Отговори
# 720
  • близо до брега на морето
Добро утро-сутринта се събудих с приятна изненада-превода на 2 еп. във вики е готов http://www.viki.com/videos/1034105v-kurt-seyit-and-sura-episode-2 Hug Hug Hug Hug Hug Hug   ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 07:49 от ludetina ulusoy

# 721
Добро утро-сутринта се събудих с приятна изненада-превода на 2 еп. във вики е готов http://www.viki.com/videos/1034105v-kurt-seyit-and-sura-episode-2 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Добро утро и Честита Първа пролет !   bouquet

Благодаря на Филипова и момичетата от екипа, който превежда за нас !  newsm51 newsm51 newsm51

Скрит текст:

Дафне,  Hug ама наистина четеш така, както ти харесва !  Wink Нермин не е казвала подобни неща в интервюто - каза, че баронесата много и е помогнала и е разкрила подробности, които иначе тя няма как да знае. Не искам да споря, безмислено е - ти си решила, че свободните съчинения и интерпретации, са по- верни от всичко останало, от опит знам, че е кауза пердута да споря с теб в такъв случай. Hug Ще гледаме и ще видим- и Курт Сеит какъв ще го докарат и Шура каква ще я представят. Peace

# 722
Добро утро-сутринта се събудих с приятна изненада-превода на 2 еп. във вики е готов http://www.viki.com/videos/1034105v-kurt-seyit-and-sura-episode-2 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Hug ама наистина четеш така, както ти харесва !  Wink Нермин не е казвала подобни неща в интервюто - каза, че баронесата много и е помогнала и е разкрила подробности, които иначе тя няма как да знае. Не искам да споря, безмислено е - ти си решила, че свободните съчинения и интерпретации, са по- верни от всичко останало, от опит знам, че е кауза пердута да споря с теб в такъв случай. Hug Ще гледаме и ще видим- и Курт Сеит какъв ще го докарат и Шура каква ще я представят. Peace
После окончания работы над первой книгой, я продолжила поиск сведений о Шуре. Через многие годы я совершенно случайно встретилась со старшей сестрой Шуры, проживающей в Стамбуле.
 Hug  Нермин казва кога е срещнала Шура. След като е написала книгата.  Случайно, без дори да я търси. Peace

# 723

Hug ама наистина четеш така, както ти харесва !  Wink Нермин не е казвала подобни неща в интервюто - каза, че баронесата много и е помогнала и е разкрила подробности, които иначе тя няма как да знае. Не искам да споря, безмислено е - ти си решила, че свободните съчинения и интерпретации, са по- верни от всичко останало, от опит знам, че е кауза пердута да споря с теб в такъв случай. Hug Ще гледаме и ще видим- и Курт Сеит какъв ще го докарат и Шура каква ще я представят. Peace
После окончания работы над первой книгой, я продолжила поиск сведений о Шуре. Через многие годы я совершенно случайно встретилась со старшей сестрой Шуры, проживающей в Стамбуле.
 Hug  Нермин казва кога е срещнала Шура. След като е написала книгата.  Случайно, без дори да я търси. Peace

Ок, Дафне !  Hug аз съм чела друго, за съжаление, книгата не е при мен, не мога да цитирам.  Peace

Пак да кажа - не те разубеждавам - вярвай , в каквото поискаш. Но и аз ще направя същото.  Peace

Хайде, заповядайте в новата тема !  Hug

# 724
Добро утро. Hug Hug Hug

ГоспожатаHeart Eyes мерси за кафенцето.  bouquet

Ако Нермин е срещнала баронеса Валентина, след като е написала книгата, дори и там да има неточни неща за времето в Петербург, в сериала ще ги изчистят.  Wink Тъй, де, има шанс да се поправи. Peace

Благодаря за снимките и резюмето.  bouquet

Приятен ден.  bouquet

# 725

Hug Ще изчакам превода, но така и не разбрах, в кой момент Курт призна чувствата си.

В писмото, което й написа от Галиция. Съвсем директно, ясно и точно й каза, че я обича и ще й докаже любовта си, като се върне от фронта. Снощи го превеждах.  Peace

Благодаря за превода!  bouquet След като целия първи епизод Курт беше представен като Казанова, подлагам на съмнение неговото ''обичам те''. То, има същата стойност като ''аромата от жасмини в косите'', ''перлите в очите'', ''устни в устните'' и т.н. Такъв е речника на женкара. Едва ли може да се твърди, че Шура е жената на която за пръв път казва тези думи.  И да ги беше казал преди горещата нощ, гледайки Шура в очите, тогава думите  щяха да имат друг смисъл. Размекнал се е на фронта,   защото преди това твърдеше обратното. Заради войната не може да поеме обещания.  Peace

# 726
Момичета,къде видяхте превод? При мен няма newsm78 newsm78 newsm78

# 727
  • близо до брега на морето
Момичета,къде видяхте превод? При мен няма newsm78 newsm78 newsm78
Hug Hug Hug http://www.viki.com/videos/1034105v-kurt-seyit-and-sura-episode-2 -има,даже в момента го гледам Hug Hug Hug

# 728
За първи път ми се случва,също и на мои приятелки newsm78 Ще намерим някой да ни помогне! Laughing Laughing Laughing

# 729
За първи път ми се случва,също и на мои приятелки newsm78 Ще намерим някой да ни помогне! Laughing Laughing Laughing

На мен също ми тръгва от този линк. Горе вдясно на екрана като насочиш курсора, пада меню, избираш иконка с буквата "А" и съответния език - български, кликваш и готово, серията тече с бг субтитри. Ниско долу на екрана са субовете.

Не съм много опитна, дано съм ти помогнала.

# 730
Valentina,...много благодаря! Справих се! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт