Каква е във вашите очи?

• 37 639
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Четох назад и малко офф се включвам, но да споделя - бях попаднала на някакъв английски форум на закупили имоти по морето със съвети към новодошли и т.н. И имаше тъжна констатация, че страхотните фигури, които се виждали навсякъде преди, вече ги нямало. Според тях заради моловете и фаст фууда... Склонна съм да се съглася с тази констатация. Животът не беше толкова стресов и динамичен, повече се готвеше някога и по-малко пици, дюнери и бисквитки се плюскаха. Иначе май се спортува повече (не само в БГ, а навсякъде на запад), така че основната разлика си остава храната.

А по темата - откакто станах майка моделите и красавиците ми се струват ужасно анорексични и несекси; постоянно имам желание да ги нахраня... Хубавата фигура за мен не е кльощава в никакъв случай, но не е и отпусната и с видими следи от Макдоналдс.

# 511
  • София
Основна грешка на педагозите е да заменят или пренебрегват часовете по физкултура.И за мен те са недостатъчно.В моето у4илище имаше 2 салона.Когато не позволяваше времето да излезем навън,часовете се провеждаха в тези салони.Неприемливо е в час по физкултура да се рисува или доизяснява материал от другите часове през деня.

На кои педагози?
Защото, моите уважения, но не е работа на 58-годишната начална учителка да рипа с първокласниците в салона, облечена с пола и сако.

и аз навремето не роптаех, защото салонът беше ужасен. Дори след като го ремонтираха, избягваха да пускат парното заради делегирания бюджет, и зимно време беше толкова студено, че със същия успех можеха и навън да играят. Дисциплината откъм хигиена беше под нулата - всеки си влизаше както му скефне, а лелките  я миеха веднъж на седмица, я не. В един момент ми идваше да викна ХЕИ-то, но за щастие учителката реши физическото да заспи зимен сън.

# 512
  • София
То като цяло е редно учителката по физическо да не е класната им, а да си е по физическо и да, да рипа с тях или да им дава да рипат те. Не знам при нас от първи клас са си с учителка, преобличат се, преобуват се с гуменки, имат си часове по физическо в салона, а когато времето позволява - вън.
Салона е достатъчно...приличен, явно и топлят защото  ходи цяа зима по една тънка спортна тениска с дълъг ръкав и  казва, че му е ок и не иска  горнище.
За мен също е неприемливо часовете по физическо да се ползват за  доучване, рисуване и т.н.

# 513
Обожавах часовете по физ.култура - и в основното уч-ще, и в гимназията. И на двете места възпитателите ни бяха и спортисти - в основното ни беше баскетболист, а в гимназията ни беше една страшна воейболистка. Дисциплината, разбира се, беше на 6. По онова време при нас нямаше деца с наднормено тегло, освен една съученичка, която имаше някакво заболяване и съответно за нея физическото беше проформа, не беше необходимо да покрива нормативите, но все пак участваше активно в часовете.
Обожавах и т.нар. сутрешни фи зарядки преди часовете, когато се пълнеше целият двор на училището с ученици и правехме гимнастика преди да се заемем с ученето.

Бих искала децата ми да имат нормални часове по физическо в учебните си заведения.
За радост до момента и в яслата, и сега в 1-ва група, възпитателите им наблягат и на физическите уражнения. Обмислям варианта да я запиша на художествена гимнастика, въпреки че нейния интерес е май повече към народните танци, та ще видим, време е да взема решение какво ще бъде, защото мисля, че възрастта й вече е подходяща.

# 514
# 515
  • Пловдив
Това тяло има силикон. Според мен идеалното тяло е здраво и не се нуждае от хирургия. Освен това на две три снимки, на това тяло много му се броят идеалните ребра. За моите разбирания определено не е идеално тяло.

# 516
Показвам какво ми е харесало на мен- никого не ангажирам да го харесва.  Peace

# 517
  • Пловдив
Аз харесвам тази жена и акто лице и като тяло:

Дори и на обикновена снимка, според мен това е добро женско тяло:
http://woman.-spam082-/static/uploads/content/31/monica-b-bikini.jpg
Самата аз естествено нямам такова тяло и изобщо не съм склонна хирургията да ми помага да го имам.
За своето тяло искам най-вече да е здраво , а ако може и да не е толкова дебело, катно в момента. За целта обаче трябва да се грижа по-добре за него, а не да го оперирам.

# 518
Колкото и мизерен да е салонът, децата имат нужда от тези часове, най-малкото защото иначе ги хващат бесовете. Като сменят на своя глава физическото с рисуване, да не се чудят защо няма дисциплина в клас. При нас само в първи клас имаше учителка по физическо, после класната пое тези часове и се справя не по-зле, имат и допълнителен час физическо, в който играят някакви нарочно избрани игри за бързина и издържливост. Предимно са в двора, дори в най-големия студ и мъгла на момчетата им се дава топка да ритат, не съм забелязала някое да е настинало или да се е разболяло, точно обратното е, колкото повече са вътре на спарения и прашен възфух, толкова по-податливи са.

# 519
Още една глупост - идеално тегло според бг стандарт  newsm78
http://pik.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B5-%D0%B5-%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%B0 … _campaign=general
Според тази таблица трябва да съм 60 кг  newsm78 По време на предишната си бременност бях толкова като родих, по време на тази, в момента съм толкова  Embarassed  Sad - едва ходя и дишам. Не мога да си представя това да са нормалните ми кг  Naughty

# 520
Глупост, не глупост - аз съм идеална според нея. Mr. Green

# 521
  • Пловдив
Индивидуално е.
Аз никога не съм съответствала на таблицата. Доста над тези граници съм, но в единия миг, в който се доближих и то пак 5 кг. над горната грананица всички твърдяха, че изглеждам вече болезнено слаба. Може би се дължи и на това, че цял живот са ме гледали доста по-дебела.
Теглото обаче лично мен не ме е товарило. На много хора не им се вярва, но не съм се чувствала по-натоварена, когато бях 97 кг, отколкото когато съм 70 или сега 75. Че изглеждах по-зле е ясно, то и за това, заради маалко по-доброто изглеждане имам стремеж да не се угоявам пак, а ако може и да сваля още.

# 522
# 523
http://pik.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B5-%D0%B5-%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%B0 … _campaign=general
Според тази таблица трябва да съм 60 кг  newsm78 По време на предишната си бременност бях толкова като родих, по време на тази, в момента съм толкова  Embarassed  Sad - едва ходя и дишам. Не мога да си представя това да са нормалните ми кг  Naughty

Според тази таблица аз съм на 17, юхууу!

# 524
  • Варна

Според тази таблица аз съм на 17, юхууу!
А аз трябва да съм с 20см по-ниска Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт