Каква е във вашите очи?

• 37 270
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Касита, че какво да ти се стяга или отпуска на теб- тук си говорим за фигури с плът над костите все пак. Тази на Човечето далеч не е така слаба като теб.

# 61
Че аз не съм "така слаба", и винаги има какво да се стегне по тялото на една жена, освен ако не е откровена анорексичка.

# 62
  • вятър в маслините, вятър над хребета
По мои спомени от това, което си показвала, си много по-слаба от жената на снимката.

# 63
Тук идеята не е дали съм по-слаба или по-дебела, а че показаната е далеч от стегнатост. В темата за домашните тренировки, тогава 70% от редовно и здраво трениращите, тогава са мисис Олимпия.  Rolling Eyes

# 64
Много хубава я намирам, съвсем нормално женско тяло. Малко по-слабо и малко по-пълно също ще намирам за нормални женски тела.
И понеже още споменавате Лемили, ако тази я смалим, повече ще прилича на нея, отколкото на Барби. Все пак Лемили е пластмасова и не може да си направи краката като на снимката.

# 65
Слабо, но оформено
Скрит текст:

# 66
Нито съм модел на нещо си, нито съм профи спортист, нито съм ангел на нещо си си, но имам три пъти по-стегнато тяло от дамата на НСЧ...

Дамата от моя пост е съпруга на мъж, модел на Calvin Klein, Boss и т.н. (и бивша на Кoлин Фарел).
Явно все пак е тяло, което мъжете оценяват  Simple Smile

Слабо, но оформено
Скрит текст:

Това си тяло, постигнато с много, много спорт.

# 67
  • с/у ОколоМръсТното
Нормално женско тяло, маааалко тип круша.

... от снимките на XXX_ , нито една не ми харесва. Особено последната я махнИ, че ще имам кошмари...
За тази от снимката на НСЧ, нищо няма да кажа  Laughing

# 68
Много хубава я намирам, съвсем нормално женско тяло. Малко по-слабо и малко по-пълно също ще намирам за нормални женски тела.

Абсолютно.

Последното показано тяло е тотално извън класациите ми за хубаво.

# 69
Цитат на: Не се сърди, човече link=topic=769892.msg27649497#msg27649497
[quote author=XXX_ link=topic=769892.msg27649492#msg27649492 date=1394305630
Слабо, но оформено
Скрит текст:

Това си тяло, постигнато с много, много спорт.
[/quote]

Не знам с какво е постигнато, но е едно от най-грозните, които съществуват  Sick И за  да се стремиш към това, трябва като малък много пъти да са те изпускали на главата ти.

# 70
  • Варна
Слабо, но оформено
Скрит текст:
Страхотно! Heart Eyes

# 71
Слабо, но оформено
Скрит текст:

Единственият й кусур са леко кривите й прасци и "мъжката" талия.
Останалото е чудесно.
Но ето, факт е, че тук има жени, които намират това тяло за отвратително.

# 72
За тази от снимката на НСЧ, нищо няма да кажа  Laughing

Е, кажи де, все пак съм Не се сърди човече, а и не е моето  Mr. Green

# 73
А ръцете като притки, от които стърчат кокали и ужасяващия луфт, който се получава от краката -клечки, прикрепени към груб и широк таз, не ти ли направиха впечатление? Само дупето й е хубаво. Направо е страхотия.

# 74
А ръцете като притки, от които стърчат кокали и ужасяващия луфт, който се получава от краката -клечки, прикрепени към груб и широк таз, не ти ли направиха впечатление? Само дупето й е хубаво. Направо е страхотия.

+1

Общи условия

Активация на акаунт