Каква е във вашите очи?

• 37 668
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Цитат
"Чухте ли? Дани е дебела, защото е вечеряла сарми. Повтори защо си дебела, Даниела, тебе слушаме!".
Понеже не бих позволила на мен някой да ми говори така си мисля, че когато му дойде врмете не бих позволила, някой пък било то и учител да говори подобни глупости на детето ми и да му се внушава, че трябва да вечеря само зелена салата, за да е здраво и красиво.

Ти сега няма да позволиш, но тогава това си беше стандарт. Да бъдеш пълен беше срамно и всякакви авторитети го казваха на децата в очите. Не пълен даже, а леко напълнял.

# 406
Е, то сега и аз вдигам пушилка в дирекцията като някоя учителка издърпа ухото на сина ми, ама едно време си беше стандарт и лошите момчета си ядяха кажи-речи всеки ден бой от учителките. Най-малкото с дневника по главата.

# 407
И сега е стандарт.
Не мислете, че е по-различно.
Единствената разлика идва от това че, сега има 100 школи и клуба, където се тренира за кеф, без зор, а преди и за кефа си трябваше зор.

# 408
Някой е отговорил в анкетата "прекалено слаба"  newsm78
Това вече ме озадачи истински  newsm78

# 409
Да, ама още 7 са й препоръчали диета.  Laughing
Компенсира, та и надхвърля.

# 410
И сега е стандарт.
Не мислете, че е по-различно.
Единствената разлика идва от това че, сега има 100 школи и клуба, където се тренира за кеф, без зор, а преди и за кефа си трябваше зор.

Да, ако тренираш за кеф - може и да не спазваш кой знае какви ограничения. Макар, че моето наблюдение е, че все пак се ограничават хората, които все пак искат някакви резултати. Иначе трудно.

Обаче профи спортът не е за здраве и там освен физическото натоварване има и много строги хранителни режими.

# 411
  • с/у ОколоМръсТното
Ох, и пръчки нямаше.

Късметлийка. На нас всяка тренировка ни започваше със строяване в редица и всяка трябваше да каже какво е вечеряла снощи и ако беше нещо, различно от марула с кисело мляко, трябваше да се срамува, защото следваше "Чухте ли? Дани е дебела, защото е вечеряла сарми. Повтори защо си дебела, Даниела, тебе слушаме!".

да, така беше.
Братовчед ми много майтапеше сестра си с тези въпроси  Crazy
"какво си вечеряла... пРажолки  Crazy .. ми мълчи си, де...".
А тя беше обратен случай... щяха да я гонят от залата, защото нямаше нужните кг. Затова на всички лагери са й давали яко шоколад. Само на нея...
И винаги казваше, че е вечеряла глава лук. Което си беше истината. Сега моята щерка, без да тренира яде същото. ooooh!

# 412
Измежду нас имаше само една, която не трябваше да отслабва, казваше се Дървото, защото пък не беше гъвкава. Един ден другарката много се ядоса, че Дървото не може да направи хубав шпагат, хвана я за раменете и я настъпи по коляното, последва страшен писък, нещо й направи, защото даже майка й дойде да си я прибере, че не можеше да ходи.

# 413
  • София
Издевателства са това, не спорт, не изкуство, колкото и да им се иска на някои увреждането на психичното и физическо здраве на едно дете да мине за благородна жертва в името на някакви постижения Sick Такива постижения не предизвикват у мен никаква възхита и считам, че не бива да бъдат поощрявани. А такива треньорки са с психични отклонения.

# 414
А такива треньорки са с психични отклонения.

Абсолютно.
Вчера случайно попаднах на една снимка, която ме втрещи.
Хората със слаби нерви да не я отварят!

# 415
Тя била много хубавка и в лице.

http://ladyzone.bg/tag/?tag=%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B6%D0%BE … D1%83%D1%81%D0%B0

Е, аз поне я харесвам. Без да знам или дори да предполагам как ще изглежда като се поотпусне, позанемари и т.н.

Ох, тоя не исках да излиза, ма те били на обща снимка.
Похлупете го с ръка.
Тая мисля, че е универсално красива Simple Smile

# 416
Абе, Рибозом, ако не се лъжа, си пускала твои снимки и изобщо не бяха на дебела жена, даже по-скоро към слаба. Сега ме объркваш с тези 93 кг.
Ами като никой не иска да излезе на среща с теб се стягаш и с глад,инат и спорт отслабваш.На никой не му пука,че четеш Уайлд или знаеш 2 езика,или цикъла на Кребс като приличаш на кит.Невероятно ,но факт-поне за Бг.Иначе аз винаги съм имала проблем с кг и не съм го крила.
На 21-22 осъзнах,че така няма да стане,въпреки ума ми и характера никой не ме иска заради външността.Или ме харесват хора които аз не харесвам.

# 417
А на мен ми е странно, защо толкова се промениха изискванията към теглото на манекенките
и сега са такива кощрамби? На дизайнерите им се свиди повече плат за повече плът или всичко в модния свят се изврати? Та манекенките за да поддържат тия кг, масово са на наркотици и имат анорексия.
90-те никой не беше чувал за тия психични разстройства като булимия и анорексия.

В ерата на топмоделите (Клаудия, Синди, Наоми, Линда, Хелена) всички гледаха момичетата, а не дрехите. Гледаха съвършената им красота и никой не забелязваше, че носят Армани, Версаче, Лагерфелд. Е, дизайнерите намериха цаката - започнаха да налагат грозни, ултра слаби ЗАКАЧАЛКИ, които да покажат дрехата и да не се набиват на очи.  Wink
Е не са грозни, напротив красиви са, но са ултра слаби и ултра високи. Особено рускините по подиума. Не говоря за ВС момичетата, които не са хай фешън, и трябва да са с някакви форми, а за баш истинските манекенки. Там има некои рускини, които направо са щеки, с извинение.

# 418
Цитат на: Не се сърди, човече link=topic=769892.msg27670796#msg27670796
Вчера случайно попаднах на една снимка, която ме втрещи.
[u
Хората със слаби нерви да не я отварят![/u]

Toчно за това говоря, а като правиш шпагат, треньорката сяда на раменете и си стои така, колкото тя прецени.

# 419
Абе, Рибозом, ако не се лъжа, си пускала твои снимки и изобщо не бяха на дебела жена, даже по-скоро към слаба. Сега ме объркваш с тези 93 кг.
Ами като никой не иска да излезе на среща с теб се стягаш и с глад,инат и спорт отслабваш.На никой не му пука,че четеш Уайлд или знаеш 2 езика,или цикъла на Кребс като приличаш на кит.Невероятно ,но факт-поне за Бг.Иначе аз винаги съм имала проблем с кг и не съм го крила.
На 21-22 осъзнах,че така няма да стане,въпреки ума ми и характера никой не ме иска заради външността.Или ме харесват хора които аз не харесвам.

Добре де, жените само с умове и характери ли излизат? Най-нормалното нещо е да има физическо привличане.

Toчно за това говоря, а като правиш шпагат, треньорката сяда на раменете и си стои така, колкото тя прецени.

Което продължава да ми се струва съвсем нормално. В крайна сметка никой не е задължен да ходи по залите и да се мъчи да прави шпагати.

Общи условия

Активация на акаунт