Каква е във вашите очи?

• 37 699
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
И аз съм на мнение ,че е много важно по тези предмети да се постави основата на общата култура.
Да знаеш кой е Вивалди,Моцарт,Бах,да разпознаваш по едно,две произведения техни.Да правиш разлика между импресионизъм и кубизъм,ей такива неща

Да си виждал поне една-две картини на Бетовен.........

# 481
И аз съм на мнение ,че е много важно по тези предмети да се постави основата на общата култура.
Да знаеш кой е Вивалди,Моцарт,Бах,да разпознаваш по едно,две произведения техни.Да правиш разлика между импресионизъм и кубизъм,ей такива неща

Да си виждал поне една-две картини на Бетовен.........

И да си чел стиховете му, които са любими на Ринго Стар, казал го е веднъж - "обожавам Бетовен, особено стиховете му"

Joy

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 15:53 от Татко Мецан

# 482
  • в рока
Говорих и за изобразително и за музика,затова след изредените композитори съм писала и стиловете в рисуването.

Говорим за операта "АИДА" и колежка се чува от задния ред"Да,бе,знам я ,любимата на Джаро.И когато я пуснат ,все убиват някого"

# 483
Говорих и за изобразително и за музика,затова след изредените композитори съм писала и стиловете в рисуването.

Говорим за операта "АИДА" и колежка се чува от задния ред"Да,бе,знам я ,любимата на Джаро.И когато я пуснат ,все убиват някого"

Разбрах те отлично. Намесих Бетовен заради снимката на колежката, която в момента се разпространява във ФБ.

# 484
казал го е веднъж - "обожавам Бетовен, особено стиховете му"

Joy

Шегувал се е с репортер.
http://www.sandpapersuit.com/2014/02/how-beatles-used-jokes-to-go-viral.html

# 485
Кой е Джаро?

# 486
  • в рока
Герой от сериала "Под прикритие"

# 487
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами медицинската топка Laughing Laughing
Аз едвам я вдигах Laughing.

# 488
  • в рока
Бях я забравила,докато колегата преподавател в унито не ме накара от седнало положение,разкрачен стоеж да направя два ,три опита,придружени с "Хайде,колежке,знам,че можете повече" Joy Joy

# 489
  • Варна
Ами медицинската топка Laughing Laughing
Аз едвам я вдигах Laughing.
Щот' не ви се е паднала учителка по физическо гюлледжийка, затова така приказвате! hahaha
А, и гюллетата бяха ръждясали! Twisted Evil

# 490
  • в рока
 Joy Joy Joy Смея се с глас

# 491
Като ви прочетох за балерините-майка ми къде е бляла и не ме е записала на балет някога! Twisted Evil
Там поне е нямало да набиват нон стоп:яж! Twisted Evil
Това е друг момент. Тези занимания/спортове често са свързани с конкретна структура, която детето или  я има по рождение или я няма.

# 492

Joy Но пък на него му гръмнаха фургончето под звуците на "Va pensiero", има вкус Джаро, не може да се отрече.
Аз имах големи проблеми с вкарването на кошове, а волейболната мрежа ми се струваше невъзможна за достигане, да не говорим да успея да я прехвърля. Можех много неща, но за жалост не влизаха в нормативите и за учителите по физическо винаги съм била нескопосан зубър. Веднъж много се ядосах и казах, че не мога да вкарам и един кош, но пък мога да жонглирам с бухалки, а даскалът по физ. ми каза "Като можеш, върви в цирка, тука сме училище и учим сериозни неща!".

# 493
  • Варна
Като ви прочетох за балерините-майка ми къде е бляла и не ме е записала на балет някога! Twisted Evil
Там поне е нямало да набиват нон стоп:яж! Twisted Evil
Това е друг момент. Тези занимания/спортове често са свързани с конкретна структура, която детето или  я има по рождение или я няма.
Именно.
За гимнастика не бях подходяща, но в балета ме посрещнаха с отворени обятия.

# 494
О, сега можеш да си запишеш дебелкото момиченце на балет преспокойно, никой не ти го връща ако редовно си плащаш таксата. Само че на тържеството се чудиш Лебедово езеро ли гледаш или Трите прасенца, които несръчно сбират слама за къщичката си.

Общи условия

Активация на акаунт