Каква е във вашите очи?

• 37 680
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, от толкова Адел ми запищяха ушите в ритъма на нейния крясък. Отивам да си пусна Ейми за балансиране на звуковия фон Laughing.

# 376
Хайде сега, аноркесията и булимията били нови заболявания. Какво ще кажете за булимията на Даяна през 80-те, а за анорексичките през Средновековието, снабдени с ореол на светици?

И сега има нормална храна. Ако имаш желание да я откриеш.

Абсолютно хранителните разтройства не са от вчера и не са пощадили нито една известна моделка.

Тръмп, да, да, ще ти препоръчам, за да видиш вулгарни лица.  Hug

Е, joy_r, значи и ти харесваш някого.

# 377
  • Пловдив
Според мен за дизайнерите е удобно манекените да са много слаби и кльощави. Да погледнем например просто нещо, като риза. Ако е дамска и индивида, който я носи има гърди, то трябва да има място за тях, свивка (пенс ли се казваше) и т.н., което усложнява кройката. Ако обаче ризата е за индивид плосък в предната част, може спокойно да си бъде от парчето плат само с ръкавна извивка, така, ако плата е ефектен с щампа цвете например, няма да му се развали ефекта от разни пенсове, уширения и стеснения на места, където нормалните жени имат бюст, талия и ханш. Оставас в печатлението, че в модния бизнес се предпочита силует тип макарон - издължен и равен от горе до долу. Не намирам за нормално мерките да са 83-60-85. Ако талията е 60, нагоре се разширява към гръден кош (ребра има), който да кажем е къде 75-80 см. под гръдна обиколка и какво се оказва, че има само 3 - 5 см. за гърди илинякакви пъпки или обрив. Готино е това, защото манекена може да носи такова деколте без да има нецензурен елемент.

# 378
Чек, ние опитахме пък една десетдневка с "едно кафе и едно сурово яйце"- и се връткахме пред огледалото с една приятелка по бикини. Ама бях на 18 вече, студентка, на квартира.
Баси, сега ще пощурея, ако някое от децата дори спомене за такова нещо.

Нали? Големи щуротии правехме на тема кльощаво тяло, но и никой не ни следеше какви точно ги вършим.  Blush

# 379
  • на брега на морето
Тръмп, да, да, ще ти препоръчам, за да видиш вулгарни лица.  Hug

Остави ми възможността да изкажа чувствата си към сланината Адел.

# 380
  • в рока
Показаното тяло от Ла Сомбра е точно по мой вкус

# 381
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Касита, аз много неща харесвам, даже съм доста по-безкритична от теб.

# 382
Дали, joy_r?

Проблемът при жената на Ла Сомбра е, че отпусне ли се малко и ще нарекат Адел с лека ръка.

# 383
  • в рока
Няма да се отпуска ,бе!И няма да се показва в БГ мамма

# 384
Коя е тази жена на Ла Сомбра?

# 385
Преподавателката по балет пък (рускиня), направо ни потупваше с дълга тънка пръчка по дупетата и коремите ако забележеше леко окръгляне.

И нашата по гимнастика беше рускиня и подозирам, че и пръчката й е била същата. Коригираше ни стойката с шибване през прасците.

# 386
Проблемът при жената на Ла Сомбра е, че отпусне ли се малко и ще нарекат Адел с лека ръка.

Аз коментирам визията в момента. Такава, каквато е. Нямам карти и боб, а и да имах, едва ли щях да ги ползвам.
Бъдещи проблеми могат да се проявят при всеки от най- разностранен характер.

И пак не е защото не те обичам. Ще гледам по- редовно да правя този коментар, за да не бъде възприето мнението ми накриво.
 Grinning

Аз пък тренирах лека атлетика и плувах. Там ми мереха резултатите, не сланината, слава Богу, та нямам такива спомени. Ох, и пръчки нямаше.

Чек, фотоса на една руса мадама от предната страница е. Дето щяла да има проблем, ако се отпусне.

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 11:02 от Judy

# 387
  • Насред хаоса
Коя е тази жена на Ла Сомбра?
Марджори де Соуса, венецуелска актриса и модел.

# 388
Тя била много хубавка и в лице.

http://ladyzone.bg/tag/?tag=%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B6%D0%BE … D1%83%D1%81%D0%B0

Е, аз поне я харесвам. Без да знам или дори да предполагам как ще изглежда като се поотпусне, позанемари и т.н.

Ох, тоя не исках да излиза, ма те били на обща снимка.
Похлупете го с ръка.

# 389
Тя била много хубавка и в лице.

http://ladyzone.bg/tag/?tag=%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B6%D0%BE … D1%83%D1%81%D0%B0

Е, аз поне я харесвам. Без да знам как ще изглежда като се поотпусне, позанемари и т.н.

Кошмарно!

Още ми е странно как не я пратиха да отслабне още на този етап?!
А не ти ли се струва вулгарна?

Общи условия

Активация на акаунт