Юлски бебета 2013 - тема 17

• 26 852
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро!

Агнес, всичко ще бъде наред, сигурна съм  Hug

Близначе и всички други с болежки, бързо да минава!

Тъкмо приспах Ева за сутрешния сън и дойдоха да слагат климатик на свекърите. Пак отиде на кино режимът.

Вчера отказа да яде пюре. Направих 3 различни и трите не ги хареса. Яде каша за закуска, за обяд и за вечеря. Днес очаквах запек, но всичко е точно за сега.
Сложих една лъжичка овесена каша в елдата. Глутенът официално е въведен. Останаха сиренето и киселото мляко, телешко и риба. Е, не съм давала някои зеленчуци, но мисля, че те не са проблем. Плодове предлагам, но не ги яде. Дадох и оня ден едно бобче, правих бобена салата. Мисля, че й хареса.
И на мен ми писна да кърмя  Tired
Борбата при смяна на памперс, при обличане и събличане и ние я водим, ужас е.
Ушите си ги мачка, очите си търка така, че ще си ги извади направо. Когато се върти понякога си затиска ухото и като се събуди това ухо стърчи. Аз я проверявам като се сетя, но понякога забравям. Не искам да й стърчат ушите, не искам да са й криви зъбите, не искам да е дебела... Този мой майчин мозък вече никога няма да бъде свободен.
Жалина, много неприятно. Репутацията ни в чужбина се гради от крадливи цигани,а не от можещи и знаещи млади хора. А такива има много, жалко е.

# 106
Близначе - полезна статия , четох отгоре-отгоре, но после ще я чета по-внимателно.
Попаднах на още един сайт за бебешка храна
Скрит текст:
, ако е полезно за някой .. Днес ще правя тиква с нещо, защото се е позапекла малката .

# 107
Близначе,много страшно бе Shocked Shocked Тони още не ми е правил този номер ,хем у нас не е чисто Laughing Laughing В смисъл има постоянно играчки ,дребни частици от тях ,гуми,топчета....хич не е обезопасено Confused Мен най-ме е страх да не изяде някоя салфетка Crazy Crazy Crazy
Ти гледай да си почиваш ,че е страшно така Praynig
Агнес,дано всичко да е наред с Ого и да забравите скоро за тези терзания.И аз като малка съм "имала" шум на сърцето Rolling Eyes
Тони сега пък ще има нов зъб,трети горе вече прозира .
Изтекло ми е направлението за изследването за кръв и урина.Колко точно струва ,знаете ли?Лъки?

# 108
Близначе ужас! Колкото и да ги пазим децата винаги намират как да ни изкарат акъла.

Данче ти попитай дали няма да успеят да заведът все пак направлението. Иначе за цена не съм сигурна. Тя всяка лаборатория си има собствен ценоразпис. Това е русенския ценоразпис http://ruse.cibalab.com/?page_id=8 за ориентир

# 109
  • Перник
Мале Близнче верно много стряскащо  Shocked Много трябва да ги пазиме. Напрво незнам. Ицо още не лази и го намирам там където съм го оставила, ама да видим до кога ще е така. Очите на 18 трябва да са ни
И болежки пак са те захванали тебе. Нещо хич не ти върви
Агнеска  Hug дано го израсне без никакви проблеми Ого. Голям мъж е няма как да не се справи. Стискам палци и кураж за теб мила
Жалина егати гадната случка. Защо са с такива предрасъдъци тия хора за Българите. Като че ли всички под общ знаменател ни слагат. Както те са различни един от друг, така сме и ние. Има и хора и Хора, много гадно се получава така.

На Ицо сополите нещо хич не му минаха от тоя Коларгол. След обяд пак ще ходим да го види ЛЛ да каже какво да го правим. Вече 6 дни му ги слагам, но подобрение не виждам никакво.  Crossing Arms

Добре дошли на новите мами  Hug

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 11:25 от Румяна88

# 110
Данче, лл може да го преиздаде.
кръвна картина ~5 лв
урина ~5 лв
вземане на кръв ~2 лв

Мале, Близначе, много страшно.
Вчера Ева си беше изчоплила малко от дивана, там където Чопът си точи ноктите има малка дупчица и тя извадила пълнежа. Беше й залепнало на небцето, като бръкнах и повърна, но не се е давила. Ако не я бях видяла сигурно щеше да го глътне да се чудя после какво й е.

# 111
Здравейте,

честито слънце и затопляне, навън е прекрасно. Излязохме, за съжаление спаха само 40 мин. в количката.

Дайте идея какво да дам за закуска  - не си искат млякото (АМ), много трудно изпиват max 140ml., после давам по 100гр.плодово пюре и са доволни. Попара не искат.

Пъпешите са на пода
, търкалят се на едни одеала. Изведнъж стана тихо и гледам те си допряли главите една в друга и Ники ближе Стефи по носа (това му е целуването на него). Мога да кажа, че си "играят" заедно по малко всеки ден.

Ники казва мама, баба, папа, лала, Стефи само неща, които не се разбират и каза веднъж буба Simple Smile

Почнаха да се катерят по мен и да изправят задните крака като за ставане, като го направят много се кефят, а Стеф няколко пъти успя да седне сам. НЕ мога да ги оставям на шезлонгите сами - научиха се да се измъкват от коланите.

Нощем ставам по 20 пъти да бутам биби в устата, изпускат ги и почват да мрънкат и бучат, а така се будят един - друг.

# 112
  • Перник
Мартина аз давам за закуска бисквити Закуска с АМ и плод. Редувам с попара. За друго не се сещам, да дават другите идеи, че да се възползвам и аз
Много сладко си играят и се "целуват"  Heart Eyes
А като се разплаче единия започва ли и другия да плаче

# 113
M-tina, и моя не иска попара, давам кускус. Става много вкусен с малко масло и обесолено сирене. Взимам на Плазмон перли, много е ситничък  Simple Smile

# 114
  • varna
Добрутру!
Близначе, ужас, и у нас каквото е неподредено, направо си представям какво ще е #Crazy
Дойде ни одеалцето, обаче Ема не ще да стои по корем и това си е, ама поне мога 10-на мин. да я оставя седнала там да свърша нещо. Малко разнообразие от бънджито.
Иначе да я похваля днес се събуди чак в 6 и 30, и после спахме от 8 и 30 до 10, чувствам се почти наспана - няма такъв кеф. Сега остана и следобед да почне да спи повечко и всичко ще е 6 (дай боже).
Утре сме на преглед, мисля да питам педи дали вече може на кухня, тя и без това всичко прояде. На Ела пюретата обаче чисти не я кефят, иска си да има и щипка масълце явно.

# 115
  • София
Добро утро!

Близначе, настръхнах! Ужас! И Ели онзи ден изяде топче със силиконов пълнеж от играчка, не можах да го извадя на време и не е излязло по каналния ред все още...

Влязох основно, за да кажа, че името на онази бавачка, дето ограбила семейството е Силвия Грегорян! Нарочно го пиша, защото тя продължава да се представя за бавачка и да търси работа онлайн. Дано никога повече не работи! Освен, че ги е окрала, тя е отглеждала дете със здравословен проблем, за което де факто не се е грижела. Оставяла го е само да се оправя, а самата тя е влизала в компютъра на мъжа и си е уговаряла срещи с различни мъже, които са идвали да я взимат директно от дома на семейството. Крала е дори интимно бельо, детски дрешки, да не споменавам златен пръстен с диамант, който може да оправи живота на две поколения! За всичко е казала пред полицията, че е подарък от семейството! За съжаление няма да я осъдят, защото нямат доказателства срещу нея.

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 12:03 от Мъхчето

# 116
Ако намеря време да умра,ще мина да кажа "сбогом"! #Crazy

# 117
  • София
Подаръче, какво си яхнала метлата? Овладей се, ако при вас грее слънце, излез да се заредиш малко със слънчева енергия Peace Ама и аз какви глупости пиша Stop
Бяхме навън, много ме дразни мърлявото време- уж грее слънце, а е студено, снегът се топи и всичко е в кал. Close

# 118
Да те е страх да пуснеш човек в дома си  ooooh! Как така нямали доказателства? Не са ли открили откраднатите неща в нея?

# 119
Руми ако единия реве от нещо (не мрънкане или рев от скука), тогава и другия почва да реве, смешно е защото реве, но изглежда все едно не знае за какво. Преди малко упарих Ники с пюрето и той се разрева и Стефи почна веднага да бучи.

Aqua купила съм кус кус на Plasmon, мислех, че им е рано за него, но утре ще ги пробвам.

Тия двамата току що изплюшяха пак всеки по 210гр.пюре (картоф, заешко и тиква), поискаха още - дадох от голямата купа още по 20гр., след това ядоха няколко парчета броколи на пара и после си разделиха бурканче на Гербер - по 60гр.на чаве. Ядат на обяд по около 300гр.всеки  #Crazy  Grinning

Утре сме на преглед, ще ни слагат ваксини. Ще питам можем ли вече да ядем кис.мляко, телешко, свинско. Биха могли след месец-два да почнат с детската кухня.

Ако пусна жена да гледа децата ще си сложа камера и ще я информирам за нея. Ако детските градини и яслите бяха с камери и подтоянен online достъп  на родителите до видеото, родителите сигурно щяха да са по-спокойни, а отношението към децата навсякъде да е добро (без бой и викове).

Общи условия

Активация на акаунт