Отговори
# 375
Курт Сеит и Шура еп.1 BG SUB

линк: http://data-bg.net/details.php?id=5536

# 376

Благодаря !  smile3525

# 377
Може да не е правилно. но за Нермин Безмен се пише, че е турска писателка от кримско-татарски произход. Дядо й се е наричал кримски татарин.
Няма смисъл да спорим с писателката и да я убеждаваме, че всъщност, корените й са български.
Нермин е турска писателка, но това не изключва, че произходът й може да е различен от турския. Ами, то и Ал Пачино е американски актьор, но с италиански корени. Или самият Къванч. Турски актьор, дядо му е бошняк. Бошняците са  ислямизирани славяни. Един от американските космонавти е китаец - натурализиран американец. Тесла е американски изобретател, етнически сърбин.
Нермин е туркиня, с татарски корени по дядовата линия и баба - туркиня. А корените на дедо й може да са прабългарски.

Добро утро и хубав ден!

# 378
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добрутро!

А снощният епизод дали го има вече качен някъде, знаете ли? Че снощи можах много малко да гледам, а сега прочетох, че епизодът бил 2 часа и 30 и няколко минути.

# 379

За 10 години - 46 издания! А сега и филм!
САМО ДНЕС "С Русия в сърцето;Сеит и Александра", Нермин Безмен на промоционална цена, вместо 19 лева, можете да я поръчате за 15 лева в онлайн книжарницата на Издателска къща "Памет". Очакваме вашите поръчки! http://eshop.ikpamet.com/

Светле,  Hug

http://www.startv.com.tr/dizi/kurt-seyit-ve-sura

# 380
Госпожата,  Hug

# 381
  • БГ
Добър ден,момичета! newsm51
За всички сладурки  превеждали в ефир и др. - една голяма прегръдка от мен   и хиляди благодарности!
По никакъв начин снощи не можах да коментирам серията - гледах като омагьосана,а на лаптопито ви четях с вълнение.
Довечера ще си изгледам повторението!

Госпожата,  HugСветле, HugФенче

И аз не съм се вълнувала така за сериал от времето на Забранения плод и Езел.
Не очаквах,че след идиотските разпореждания на Ердо* ще имам удоволствието да гледам нещо стойностно като дизи от комшиите.Щастлива съм все пак ,че ме изненадаха.

Благодаря

От всичко показано в снощният 2-ри епизод съм доволна.
Красноречиво и очевидно беше какво се е случило.
Не очаквах

С тръпка съм за превод и на този епизод.
Хубав ден ви пожелавам!

# 382
Диме, страхотни емотикончета бе, душа!
Още се хиля като тиква, особено креватното -ееее, разби ме направо!

# 383
  • близо до брега на морето
Привет и от мен Hugблагодаря за преводите,но тях ги прегледах след края на серията-не можеж да отделя поглед от екрана.И аз тръпна в очакване на преведена серия-хареса ми и наистина,не очаквах да се случи случката във втора серия-но няма време-искаме още Peace Hug Hug Hug Hug Hug newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 384
  • БГ
Диме, страхотни емотикончета бе, душа!
Още се хиля като тиква, особено креватното -ееее, разби ме направо!

Сладурче Hug - да ти пусна линк на ЛС - специални са ми и са много!

# 385
по моему тая девойка  Шура твърде прибързано се даде на Сеит...

любов, любов, ама айде сега ...какво се заподкараха от има няма 2  виждания...

моралът на руското дворянство по-скоро пролетарски излезе... Laughing Laughing

само ние си мислим, че едно време са я карали на погледи и въздишки, ами те не дочакаха сексуалната революция... hahaha

честно казано поведението на Сеит спрямо Шура / в която уж истински се влюби/ е доста некоректно...изобщо не помисли какво би се случило с нея след това. прасна си я като поредната бройка и това е . което ме кара да се съмнявам толкова ли аджеба я залюби, та я изконсумира на момента... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 386
Привет,момичета! Hug

Руските ни другарки са неуморни и толкова са харесали снощната серия,че вече са започнали да превеждат най-интересните моменти. Ето първите два, които дори не знам кои са, защото днес нета в службата ми е обявил бойкот и не иска да зареди клип.
Само да кажа,че в долния десен ъгъл на видеото има опция за подобряване на качеството, избирате максималното. Казвам го за всеки случай,че аз бая време гледах размазана картина и букви преди да открия топлата вода преди време.

Това май е сцената със сбогуването на  Сеит и Шура на гарата.

http://vk.com/video-28597347_168192740

А това май е момента пред камината.

http://vk.com/video-28597347_168192742

Дано не съм омотала линковете.

Хубав следобед на всички!

# 387
  • близо до брега на морето
Привет,момичета! Hug

Руските ни другарки са неуморни и толкова са харесали снощната серия,че вече са започнали да превеждат най-интересните моменти. Ето първите два, които дори не знам кои са, защото днес нета в службата ми е обявил бойкот и не иска да зареди клип.
Само да кажа,че в долния десен ъгъл на видеото има опция за подобряване на качеството, избирате максималното. Казвам го за всеки случай,че аз бая време гледах размазана картина и букви преди да открия топлата вода преди време.

Това май е сцената със сбогуването на  Сеит и Шура на гарата.

http://vk.com/video-28597347_168192740

А това май е момента пред камината.

http://vk.com/video-28597347_168192742

Дано не съм омотала линковете.

Хубав следобед на всички!

Hug Hug Hug newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 много благодаря-от много гледане научих репликите на турски,сега и на руски-докато ги изгледам и на български-сигурно ще играя сцената без грешка Joy Hug Hug Hug

# 388
Страхотна е Фарахчето Simple Smile Фен съм и още OBGZ - направи страхотна роля, а и с Мете бяха страхотна двойка.

Което ме подсеща да споделя и тук, че ако някоя от вас има възможност и желание да гледа Фарах като Айлин във "Времето лети", от 24 март Бтв Лейди ще продължи повторението на първи сезон. Началният час е 9.30, и от 10.30 за тези като мен, който имат цифров ефирен предавател - Сет Топ Бокс.

Фарах и Мете бяха страхотни. Те са на второ място в личната ми класация "Най-любима двойка".  hahaha
Включвам се  малко нахално при вас, но само да кажа че Фарах и Мете при мен  са на първо място. За тези, които не са гледали Фарах във Времето лети -  в този сериал тя е невероятна, прави много силна роля, очарованието й струи отвсякъде.   А сега  е много слабичка и мисля че това  леко я състарява и  е изгубила малко от блясъка си. Но и така я обичам.  Играе перфектно. Аз обезателно ще гледам БТВ лейди . Благодаря !

# 389
  • In the light side of the Moon!
здравейте и от мен  Hug

изгледах си еп  Peace  има ли смисъл да казвам , колко много ми хареса  newsm78  Peace

страхотна игра на Кавън4, имам 4увството , 4е играе с лекота. Фарах също много ми хареса  Peace

ноооо, нещо на мен ли4но тази близост между К и Ш ми дойде много набързо. Съгласна съм с мнението на Лор , Шура много бързо му се отдаде, явно е 4е е много влюбена в него, но Сеит (от превода на Бонита  Hug Hug ) най-силното , което той й каза, 4е я иска, желае , ще се потапя в о4ите й и тем подобни .... все желания породени от мъжки нагон, но не 4ух, нито про4етох да казва, 4е я оби4а. с какво тогава Шура е специална за него  newsm78

дано ми се изяснят нещата с превода, 4е нещо не разбирам поведението му  Thinking а пък поведението на Шура хептем не го разбирам  Crossing Arms

хубав ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт