Отговори
# 540
Той си остава царски офицер.
Но все пак, две хубави песни за епохата.

Това беше и единственото, което той искаше - да служи достойна на царя и Родината . Това и направи. Peace

Само на мен ли ми се струва или Джалил също не остана безразличен към красотата на Гюзиде ?  Thinking

П. П. Благодаря за песните !   bouquet

# 541
# 542
Привет дружки! Hug
Благодаря на всички за интересните мнения, споделените истории, снимки, клипове, преводи!
Госпожата, Вале, Дива  newsm51 newsm51 newsm51
Дафне  newsm10 smile3525
И аз съм много доволна от това, което ни показаха до този момент ! За мен филма е супер! Направен професионално и с любов. А за Къванч, Фара и другите актьори - нямам думи! Всички са много добри, аз поне нямам забележки към никого до сега. Всички са се отдали изцяло на тази красива приказка, която ни показват. Защото за мен това е именно приказка ... толкова красота, силни чувства, които те карат да забравиш да дишаш, наситени образи, драматични събития ... Не съм гледала много турски сериали, освен тези с Киво може би се броят на пръстите на едната ми ръка, но мисля, че до сега такъв проект не е имало. Дори и ВВ не е от такъв мащаб, поне от това, което съм видяла от него. А и онова си е тяхната история, много по-лесно е да се пресъздаде. Поне така мисля, не че разбирам много  hahaha на мен също изобщо не ми правят впечатление разни дребни детайли и малки гафове, важното е, че сериала ме вълнува и героите вече са ми много близки. А Сеит и Шура са великолепни, както се и надявах. Heart Eyes Радвам се, че и колегите им ги оценяват подобаващо.
Госпожата  Heart Eyes ами може и да е оценил Джелил красотата и, ама едва ли е нещо повече ... много е влюбен в Татя той, поне така го показа.

Последна редакция: сб, 15 мар 2014, 19:00 от queen_fenka

# 543

Фенче,  Heart Eyes наистина Джалил много обича Татяна / от къде я измислиха тази Татя, като тьотя ми звучи Mr. Green/ , както и тя него ! Но този кадър не е случаен, както и появата на Гюзидето ! Ще има някаква интрига там, ама да видим каква !  Peace

# 544
Не смятам Курт Сеит за белогвардеец, защото не е воювал срещу болшевиките, поне не организирано, в армия. Той си остава царски офицер.

Mисля, че ще го направят и белогвардеец, не само бивш царски офицер. Доколкото разбрах, Миша минава на страната на болшевиките и ще ги противопоставят. За по-голяма драма може и да го убие. Ето, ти белогвардеец. И 5 серии са в Петербург, трябва нещо да гледаме.

# 545
В р.форум пише, че Курт и Шура ще работят на полето, след пристигането си в Истанбул. Даже има снимка. Нещо абсолютно достоверно. Чистачи, метачи,прислужници, такива са били в емиграция.

# 546

Балет в Мариинском театре

# 547
# 548
Айде, дами да подкрепим нашия филм. Първи сме, отнесохме и ВВ.
http://www.sinematelevizyonlifestyle.com/su-an-yayinda-olan-en-i … si-anketi-13a.htm

# 549
Гледала съм Къванч в ролята на любовник, гледах го и като мъж на честта, в новия филм искам да го видя хищник. Сцената със стрелбата ми дава надежда. За мен, най-хубавата сцена в епизода.

# 550
Добро утро, дружки ! Пожелавам ви един слънчев, усмихнат и щастлив ден !  Hug

Скрит текст:

Дафне,  Hug благодаря ти, че направи усмивката още по- широка тази сутрин !   bouquet

“Кой е най- добрият сериал излъчван в момента ?“ - страхотен резултат ! И заслужен !  Peace
Очаквам филмът да набира все по- голяма скорост !

Дафне,  Hug ако имаш предвид сцената, докато стреляше по бутилките, на мен също много ми хареса !  Peace И не мога да отрека, че от време на време, в погледа на Курт Сеит проблясва един такъв “хищен“ пламък, неукротим !  Peace

Хубав ден, момичета !   bouquet

# 551

Фенче,  Heart Eyes наистина Джалил много обича Татяна / от къде я измислиха тази Татя, като тьотя ми звучи Mr. Green/ , както и тя него ! Но този кадър не е случаен, както и появата на Гюзидето ! Ще има някаква интрига там, ама да видим каква Peace
Hug В постера на филма отсъстват Татяна и Миша. Остават в Петребург. Може и нещо трагично да се случи с тях, щото ги свързаха. Другата част от компанията, вкл баронесата и Борински заминава за Истанбул.

# 552

Хубав ден, момичета !   bouquet
Hug Oт мен, Оскар за тая сцена.

# 553
Добро утро, дружки! Hug
Дафне  Hug благодаря!   bouquet Напълно заслужен резултат, филма е страхотен! Peace
Госпожата  Heart Eyes Hug Heart Eyes
и от мен
Скрит текст:

# 554
И не мога да отрека, че от време на време, в погледа на Курт Сеит проблясва един такъв “хищен“ пламък, неукротим ! 

Hug Искам много да вкарат друг смисъл в прозвището вълк, а не защото е плакал като малък. Не съм чела за опитомен и дресиран вълк.

Общи условия

Активация на акаунт