Каква е във вашите очи?

• 37 734
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ох, добре че са се събрали тук 2-3, дето разбират от многопластови мъже, та да ни отворят очите за истината. Joy
Ако можеха да следят диалог и обръщаха внимание какво самите те са писали, щеше да е още по-лесна комуникацията.

# 286
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Какво, за Бога, не ви харесва в Салма Хайек Shocked?
Ето ви още една дебелана за критика
Скрит текст:

Как се понася в този вид, акълът ми не го побира Mr. Green
Скрит текст:

# 287
  • в рока
Много е красива,една от любимките ми Heart Eyes

# 288
джой, как какво, дебела е .

# 289
Аз под стегнати крака имах предвид нещо такова, ако става въпрос за млади жени:
http://www.people.com.cn/mediafile/pic/20100727/69/7454213953273866841.jpg
или такова:
http://cdn02.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2013/01/candic … kini-shoot-07.jpg - така според мен би изглеждала жената от първа страница след малко спорт.

Виждам, че сте обсъждали и Преслава, която наистина изглежда анорексично, но в Звездни компромати преди няколко дни пуснаха нейни снимки по бански, където изглежда напълно нормално, поне от това, което се вижда - https://lh6.googleusercontent.com/-JUTSF0fdjH0/UxiaiM3lPgI/AAAAA … 8_429916057_n.jpg  Thinking .

# 290
Слънце-Луна, на мен тези момичета не ми харесват като визия, з разлика от жената на снимката. Те са много по-слаби от нея, а не по-спортни или по-стегнати.

# 291
  • София
Какви стегнати, като са направо кльощави! Стърчат им кокалите (пардон, тазовата кост), а краката на едната са много слаби. И аз смятам, че момичето от снимката сс черното боди е много близо до идеала - нито слаба, нито дебела, с извивки и съблазън.

# 292
Кандис и Миранда са двете най-слаби моделки на ВС. Какво да им е  нестегнато на тях, те нямат и 5% подкожна мазнина сигурно. Намирам телата им за убийствено красиви, но тук нали си говорим за не чак толкова слабото тяло от снимката на страница 1? То няма как да извади такова бедро, по простата причина, че има доста повече плът. Тази плът след много спорт би изглеждала като мощно бедро на атлетка, а не като бедрото на Кандис (която между другото споделя, че не спортува, а само пази диети).

# 293
Кандис тренира кикбокс, знам, че прави и някакви други упражнения, имаше клипчета как тренира Simple Smile . Но няма начин да имат 5% подкожни мазнини, професионалните атлетки имат от 14 до 20% мазнини, та те със сигурност имат повече.

Те са много по-слаби от нея, а не по-спортни или по-стегнати.

Колко килограма според теб е жената на първа страница спрямо ръста й, който сигурно е над 170 см. , може би около 1.75 см. ?

# 294
  • В тъмната гора.

Колко килограма според теб е жената на първа страница спрямо ръста й, който сигурно е над 170 см. , може би около 1.75 см. ?

Около 58, +-1

# 295
Но няма начин да имат 5% подкожни мазнини, професионалните атлетки имат от 14 до 20% мазнини, та те със сигурност имат повече.
Образно се изразих, никога не съм се интересувала какви са процентите на подкожната мазнина Peace.
За Кандис може и да бъркам, то една ли моделка е разкривала тайните на красотата си Laughing.

# 296
Много са красиви са момичетата, но за мен са прекалено слаби. Ако за тях ме питаха, бих казала, че за да са "идеални" трябва да качат 7-8 кила на правилните места и да разкарат имплантите. Естествено, говоря за моя вкус, иначе са си много красиви, не ще и дума.

# 297
  • В тъмната гора.
Има хора, които няколко килца отгоре ги правят много апетитни. Всеки човек си е различен...

# 298
Кандис тренира кикбокс, знам, че прави и някакви други упражнения, имаше клипчета как тренира Simple Smile . Но няма начин да имат 5% подкожни мазнини, професионалните атлетки имат от 14 до 20% мазнини, та те със сигурност имат повече.

Те са много по-слаби от нея, а не по-спортни или по-стегнати.

Ми аз имам горе долу нейното тяло, когато съм 173 на 58-59 кила. Но то е и до костна система. Момичетата на ВС са 175-177 на 50 кила някъде , поне на мен така ми изглеждат.
На мен ми харесват тела с извивки и структура на пясъчен часовник. Такова тяло има жената от снимката. Моделките дадени от теб имат структура на банан, не на пясъчен часовник --телата им са дълги без извивки без ясно изразена талия ханш и тн.
Но те просто са с такава структура, не мисля, че има нещо лошо в това човек да е природно натурално слаб, не мисля, че са болестно слаби и тн.
Поправка, Кандис всъщност я намирам за изключително красива с елфска красота, тя не ми изглежда толкова слаба. Миранда не ми харесва.
Адиана Лима е доста по-таман, според мен  Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 20:48 от OX'AMAH

# 299

Общи условия

Активация на акаунт