Домакини 33/ пролетни купони

• 49 149
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Морена вкусно, ама какво да правя белтъците???? Целувки моите не ядат, дали няма да стане да ги направя на сняг и да ги сложа в крема??? Гушкан е красавица   bouquet
Смърфи аз с цветята сим на проба - грешка тук  Joy Помъкнах много семена от бг ама и не поникват нещо  hahaha та накрая ще започна да си купувам тукашни, че да стане работа Joy Ако ти се занимава и имаш място - смело давай в борбата - все нещо ще поникне  Joy Пълнени чушки обичам и следващата седмица ще направя. Всяка сряда правя меню за седмицата, че като пазарувам в четвъртък да не се чудя - нали не ми е близо магазина и не става за импровизации в последния момент.
Лус  Hug

# 496
Калинка, остави ти проба-грешка, ами аз самата съм такъв унищожител на цветя. Ей сега на терасата имам две саксии с подправки - унищожавам ги непрекъснато, че жената, която чисти нон-стоп засажда стръкчета от тези, които съм си купила за готвене и стоят в един буркан с вода до котлоните.

За филма нямаш проблем, ще ти го дръпна, ама моля те дай ми линк към imdb, да съм сигурна какво ще изтегля.

Отивам да се оправям, че да не закъснеем за обяда.

# 497
  • Sofia
Смърф, класика с чушките, казваш... мислех да не е нещо чуждоземско... плънката де. Simple Smile
Калинка, белтъците на ореховки. Simple Smile

Благодаря ви за милите думи за Гушкан, ще се радвам, ако ви е усмихнала.  Grinning

Ох, забравих... радвам се, че се яви Люската и проблема е в клавиатурата.

Сложих две нови снимки в албума си в снимка бг, та от общия албум - познати - можете да видите.

Ама къде се скрихте всички?

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 20:32 от Morena

# 498
  • при късмета
Тук съм и прочитам каквото съм пропуснала, докато шефа е в банята.
Морена, красавица е снахата, за това съм си я заплюла
Смърфи, тукашните градински цветя, май месец започват да цъфтят, някои и по-рано. Зюмбул така или иначе би цъфтал само веджъж годишно. Поне така предполагам. Събрази си посоката на балкона с цветята и ще ти виреят. Повечето наши предпочитат всичко без север. Като си дойдеш лятото мога да пробвам да ти дам карамфил. Само не знам как ще го транспортираш до там, че по това време трябва да си е засаден, не може чепка.
Калинка, досега гледах за Локи, който изригнал в Ирландия през хиляда седемстотин и забравих коя година. Не знам дали скоро нещо ще вирее по тези земи.
Аз със семената не се справям явно.За първа година опитвам де. И без друго 3 години разпитвах как да го размножа карамфила от чепка. Чак сега ми се получи, преди закъснявах.

Като се върна да сте дошли на раздумка.Вио, сега пък ти ли зачезна?
Аз току издирвам някой  Laughing

# 499
  • Sofia
Като се върна да сте дошли на раздумка.Вио, сега пък ти ли зачезна?
Аз току издирвам някой  Laughing
Мдаа.. и аз затова съм си харесала зетя, я. Simple Smile
Ма ко, за момента по-актуално е да се преброим кои сме тук, не кой липсва, че...
Аз си рекох да си покажа разреза на лапaдника, ама то на кой...  newsm78

# 500
  • ул. "Мечтание"
Аз като чуя за манджи и веднага се вясвам!  Mr. Green

# 501
Морена и аз видях  Joy  bouquet  chef Майстор си! Значи след четвъртък ще правя круши и ореховки  Joy
Ма ко вулкана е в Исландия, то там постоянно си има действащи ама пак си е зелено/не съм ходила, само съм гледала  Joy Joy Joy/ Аз като се ядосах, че не ми покълват семенцата - гледам на опаковката - то пише 30% кълняемост - ами то на 5 семена - колко да ми поникне  #2gunfire
Смърфи делегирай цветарски права на жената и да ти стъкне балконска градинка. Филма е този, но не знам дали са го пуснали из торентите вече
http://www.imdb.com/title/tt1959490/
Правих пълнени гъби за вечеря и сега ще се гледа "Четеримата танкиста и кучето" - страхотен полски черно-бял сериал!

# 502
[/url]}[/img]

# 503
Тити?????????????

# 504
  • при късмета
Моренка, ммм много апетитно изглежда, браво
Нощни, бременна жена само с манджа можеш да примамиш
Ох, Калинке, ти ми разби надеждите. Аз бях запазила около 15 цвята(бяха ми казали да ги прибера преди да се разпукнат и да паднат семената) и съм ги сложила на 3 места по 5. Първите ги сложих вътре, 2 кофички навън и по-късно. Явно и при мен няма да тръгнат.
В цветарски форум и тук в темата за цветята ми казаха, че се сеят края на февруари.
А миналата година се беше хванало едно от семенце по средата на август. Сигурна съм, че е от семе, защото беше далеч от корена и при едно поливане излезе почни цялото навън, беше си кълнче. Захвана се, но майка ми го беше съсипала, защото ме нямаше и имаше задача да полива цветята и го беше изкоренила  #Cussing out
Ще пробвам пак лятото

# 505
  • Sofia
Аз пък вчера си свалих този сериал:

А и "Горещ вятър" смятам да изгледам, но с мама в Сандански, пролетта.

Я да ви пусна и една наша много любима песен, на мен и Гушкан...

УАУ, цели 3 нови отговора бяха публикувани...  Shocked

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 22:33 от Morena

# 506
  • при късмета
Умирам, направо умирам за сръбски филми. Няма такъв смях. Даже някоя драма да гледам, само като ги слушам се заливам от смях

# 507
Морена колко серии е? Аз съм го гледала по тв преди мнооооого време - гледа ми се и сега  #Cussing out Полицая от Петльово бърдо можеш ли да качиш в dox?
Ма ко аз се боря с купешки семенца от Кауфланд. От тук си купих само семенца за магданоз и те поникнаха, а у дома в бг, като си събера от моите си цветя от градината - на другата година пак си никнеха. Ще изчакам 3 месеца и тогава ще джасна саксиите  Joy

# 508
  • Sofia
Ма ко, предполагам го знаеш, но за всеки случай - http://DMCA-removal-from-Google/forums.php?action=viewtopic&topicid=136522

Калинка, 12х60мин. е торента, пък се надявам, че са всички това.
Няма магнет линк иначе бих го дала. А е 4 GB, та не може в докса.

# 509
Тук съм, банда  Hug
Приспах децата, изпратих мъжо да работи, и сега седя и се наслаждавам на тишината (и ям Embarassed ).
Гледам за китки си говорите...не знам дали съм ви казвала, ама хич ме няма по тая част. Имам 3 саксии и това е. Свекървата си гледа на терасата разни мушката, ама аз не пипам - а съм пипнала, а съм ги уморила  Crazy 
Сръбски филми и аз обичам, уникални са  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт