Каква е във вашите очи?

• 37 648
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Индивидуално е.
Аз никога не съм съответствала на таблицата. Доста над тези граници съм, но в единия миг, в който се доближих и то пак 5 кг. над горната грананица всички твърдяха, че изглеждам вече болезнено слаба. Може би се дължи и на това, че цял живот са ме гледали доста по-дебела.
Теглото обаче лично мен не ме е товарило. На много хора не им се вярва, но не съм се чувствала по-натоварена, когато бях 97 кг, отколкото когато съм 70 или сега 75. Че изглеждах по-зле е ясно, то и за това, заради маалко по-доброто изглеждане имам стремеж да не се угоявам пак, а ако може и да сваля още.
Аз съм същата. Падна ли под 57кг за скромния ми ръст от 163см  всички ме питат дали нямам някакъв сериозен здравословен проблем. Но пък съм с едър кокъл и голям бюст и всички са всикнали да ме гледат пухкава с бузки, не изпита/ бонус получавам и тъмни кръгове под очите/  ooooh!

# 526
Според тази таблица аз съм на 17, юхууу!

Поне се намираш в таблицата, а моите кг, когато съм в нормалното си състояние ги няма  Sad Под всякакви норми и критерии за идеално съм  newsm78

# 527
  • София
Още една глупост - идеално тегло според бг стандарт  newsm78
http://pik.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B5-%D0%B5-%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%B0 … _campaign=general
Според тази таблица трябва да съм 60 кг  newsm78 По време на предишната си бременност бях толкова като родих, по време на тази, в момента съм толкова  Embarassed  Sad - едва ходя и дишам. Не мога да си представя това да са нормалните ми кг  Naughty

Аз явно съм под 17 Simple Smile

# 528
  • София
Е, съжалявам, някой се опитваше и да се шегува по въпроса назад, обаче аз в 9 месец не успях да достигна тия идеални за възрастта ми кг от табличката, а се търкалях. Айде, аз съм с тънки кости, ама такова разминаване... да не би да има някаква грешка и посочените цифри да са просто граница, до която не те водят затлъстял? Не е реално да има разлика от 10 кила с приетото от мен "идеално" тегло за фигурата ми, което наистина си е нормално. Била съм и 5 кила под него и с ясното съзнание, че съм като бъркалка.

# 529
Няма грешка.
Масовата жена е Лемили.

# 530
  • София
Няма грешка.
Масовата жена е Лемили.

Сигурно, но не и масовото 19 годишно тийнче.

# 531
На 19 е вече жена.
И, да, масовите са такива.
Харесва ни или не.

# 532
По горната таблица аз трябва да съм 14 годишна.  newsm78

# 533
  • София
На 19 е вече жена.
И, да, масовите са такива.
Харесва ни или не.

Ами аз не ги виждам такива момичетата(не е като да няма, но на тази възраст все още преобладават по-слаби и стройни фигури).

# 534

Поне се намираш в таблицата, а моите кг, когато съм в нормалното си състояние ги няма  Sad Под всякакви норми и критерии за идеално съм  newsm78

И моите ги няма, но според ръстта и годините трябва да напълнея с около 15 кг. Цъ, цъ!

И аз не виждам много девойчета Лемили по улиците. По-дългокраки са тукашните.

# 535
Според мен е екстра. Всяка жена, ако се чувства добре в тялото си, е ЕКСТРА. Когато не се харесваш си личи Simple Smile

# 536
Подмладили са ме с 20 годинки в тази таблица. Laughing

# 537
Заради темата почнах да се вглеждам по-старателно в младите момичета и тяхната конструкция - живея между три гимназии и не е особено трудно.
Не съм обективна, вероятно, но ако масово бяха като Лемилито щеше да е супер. Положението е по-сериозно. Има и фини девойки, но те са по-скоро изключение в потока тийнове, който се лее около дома ми. Момчетата са доста по-добре от момичетата, които буквално си отглеждат едни страхотни паласки, кореми и задни части, детайлно подчертани от дънки с ниска талия и така модерните клинчета.

# 538
  • В Космоса
Може би идват рубенсовите форми отново на мода... Thinking Grinning

# 539
Аз пък вчера, подтикната от темата, се измерих на онази машина в мола на Стмболийски, която мери уж кг/височина/% телесни мазнини. Дадох левче, за да получа бележка, че тежа 50 кг, висока съм 1,21 м (дори дъщеря ми на 5г. е по-висока) и също така си научих зодията, след като предварително си бях въвела рождената дата  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт