за най- нетърпеливите / като мен
във Вики 
http://www.viki.com/videos/1034105v-kurt-seyit-and-sura-episode-2
във Вики 
във Вики 
После ще бъде качен и в Аси.
във Вики 
После ще бъде качен и в Аси. 

Това, което самата Нермин споделя в интервюто за презентацията на новата и книга “Курт Сеит и аз“ е, че ако сериала се хареса на публиката и има интерес, ще филмират и втората част от романа. Което ме навежда на мисълта, че Мурка може и да не се появи или, ако го направи, ще е епизодично, към финала . 

. не твърдя, че го е направила съзнателно, а чисто интуитивно, по женски инстинкт
колкото до това, дето знаела къде отива и защо- едно дете, като нея,на крилете на любовта, да мисли да мисли, колко да мисли и да знае,опитният и зрелият, да прием влюбен, както твърдите , би трябвало да свърши това. И тук пак ще кажа, представете си 16 годишна, а не тая 16-24 годишна , което ни показват.
Абсолютно вярно. Приемеме, че Шура не е 16-годишна, не е дворянка, действието не се развива преди 100 години, както е анонсирана историята и нещата си идват по местата. Младо, разкрепостено, страстно, сговорчиво момиче, влюбва се от пръв поглед, нищо против бързия секс.

Затова отказвам да се съглася с всякакви намеци за леконравно поведение на момичето, както и да вменявам някаква вина на Курт, затова, че не се е държал “джентълменски“.
Мисля, че стихията на чувствата, ги повлече и двамата ! Лично аз не познавам някого, който би устоял на подобно “бедствие“ 
благодаря ти, така беше !