ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ

ама наистина четеш така, както ти харесва !
Нермин не е казвала подобни неща в интервюто - каза, че баронесата много и е помогнала и е разкрила подробности, които иначе тя няма как да знае. Не искам да споря, безмислено е - ти си решила, че свободните съчинения и интерпретации, са по- верни от всичко останало, от опит знам, че е кауза пердута да споря с теб в такъв случай.
Ще гледаме и ще видим- и Курт Сеит какъв ще го докарат и Шура каква ще я представят.

Нермин не е казвала подобни неща в интервюто - каза, че баронесата много и е помогнала и е разкрила подробности, които иначе тя няма как да знае. Не искам да споря, безмислено е - ти си решила, че свободните съчинения и интерпретации, са по- верни от всичко останало, от опит знам, че е кауза пердута да споря с теб в такъв случай.
Ще гледаме и ще видим- и Курт Сеит какъв ще го докарат и Шура каква ще я представят. 
Нермин казва кога е срещнала Шура. След като е написала книгата. Случайно, без дори да я търси.

Нермин казва кога е срещнала Шура. След като е написала книгата. Случайно, без дори да я търси. 
аз съм чела друго, за съжаление, книгата не е при мен, не мога да цитирам. 

Ще изчакам превода, но така и не разбрах, в кой момент Курт призна чувствата си. 
След като целия първи епизод Курт беше представен като Казанова, подлагам на съмнение неговото ''обичам те''. То, има същата стойност като ''аромата от жасмини в косите'', ''перлите в очите'', ''устни в устните'' и т.н. Такъв е речника на женкара. Едва ли може да се твърди, че Шура е жената на която за пръв път казва тези думи. И да ги беше казал преди горещата нощ, гледайки Шура в очите, тогава думите щяха да имат друг смисъл. Размекнал се е на фронта, защото преди това твърдеше обратното. Заради войната не може да поеме обещания. 

http://www.viki.com/videos/1034105v-kurt-seyit-and-sura-episode-2 -има,даже в момента го гледам
Ще намерим някой да ни помогне! Препоръчани теми