Каква е във вашите очи?

• 37 744
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Не е излишно, НСЧ, изобщо не е!
Или всички сте закръглени, защото това без частта му за силикона:

Цитат
нека се замислим какв означава сексапил --сексапилът ознаава желание на мъжете да правят секс с теб. Това желание е свързано с фертилността ти, защото те искат да те забременят. Няма как да си сексапилна на външен вид ако си нефертилно изглеждаща --клюощава жилеста, обезмаслена, без ханш със силиконови гърди.

мен ме обижда.

# 211
Касита, не съм визирала теб, не знам защо мислиш, че е към теб ?!?! виждала съм твои снимки и даже съм ти казвала, че си много хубава.
все пак когато се коментират тела все някой коментар ще бъде обиден за някого.

# 212
Нужно ли е да визираш мен?
Ако кажа, че всички с дебели задници ги бройкат само от съжаление, имат ли значение имената, след като съм направила обобщението вече?

# 213
 Laughing стига сте се джафкали,бе хора, и какво имате против силикона?
И аз имам, кърмила съм 3 деца - как няма да си сложа!
И сега са ми по-хубави,от като бях на 20.

# 214
Дебела и увиснала.

# 215
Касита, не знам откъде го вадиш това, но въобще не разбирам как може да се засягаш от подобни неща. Първо, за всеки влак си има пътници, второ, няма хора с еднакъв вкус.

Иначе аз не съм закръглена, аз съм направо дебела, но и когато бях слаба, пак харесвах един и същ тип женско тяло (не като моето), така че не мога да се съглася, че всеки защитава собствените си форми. Ми, не мога да кажа на черното бяло и обратното. Че не всеки ще е съгласен с мен го приемам за нормално.

# 216
Леле,НСЧ, хич не си те представях дебела, майтапиш ли се?
Мислех,че си като това хубаво личице от аватара.

# 217
  • в рока
Жената на първата снимка е с нормално женско тяло.

Кога верно ще завалят снимките Crazy
Очаквах да са на по-предни страници Grinning

# 218
Леле,НСЧ, хич не си те представях дебела, майтапиш ли се?
Мислех,че си като това хубаво личице от аватара.

Joy
Не се майтапя.
Което не пречи да съм хубава  Mr. Green

# 219
  • в рока
Да бе да,дебелата жена не може да бъде хубава

# 220
Да бе да,дебелата жена не може да бъде хубава

Като гледам на какви хубави жени им намират кусури, слаби, дебели, все ще са грозни, щом не са идеални  Mr. Green

# 221
  • в рока
Много ясно. За някои Анджелина Джоли е грозна,моля ти се

# 222
Касита, мога да ти пратя снимка на лични от периода, когато имах красиво (по моите критерии) тяло. Сега нямам такова. Сигурно всеки харесва именно своя типаж, което е нормално.

От снимките, които съм виждала, снимките, които поства Шантал са на много красива женствена фигура (нейна или не). Харесват ми.

Ти може да не си казвала, че големите задници ги бройкат от съжаление, но и да го кажеш, не бих се обидила Simple Smile  Мнението ми е, че жена с ниско съдържание на мазнини не е естествено не е и здравословно и говоря хем от личен опит хем от наблюдения какъв типаж жени харесват мъжете около мен. Ако покажа жената с розовите шорти и до нея Салма Хайек по бански, никой не би гласувал за розовите шорти.
И понеже е вредно и нездравословно, и неестетично съм против такива "идеали" да се лансират на младите момичета/жени, които по-добре да гледат какво се харесва от мъжкия пол, а не какво се харесва от жени.

# 223
Касита, мога да ти пратя снимка на лични от периода, когато имах красиво (по моите критерии) тяло. Сега нямам такова. Сигурно всеки харесва именно своя типаж, което е нормално.

..... Ако покажа жената с розовите шорти и до нея Салма Хайек по бански, никой не би гласувал за розовите шорти.
И понеже е вредно и нездравословно, и неестетично съм против такива "идеали" да се лансират на младите момичета/жени, които по-добре да гледат какво се харесва от мъжкия пол, а не какво се харесва от жени.

Но ако сложиш Яна Маринова и Салма Хайек, нещата ще са различни или поне на равно  Peace

# 224
  • София
Ми да я покажем Селма, според мен ще е порядъчно оплюта.
http://media.snimka.bg/s1/3260/032763679.jpg

Общи условия

Активация на акаунт