Каква е във вашите очи?

• 37 750
  • 739
  •   1
Отговори
# 300

Тялото и е в пълния смисъл женствено.

Да, тя има талия, Керр няма. Красива е, елфска е, но за моя вкус е слабичка. Но тя все пак е модел, за моделите стандартите са други. За еталон за жена обаче, аз съм от партията на "дебелите" Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 301

Гласувах с нормална към слаба Peace, това ми беше първосигналната реакция. Чак после забелязах, че бедрата са поотпуснати. Горната част на тялото за мен е слаба, без да е прекалено Peace

Като цяло ми допада -- тялото е хармонично, с извивки. Все пак обсъждаме тънкост, а не тренираност, поддържаност и прочее. Simple Smile

PS: Кандис е богиня!  Heart Eyes

# 302

Тялото и е в пълния смисъл женствено.

Обаче този модел горна част на бански костюм трябва да бъде забранена със закон  Crossing Arms
Няма на света бюст, който да изглежда добре в точно този модел, а Дяволът, както знаем, е в детайлите.

# 303
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Няма на света бюст, който да изглежда добре в точно този модел
Има- моят. В други модели съвсем не изглежда така добре, но в семпли триъгълници- да.

# 304
Припомни, моля  Wink Hug

# 305

Съотношение между гръдна обиколка , талия и ханш е важното .
За това има мерки 90 -60 -90 идеалните .
Само крака и дупе гледате .
Ако е дъска , колкото и дългокрака да е не е секси  Laughing
Не забравяйте, че тези мерки са перфектни само и единствено за ръст 170 см!

# 306
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бих могла, но засега приемете на доверие (и спомени Flutter).

# 307
Ми аз имам горе долу нейното тяло, когато съм 173 на 58-59 кила. Но то е и до костна система. Момичетата на ВС са 175-177 на 50 кила някъде , поне на мен така ми изглеждат.

Освен ако няма много тежки кости и аз не вярвам да е повече от 59-60 кг.
Тези, които пуснах са 54-55 кг., не ми се струва голяма разлика newsm78 .

Иначе фигура тип пясъчен часовник е естетична, но и много трудно постижима, само 8% от жените имат такава, но при повечето сигурно е генетично...

Ако е дъска , колкото и дългокрака да е не е секси  Laughing

Добре, че това изобщо не е вярно, иначе повечето жени ще си умрат девици Laughing .

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 23:37 от СлънцеЛуна

# 308
Ако е дъска , колкото и дългокрака да е не е секси  Laughing

Добре, че това изобщо не е вярно, иначе повечето жени ще си умрат девици Laughing .
Точно тези НЕ СА мои думи  Peace

# 309
Няма на света бюст, който да изглежда добре в точно този модел
Има- моят. В други модели съвсем не изглежда така добре, но в семпли триъгълници- да.

И моят е така - в горнице с триъгълници изглежда най-апетитно.

По темата: Мадамата си е добре сложена, само бедрата и са леко пухкави.

А ОхАман направо ме разби с твърдението за германците и килограмите.  Joy Моето виждане е съвсем друго, де.  Sunglasses

# 310
  • София
В моите очи фигурата от първа страница е почти идеална, само че не бедрата й не са ми съвършени, а нещо в ръцете - прекалено тесни в раменете и може би по-дълги... Вижда се разликата като се сравни с модела (Кандис ли се казва) от последната страница. Тя е доста слаба, но горната част на тялото, като изключим малкия бюст, е много добре оформена.

Иначе ако съм мъж ще си падам по по-женствени форми, нещо като младата Моника Белучи, ама то нея едва ли има мъж който  ще я върне  Simple Smile

# 311

Иначе ако съм мъж ще си падам по по-женствени форми, нещо като младата Моника Белучи, ама то нея едва ли има мъж който  ще я върне  Simple Smile

Нея май никой не иска да я връща. И почитателите на супер стегнати "обезмаслени" тела я харесват. Тя просто е много красива, в голяма степен заради лицето.

# 312
Е то това с лицето и задника (извинете!) се прокрадва плахо в темата още от първите страници... Който няма лице - компенсира с тяло. И обратното. Адел, ала-бала, очарование и одухотвореност, вътрешно излъчване и душевна красота... Още десетина страници, и дотам ще стигнем.

# 313
Адел не може да компенсира с лице нищо, първо защото няма такова лице, второ - това чудо не се компенсира с нищо. Моника Белучи няма нищо за компенсиране, тя просто е идеално балансирана. Това лице няма как да се сложи върху слабо и супер стегнато тяло, но в нейния случай балансът е перфектен. Май нищо не казах, но надявам се стана ясно.  Mr. Green

# 314
Точно тези НЕ СА мои думи  Peace

Ох, извинявам се, редактирах го Simple Smile .

Впрочем, говорейки за фигури, ето нещо интересно

Цитат
In countries like Britain or Denmark, where women have achieved social and economic independence, a low waist-to-hip ratio is less important to men than it is in places where women rely more heavily on men for resource acquisition, such as Greece or Portugal, Swami and other researchers find. The more resources a woman can gather on her own, the less men care whether or not her figure conforms to the supposed ideal.

Общи условия

Активация на акаунт