Отговори
# 630
Хайде да си имаме фрагманчето и на БГ.  Peace
Благодаря на Алекс.  Hug

Kurt Seyit ve Şura 3.Bölüm Fragman BG SUBS

Филипова, Алекс, благодарим ви!

Някак си не мисля, че Шура прави опит за самоубийство. Отчаяна е, но нейната любов ще продължи да я крепи и да се надява. Очаквам дори по телепатия, да върне Сеит към живота. Нещо като съня му, когато чу нейното "Сеииииит"

# 631
Филипова

# 632
Hug

Защо реши, че ще я прибере от съжаление ?  newsm78

HugАми, защото за мен той не я обича.   Определящи ще са други обстоятелства. Опитът за самоубийство, смъртта на баща й. Самоубийството на Шура е също толкова агресивно действие спрямо Курт, както когато отиде на концерта и му се предложи. Водена от най-чиста любов.  И Курт загуби контрол, после  съжали. И сега ще е така. Разбира за случката, това си е вид психоатака, докъде я докараха, потресен от нейната любов и саможертва,  я взима със себе си.

# 633
колкото до тези, които се радват на романтичното превъплъщение на Къванч тук, аз си мисля, че не бива да бързат много. както разбрахме, той не обича да си повтаря ролите, така че тук кой знае какъв 'любовник' едва ли ще гледаме. струва ми се, че Каванч отдавна вече не играе еднопланови роли, а ще видим много лица на Сеит и едва ли всички те ще са 'бели и добри' Mr. Green
Ами, Къванч си го каза в прав текст на интервюто. Не знае дали ще харесат героя му, защото ще е лош, психопат дори.  Не мога да намеря интервюто. Не е въпрос и на грешен превод защото от неговата уста чуваме психопат. Направи ми впечатление, че и на турски психопат се произнася по този начин.

# 634
Благодаря на Алекс.  Hug

bouquet Благодаря за превода. Не разбирам, защо пак искат да женят Шура за Петро, като всички разбраха, че тя обича  Курт. И баща й даде благословията си.

# 635
# 636
Благодаря на Алекс.  Hug

Ех, че хубаво Добро утро !  Hug Филипова, Алекс, благодаря ви от сърце за българските буквички !  newsm51  love001 newsm51
Интересно е, как Петро започва буквално да се нахъсва за Шура - не я обича, не я иска, но важното е, да не е на Сеит ! Кълнял се бил в честта си !  ooooh! Колко страшно е, когато хората има тотално погрешна представа за себе си !

Дафне,  Hug аз още в началото, преди да започне филма, споделих, че този образ ще е интересен и противоречив ! И още в първите два епизода, Къванч даде заявка затова ! Но, психопат няма да е, в това съм сигурна. Laughing Peace
За другото - явно имаме базисно различие - според теб той не я обича, а аз мисля точно обратното.  Peace Не мисля, че ще има чувство за вина, но съм сигурна, че отговорност ще поеме. Peace

Пожелавам ви един прекрасен, слънчев и усмихнат ден, дружки ! Радвайте му се и го направете щастлив !  Hug

Скрит текст:

# 637
Добро утро kaffeetrmker_2

Благодаря на Филипова smile3525 и Алекс smile3525 за фрагмана Hug

Петро не проявяваше интерес към Шура,преди да се влюбят Сеит и Шура...в банята, когато приятелите му го закачаха,той каза: "тя е още дете"...

Петро завижда на Сеит, той иска да има това, което има Сеит...той иска да бъде Сеит...

# 638
Фарах на купон !  Peace

Малката снимка в ъгъла, е на Нермин и съпруга и с баронеса Валентина. Peace

Така е, Лили Hug, иска ! Ама не му стиска нещо !  Laughing

# 639
Добро утро. Hug Hug Hug

ГоспожатаHeart Eyes мерси за кафето.  bouquet

Гери, АлексHug Hug благодаря за фрагмана.  bouquet  bouquet

Чака ни вълнуващ епизод, Wink жалкото е, че е чак другата седмица. ooooh!

Приятен ден.  bouquet

# 640
За другото - явно имаме базисно различие - според теб той не я обича, а аз мисля точно обратното. 
Hug Ще изчакам превода, но така и не разбрах, в кой момент Курт призна чувствата си. Засега е само много специална. Без други ангажименти. Дори и да приемем, че Курт е влюбен, което не го мисля, не може да се отрече, че Шура е в пъти по-влюбена от Курт. Вярно, той забърка кашата в зимната градина, но и Шура не му даде никакъв шанс да се измъкне,  за да спази обещанието пред Петро. Така силно повярва на красивите  приказки. И сякаш му отне мъжката инициатива. Това, което той като мъж трябваше да направи, тя го направи. Отиването й в дома на Курт е точно такъв момент. След секса отношенията им са на друго ниво, ще поеме отговорност, разбира се, но това не означава, че  я обича. Ако я обичаше, нямаше да прави секс с нея. Заради войната, заради баща си, заради младостта й. Постъпи с нея, така, както с всички останали жени в живота му. Нищо по-различно.

# 641
Hug Фарах в живота е по-свежа, отколкото във филма. Ясно, се вижда, че зеленото я отваря, а черните шапки и палта от филма я състаряват. Двойка за стилиста.

# 642
Добро утро и от мен!!!  Hug Heart Eyes Hug

Мерсаж за трея,превода и кафенцето !

Не съм изгледала още 2 епизод...чакам превода,а и както разбрах днес няма да има серийка...и защо  newsm78/това не съм разбрала...пропуснала съм явно новината Naughty/
Четейки началото на темата/извадки от книгата/ оставам с убеждението ,че Сеит е вече хлътнал...а и погледът  и постъпките му говорят за това...Направо настръхнах като прочетох за емоциите и на двамата за първата им любовна нощ...не е само секс...не е ...дано и изпълнението на Фарах и Къванч да припокрива разказа на писателката...Ще изчакам превода и тогава ша са изкажа... bowuu Joy Joy Joy

Фарах си е едно малко и нежно слънчице...Дафне  Hug bowuu

Laughing Laughing Laughing

# 643
И...едно колажче с предишният и партньор ... Grinning

# 644

Е, Дафне,  Hug Фарах няма голям нос, това е много преувеличено!
Hug Мрънкаме си срещу Фара, но според мен тя играе. Каквито работи прочетох за конкуренцията  в чужд форум, направо сме си щастливци.

Общи условия

Активация на акаунт