сарми. Повтори защо си дебела, Даниела, тебе слушаме!".

# 393
Жената е с нормално телосложение, много красива нито е слаба, нито дебела.
За съжаление обаче не е много реална снимката, защото обработката с фотошоп е видима newsm78
Според мен, трябва да се публикува по-реална снимка Simple Smile Hug

# 394
  • Варна
Ох, и пръчки нямаше.

Късметлийка. На нас всяка тренировка ни започваше със строяване в редица и всяка трябваше да каже какво е вечеряла снощи и ако беше нещо, различно от марула с кисело мляко, трябваше да се срамува, защото следваше "Чухте ли? Дани е дебела, защото е вечеряла сарми. Повтори защо си дебела, Даниела, тебе слушаме!".
Явно всички сме минали през една и съща фелдфебелка.
Спомням си, че МНОГО ми се подиграваха децата в училище, понеже не обядвах. А защо не обядвах, защото бях качила 400грама и бях подложена на онова същото, на което и Даниела.

# 395
Майкоу, Янечек, колко години го изтрая това?  newsm78
Сори за спама, но нали се заговорихме и за други неща...

# 396
  • в рока
Ужас.Добре,че съм тренирала баскетбол.

# 397
  • Насред хаоса
Кой да праща жената да отслабва?  newsm78
Тук повечето май я харесахме.

Има време. Сега  се изследват снимките под микроскоп и се търси я някоя сланинка, я някоя диспропорция, я някоя скрита пъпка поне.  Mr. Green
Страхотна е просто. Добре, че не съм мъж. Не им завиждам, завалиите.

# 398
  • Пловдив

Цитат
"Чухте ли? Дани е дебела, защото е вечеряла сарми. Повтори защо си дебела, Даниела, тебе слушаме!".
Понеже не бих позволила на мен някой да ми говори така си мисля, че когато му дойде врмете не бих позволила, някой пък било то и учител да говори подобни глупости на детето ми и да му се внушава, че трябва да вечеря само зелена салата, за да е здраво и красиво. Спорта е полезен за децата, дисциплината, която изгражда навярно също, но пък такива вече прекалени церберства, както някой разправят в балета, художествената гимнастика и други мисля, че не са добри и могат да повредят включително психиката на едно дете.

# 399
Майкоу, Янечек, колко години го изтрая това?  newsm78
Сори за спама, но нали се заговорихме и за други неща...

6-7. После дойде демокрацията и не беше задължително да се ходи на гимнастика. Нито една девойка от отбора не продължи.
пп: Пурко, хубаво баскетбол, ама на някои не ни достигат сантиметри по височина за баскетбол  Laughing
Между другото моя приятелка, която тренираше волейбол има много повече спортни травми от мен.

# 400
  • Варна
poohito, може да е церберство, но ти дебела балерина виждала ли си? Или гимнастичка?
Изкуството иска жертви.

# 401
  • в рока
Аз от 5,6 клас съм 170 и толкова си останах  Laughing

# 402
Още никой, но тя е не по-дебела и не по-слаба от жената от първия пост.
Пък нея я пратиха на диета.

Е, пратили я някакви си 1,3 процента от отговорилите в анкетата, което си е, слава Богу, нищо.  Simple Smile
Ако не ги послуша, ще си остане харесвана за мнозинството.

# 403
Ами незнам.За мен не е нормално подрастващ организъм да яде за вечеря маруля и мляко.Даже за никой организъм не е нормално май.Моята драма с килата съм я писала неведнъж.Отнасях страхотни подигравки за това че съм хем висока,хем пълна.Още в 8-9 клас бях 178 и 93 кг.Понасях голям тормоз.Какво да направя?Хората сме различни.

# 404
Абе, Рибозом, ако не се лъжа, си пускала твои снимки и изобщо не бяха на дебела жена, даже по-скоро към слаба. Сега ме объркваш с тези 93 кг.

Общи условия

Активация на акаунт