Каква е във вашите очи?

• 37 208
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Анджелина Джоли си беше доста пищна и съответно хубава докато не се събра с Брад Пит някъде. Сега вече изобщо не я харесвам, като своя бледа сянка е.
А Никол Кидман изобщо не ме впечатлява, никакъв секс няма в тази жена, поне според мен, някаква ми е бледа и блудкава.

Според мен ако една жена трябва да избира - красиво лице или красива фигура, не дай Боже  Simple Smile - решението следва да е в полза на красивото лице и излъчването като цяло, това реално действа за по-трайно привличане.

Ето една чудесна Нина Добрев

# 616
Защо трябва все такива гадни избори да си представяме, че правим? Все казвате "ако трябва да избирам", при положение че никой не ти дава да избираш. На мен ако ми кажат "да погрознееш ли избираш или да надеблееш", нито едното няма да избера.

# 617
Много български вид има Нина Добрев.  Simple Smile

# 618
Коя е сега тази Нина Добрев и като пример на какво ни я даваш?

# 619
# 620
Младите, по-конкретно тийновете, изобщо не искат да изглеждат като Кейт Мос Shocked , те всъщност и като Моника Белучи не искат да изглеждат. Имат си свои идоли и не съм забелязала някоя от идолките на новото поколение да е анорексична.

И по улицата скоро не съм виждала да вървят скелети...

# 621
Анджелина Джоли си беше доста пищна...

Moля, дайте ми снимка на пищна Джоли. Наистина ми е любопитно кое определяте като пищно. Благодаря!

# 622
  • София
И кой ли мъж ще предпочете Анджелина с щръкналите кокали пред нормалната версия с дупе и бюст? Thinking

Брад Пит?  Laughing
Че ти откъде знаеш, че не й пили постоянно колко е окльощавяла.
Между другото това беше една от причините да изглежда чудесно на Оскарите - леко се е поналяла, освен че беше с перфектен грим и от тоалетът й не стърчаха кокаляци.  Mr. Green

Даже Брад Пит почти го е докарал на хубавец с тия бузки, дето си е отгледал, и вече не му стърчи грозно челюстта. Sunglasses

# 623

А аз съм, но скелети само в крайници и гъз, в торса са учудващо тежки. Не съм виждала момиче без паласки в последните години, а талията е нещо, което ще си умре с моето поколение. Тези, които ги хвана модата с голите кръстове, все са с подкожни пояси.

# 624

А аз съм, но скелети само в крайници и гъз, в торса са учудващо тежки. Не съм виждала момиче без паласки в последните години, а талията е нещо, което ще си умре с моето поколение. Тези, които ги хвана модата с голите кръстове, все са с подкожни пояси.

Ами то няма как да имат талия, ако имат заформен корем. Така както го описваш, звучи ми като фигура тип ябълка, те трудно качват в ханша.

# 625
 Има жени с талия и корем, виждала съм такива клипчета на belly dance танцьорки.
И като споменах- този танц, който си е танц за съблазняване се изпълнява все от пищни жени.

# 626
  • София
Коя е сега тази Нина Добрев и като пример на какво ни я даваш?

За хубаво и стегнато тяло, без да е прекалено кльощава или тип прекалявам-с-фитнеса. Ако може малко повече бюст и ще е супер.

Анджелина Джоли изпита

Анджелина Джоли по-пищна Даже тук е май от по-слабия й период.

Обаче аз все повече се изненадвам колко субективно нещо е красотата. Например имам приятелка, която смята, че ако една жена няма плочки на корема значи просто ИМА КОРЕМ!  Laughing Докато за мен наличието на плочки на корема почти лишава жената от женственост, това съвсем честно, не защото нямам плочки.

# 627
  • Tам през Атлантическия океан
Как намирате жената на снимката?

Млада  Mr. Green

# 628
Има жени с талия и корем, виждала съм такива клипчета на belly dance танцьорки.
И като споменах- този танц, който си е танц за съблазняване се изпълнява все от пищни жени.

Има, но те си имат и ханш, и гърди, и клонят повече към фигура тип пясъчен часовник, защото  мазнините им са разпределени по-равномерно Simple Smile .

Тази жена ме плаши вече Confused . Наистина е грозно това.

# 629
Анджелина Джоли си беше доста пищна и съответно хубава докато не се събра с Брад Пит някъде. Сега вече изобщо не я харесвам, като своя бледа сянка е.
.....
Ето една чудесна Нина Добрев

Не си спомням някога Анджелина да е била пищна, просто беше по-красива, а сега е прекалено слаба и наистина е като една своя сянка.
Нина Добрев и аз я харесвам.

Коя е сега тази Нина Добрев ....

Нина Добрев (родена като Николина Добрева) е българска[1] и канадска актриса, двукратна носителка на награда „Изборът на публиката“.[2] Най-известна е с ролите си на Мия Джоунс — самотна майка тийнейджърка в „Деграси: Следващо поколение“ и Елена Гилбърт/Катрин Пиърс (Катерина Петрова) в американския сериал „Дневниците на вампира“.

Ето още малко неини снимки в "натурален" вид: http://www.kliuki.net/uau-nina-dobrev-po-banski-prikova-pogledit … a-plaja-galeriya/

Общи условия

Активация на акаунт