Какво печелят троловете от присъствието си във форума?

• 22 236
  • 326
  •   1
Отговори
# 180

Аз имам съмнения и за една многодетна майка от януарки 2014.

Е, нали още тогава - в темата, която Мамма показа, имаше сигнали, че в почти всяка отчетна тема (да не кажа всяка) има по една такава мома с близнаци, която всеки път се дъни с нещо и я разконспирират?

Тази няма близнаци, тази е с три поотделно, но нещо в нея ми е съмнително.

# 181
Може да не си е родила близнаците още.  Laughing

# 182
Не поставям диагнози нито онлайн, нито офлайн.
Написала съм факти и наблюдения от неколкократни фалшиви истории, които са били изобличавани тук.
Това е моят коментар, след като прочетох за какво става дума, не твърдя, че ти поставяш диагнози, Мамма.

# 183
Извинявам се, грешно съм те разбрала.

Иначе в допълнение винаги има и някаква трагедия към историите - я с децата, я със сестри/братя, родители...

# 184
Наистина не разбирам каква е целта на подобни истории и защо винаги(според прочетеното) има близнаци, трагедия и сложни имена, както и невероятни факти около раждането, непознати на медицината. Такава е специфичната структура на някакъв психологически тест, който се прилага над потребителите или наистина е някакъв вид отклонение, което пък изобщо не си обяснявам! Някой има ли по-задълбочени наблюдения и обяснение за това?

# 185
  • София
Наистина не разбирам каква е целта на подобни истории и защо винаги(според прочетеното) има близнаци, трагедия и сложни имена, както и невероятни факти около раждането, непознати на медицината. Такава е специфичната структура на някакъв психологически тест, който се прилага над потребителите или наистина е някакъв вид отклонение, което пък изобщо не си обяснявам! Някой има ли по-задълбочени наблюдения и обяснение за това?

Може би избиване на някакви комплекси или повече свободно време newsm78 Rolling Eyes

# 186
Имаше такова психично заболяване.

Намерих го в старата тема - Лизбет го е дала:
Мюнхаузен по Интернет

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 16:04 от Как` Сийка

# 187
  • Варна
  Най-странното е, че след като изчетох почти всички постове на въпросната майка на четири бебета, установих, че едва през януари се е разбрало, че са 4, а не 3  Shocked

И сега се чудя, смешно ли ми е или ми е тъжно? Тя има нужда от спешна психо-помощ....  ooooh! И другите и вярват, ли вярват....

# 188
Х-знаците се увеличават, очакваме скоро първите петзнаци, всеки по над 4 кг, родени естествено раждане. Flutter Сьорен, Киркегор, Сенека, Хайдегер и Витгенщайн са моите предложения за имена.

# 189
Само попрехвърлих последните страници от профила ѝ - четиризнаци по 4400 гр., родителите на приятеля ѝ загинали в самолетна катастрофа миналата седмица, а той пък в сряда заминавал на мисия. Защо в темата ви всички ѝ честитят раждането, а не се намери никой да ѝ каже, че не е добре с главата?

# 190
Щото толкова четат.  Laughing

# 191
  • София
  Най-странното е, че след като изчетох почти всички постове на въпросната майка на четири бебета, установих, че едва през януари се е разбрало, че са 4, а не 3  Shocked

И сега се чудя, смешно ли ми е или ми е тъжно? Тя има нужда от спешна психо-помощ....  ooooh! И другите и вярват, ли вярват....

Или просто се забавлява. newsm78

# 192
Обаче продължава, въпреки че са и спряли профила  ooooh!
Момичета Добро утро  Hug

От вчера във форума ми се изписва грешка че достъпа до форума ми е забранен #2gunfire а въобще не знам как се е получило след като не помня да съм предупреждавана за БАН и аз пиша само тук . Вчера няколко пъти опитвах да вляза и без резултат .

Днес си гушнах шампионите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes толкова са мънички и сладки  Heart Eyes Heart Eyes направо ми се разтопи сърцето и приятелят  ми и той  като го гледах как държи Holland и Jesper ми потекоха сълзи . От сутринта ни идват на свиждане толкова многооо хораа   Grinning целият отряд на моят се изсипа още в 8 сутринта Joy Joy Joy много бяха смешни .

# 193
Момичетата от тази отчетна толкова ли не се усещат, че нещо не е както трябва? Продължават да я поздравяват и да й се радват. ooooh!

# 194
Наистина малко странно.. най-малкото бременност с четиризнаци да продължи няколко дни преди термин си е направо невъзможно  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт