Отговори
# 555
Привет на компанията!
Най- сетне изгледах и аз 1-ви епизод! Много красиво, обещаващо начало и дано турският зрител оцени излъченото и последващите епизоди! Нали знаете чий рейтинг е меродавен!

Слънчев неделен ден на всички! Усмихвайте се!  bouquet  bouquet

# 556
И не мога да отрека, че от време на време, в погледа на Курт Сеит проблясва един такъв “хищен“ пламък, неукротим ! 

Hug Искам много да вкарат друг смисъл в прозвището вълк, а не защото е плакал като малък. Не съм чела за опитомен и дресиран вълк.

Е, как да не си ?! Ами Маугли !  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Шегата настрана, но не мисля, че покорството е черта от характера на Сеит Еминов. Ще видим с какви още качества ще го “наградят“ двете цинцифуции !  Peace

perfectr,  Hug баш ми е драго да те приветствам на страниците на темата ! Добре дошла !   bouquet

# 557
И не мога да отрека, че от време на време, в погледа на Курт Сеит проблясва един такъв “хищен“ пламък, неукротим !  

Hug Искам много да вкарат друг смисъл в прозвището вълк, а не защото е плакал като малък. Не съм чела за опитомен и дресиран вълк.

Е, как да не си ?! Ами Маугли !  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Шегата настрана, но не мисля, че покорството е черта от характера на Сеит Еминов. Ще видим с какви още качества ще го “наградят“ двете цинцифуции !  Peace

perfectr,  Hug баш ми е драго да те приветствам на страниците на темата ! Добре дошла !   bouquet
Добре дошла и от мен!

Скрит текст:
Wink

Хубав почивен  ден на всички! Hug

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 12:35 от nikita1

# 558
  • Плевен / София
Здравейте,
успях да изгледам и аз първата серия.... Party

# 559
Здравейте,
успях да изгледам и аз първата серия.... Party

Чудесно, сподели впечатления.  Simple Smile

# 560
Живо-здраво на всички! Радвам се, че не сте ме забравили!
Първа серия ме очарова - невероятният Петербург, Киво е във вихъра си, Фара също ми хареса, сюжетът е определено интригуващ и се надявам, макар и далечен на масовия турски зрител, да бъде подобаващо развит. Събитията са както героични, така и трагични!
И как странно съвпадат с актуалната световна парола КРИМ, да не говорим за днешния референдум.

Никита! Joy Joy Радвам се да те зърна и тука! Joy Joy Joy
И Лор! Joy Joy Joy С нея нали сме съфорумки и в руските сериали! Joy Joy Joy

Мимето ( Госпожата ) си е бетон тука! Аааа, не! И при К.О.Т.К.И.Т.Е се радвахме една на друга, нали? Laughing Laughing

# 561
Perfektr  Hug 
Гости  Heart Eyes и тук! Сподели, ако искаш какво мислиш за филма!

# 562
Фенче мило! Привет, привет! Филмът започва с летящ старт, определено! Невероятна обастановка, игра! Свито ми е сърцето, както вече споделих, че масовият консуматор може и да не го оцени! Не смея да назова процент зрители, които ще оформят задоволителен рейтинг около сюжета, балета, желанието да разберат историята на друг свят!
Да изгледам и втора серия, та тогава ще драсна повече!

След първа серия се появих в гнездото, виждам колко сте напред с информацията, със съдържанието на книгата! Аз не ще наваксам, но ще споделя малко по- късно усещането си!

# 563
Фенче мило! Привет, привет! Филмът започва с летящ старт, определено! Невероятна обастановка, игра! Свито ми е сърцето, както вече споделих, че масовият консуматор може и да не го оцени! Не смея да назова процент зрители, които ще оформят задоволителен рейтинг около сюжета, балета, желанието да разберат историята на друг свят!
Да изгледам и втора серия, та тогава ще драсна повече!

След първа серия се появих в гнездото, виждам колко сте напред с информацията, със съдържанието на книгата! Аз не ще наваксам, но ще споделя малко по- късно усещането си!

Привет, мило!
И аз се надявам турските зрители да оценят подобаващо това, което е направил екипът на Курт Сеит и Шура  Praynig Praynig Praynig Защото го заслужават! Гледам със замряло сърце втора серия ... има малко превод. Та той Сеит си я попита Шура дали е готова да бъде негова, след като не може да и обещае нищо на този етап ... И после се питаше как да я остави ... Много са влюбени и двамата, много. И го изиграха перфектно!
За сега филмът е  един път! И се радвам, че освен тази голяма , изпепеляваща любов ни показват и много други събития, случили се по това време. С еднакъв интерес гледам и любовта и фронта, изпипано е всичко много добре. Е, някое и друго гафче, че има ... не е болка за умиране. Важното е, че този сериал ми доставя духовна и естетическа наслада. Жалко, че тази седмица ще сме без серия ... нямам търпение да гледам нататък ...
Хубава вечер, дружки! Hug

# 564
gostenka68,  Hug Добре дошла!  bouquet Ще се радвам да споделиш своите усещания за филма !  Hug

perfectr,  Hug така си е  - Къванч, Истанбул и пътешествия...радвам се, че това са теми, които ни правят близки и имаме възможност да общуваме и да се опознаем, дори и само виртуално !  newsm51

Аз също имах опасения, че драгият турски зрител, ще смели по- трудно непознатата нему историческа обстановка, нрави и обичаи, но тези ми страхове, се разсеяха, виждайки как се приема филмът ! В социалните мрежи, в тв. средите, всички са впечатлени от филма, от размаха на продукцията, от превъплащенията на актьорите и представянето им. Очаквам, че когато действието се пренесе в Истанбул, когато нещата ще са близки и познати за нея, аудиторията ще оцени продукцията в целия и блясък/ защото тя наистина е такава - бляскава и красива, различна от всичко до сега и неустоима!/ и ще а подкрепи . Защото, колкото и да са им чужди някои нрави и обстановка, универсалният език на любовта, красотата и таланта, е разбираем за всички ! А Курт и Шура, говорят на този език !  Peace

Ники,  Hug това в спойлера, е много яко !   bouquet

Скрит текст:
И много шЪ вЪ замолА, активизирайте се малко и гласувайте под строй, през всички възможни браузери по възможност, щото виждате ли здравата организация какви ефекти / или дефекти Mr. Green/ постига !  Joy Joy Joy

# 565
Госпожата  Heart Eyes Hug Heart Eyes  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Скрит текст:
тъкмо това гледах преди малко ... брей, голям зор да ни детронират филма  ooooh! ooooh! ooooh! само се чудя ... какво си доказват с това  newsm78

# 566
Фенче,  Heart Eyes е, как какво ?!  Joy Joy Joy

Скрит текст:
това, севернокорейците - ряпа да ядат !  Joy Joy Joy Joy

Дафне,  Hug

# 567
Госпожата, фенче, защо се чудите?
Скрит текст:
Те превеждат при готов превод.  Thinking
Защото освен тях, други нЕма.

С нетърпение чакам следващия епизод.

# 568
Текстът си е цяла житейска философия. Чела съм, че интелектът на човек+умението на вълка да ловува правят съвършения убиец.

# 569
Kara Para Aşk

%35,13 [1744].

Kurt Seyit ve Şura

%34,17 [1696
Интересни цифри. Промяна има само при първите две места. Другите проценти са същите. Явно, мобилизация на някои фенски групи. Компенсират седмото място в официалните статистики.Вместо за най-добър сериал, гласуват Всички срещу Къванч. Феновете на Туба+Енгин срещу тези на Къванч. В началото сме, никой не знае колко добри ще са двата филма. За мен, обаче Къванч печели  безапелационно анкетата, това е неговия личен  рейтинг,  той е звездата на сериала и хората го гледат заради него. В другия случай, има 2 известни актьори и не се знае кой какъв рейтинг носи. Приемаме, че е наполовина. Т.е.
34 % на Къванч срещу Туба и Енгин, всеки  един от тях по 17 %. Това си е математика.

Общи условия

Активация на акаунт