Каква е във вашите очи?

• 37 710
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Незнам,на мен Салма Хайек и Моника ми харесват.Сочни и секси са.Излъчват секс.Аз съм слаба,кокалеста без бюст и с много тесен ханш.Не се харесвам,ако и да покривам стандартите по форумски.178 съм и най-добре изглеждам на 62-63 кг.В най-дебелия ми период(след раждане на 2 то дете-110 кг ханша ми е бил 104 см)

# 331

От модните подиуми. През 90-те, в ерата на добре сложените, атлетични модели от типа на Шифър, Крауфорд, Макферсън и пр. това се считаше за златната среда.
Сега  ръстът е нагоре, а мерките надолу.

Judy, спести си язвителността, че почна да ми ставаш смешна с опитите за хапливи забележки по мой адрес, уж подметнати завоалирано. Толкова ли ти е трудно да напишеш: Касито, дразниш ме, защото ... и да приключим.

# 332
  • в рока
Моделите от 90-те бяха със страхотни тела,а сега масово ми изглеждат болезнено слаби.

# 333

Judy, спести си язвителността, че почна да ми ставаш смешна с опитите за хапливи забележки по мой адрес, уж подметнати завоалирано. Толкова ли ти е трудно да напишеш: Касито, дразниш ме, защото ... и да приключим.

Tired

Моля те, не ми прехвърляй лични свои чувства и отношеуние към теми и потребители.
Както казах тази тема, както и всички подобни са ми за разтоварване. Много хумор има в тях. Има красиви фотоси, има и смешни.
Не ме дразниш, Касита, често дори не те забелязвам. Защо смяташ, че към теб имам някакво специално отношение? Не си специална за мен. Както и повечето от всички останали потребители.
Изобщо в момента не съм имала каквото и да било спрямо теб или някой друг, който пише в темата.
В темите влизам заради самите теми и заради интересни или забавни коментари, не заради потребителите. Ако ти правиш последното, това не го прехвърляй на мен, моля те.  Peace
Коментирам коментари, не потребители. Последните рядко ме вълнуват.
Надявам се темата да не се разваля често с лични коментари и забележки, отправени персонално към участници. Дотук не е лоша. Има хубави снимки.

Моделите от 90-те бяха със страхотни тела,а сега масово ми изглеждат болезнено слаби.
И аз имам такова виждане. Именно затова писах коментара си за моделите от 90-те, сравнявайки ги с днешните, който незнайно защо Касита сметна за заяждане.
Имаше един канал Фешън, май още върви, в който преди около 6 години гледах едни ревюта за бельо, натъкнато върху жени с уникално телосложение, само кокали и кожа. Точно бельо да рекламират подобни скелети ми е като подигравка. Точно с онези модели ги сравнявам.

# 334
Адел не може да компенсира с лице нищо, първо защото няма такова лице, второ - това чудо не се компенсира с нищо.
Адел няма нужда да компенсира нищо, защото има глас и то такъв, че повече я възприемаме с уши, а не с очи.

Peace Много точно казано.
Адел като я понагласят и гримират, си е много хубава в лице даже /за мен поне/. Което не може да се каже да речем за Роси де Палма. Хайде да не се залъгваме, лицето играе голяма роля за определяне на човека за хубав/грозен. Така че една грозна, но слаба жена, е смешно да се възмущава колко е напълняла Айшвария /която май си върна старите размери и пак си е хубава/

# 335
Ето тип 90-те, което за мен е нормално и красиво:

Това, което гледах по фешъна, не беше такова. Днес смятам определено, че се залита в крайности.

Ето какви крака харесвам пък аз:
Скрит текст:

като отчитам и възрастта и липсата на фотошоп. Доколкото знам тук няма такъв. Е, човек никога никога не може да е 100% сигурен.

# 336
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Според мен пък лицето на Адел е като сечено с кирката на Ной. Гласът и не ме вълнува, въпреки че не отричам, че е добър. Изяжте ме сега, хайде Laughing.

Касита, аз малко ще се навра между шамарите, но това, че някой е несъгласен с теб, не значи автоматично, че не те понася Peace.

# 337
Ама аз дори и несъгласие с Касите днес съм изразила. Та съм в пълен шах.

# 338
 Judy, и аз те обичам.

Ама, много мускулести тез крака.  Rolling Eyes

Сетих се за типичния пример за спортно тяло:

# 339
Не държа да ме обичат. Не аз се вълнувам от нечии чувства към мен.
Просто се надявам да не ме включваш в някакви подобни другарски игри. Не са ми интересни.

Тези крака, от снимката на Касита, не са същите, като от моята снимка. Даже смея да твърдя, че по между им няма нищо общо за обективно гледащото око.
Но си е въпрос на вкус и личен субективизъм.
Аз харесвам И мускул, но не голям. Вече дадох как се тълкува липсата на прасец вчера.
Винаги подчертавам какво ми харесва на мен. Какво е хубаво вече писах одеве, не защото не харесвам Касита, обаче. Laughing

Цитат
Така е с повечето неща по тази тема.

# 340
Като заговорихте за крака ми се струва, че според днешните стандарти за красиво, тези крака задължително трябва да притежават и доста голям луфт. Преди време сякаш това не се смяташе за особено красиво....

# 341
  • Велико Търново
И аз харесвам тела като на Моника Белучи и Салма Хайек Wink, както и показаното на първа стр.- някак са ми женствено - привлекателни, пък ако ще и грам да не отговарят на стандартните мерки 90-60-90 или....както там е изчислението. Днешните манекенки според мен са анорексично-кльощави  Confused

# 342
Касита, аз малко ще се навра между шамарите, но това, че някой е несъгласен с теб, не значи автоматично, че не те понася Peace.

Има такъв вид психично разстройство - мислиш, че всички ти говорят персонално, дори филмовите герои от телевизора.
Иначе за кирката на Ной няма да те ям, възпитанието ме спира, но не забравяй, че всички сме виждали и твоето лице  Peace

# 343
Ето тип 90-те, което за мен е нормално и красиво:

Скрит текст:

Прекрасна, просто безмълвна оставам Heart Eyes
P.S  + 100 гласа от мен за моделите от 90 -те Peace

# 344
Казах, че ръст 177 се считаше за идеален с мерки 90-60-90 и последна следното:

Скрит текст:

От където дойде.  Laughing
Така е с повечето неща по тази тема.

В случая предполагам, че са на някоя от манекенките от 90-те- Клаудия или Синди. Те не бяха чак такива кощрамби, като последвалите ги.

На това реагирах аз.

На мен пък Адел ми харесва много в лице.

Общи условия

Активация на акаунт