Дайте ми съвет!!!

• 955
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте мили дами ,искам да попитам .. имам проблеми с хормоните  тестостерона  ми е 3,19 а съм на 19 г .  newsm45 newsm45 newsm45  имам и малко завишено тегло от тези хормони... М. ми стана нередовен , а и имам поликистозен  яйчник ходих къдели ли не над 6 доктора и нищо всеки ме подметаше на джанката и никои не ми обърна внимание сега ходя и по София да видим и там какво ще кажат ... мисълта ми е че след време ще искаме дечица и с този цикъл и хормони не знам как ще стане .Мислех да започна противозачатъчни защото четох, че нормализират цикъла и хормоните .Кажете ми дали да ги започна или как да постъпя ако някой е имал подобна ситуация...Мерси предварително  Rolling Eyes

# 1
От къде си? Ако си от малък град, посети гинеколог в някой по-голям, ще ти направи изследвания и ще ти препоръча адекватно лечение.
Лекарства не се започват на своя глава, било то и противозачатъчни за нормализиране на цикъла  Naughty

# 2
Ходих лекуваха ме в болница лежах на системи декември месец и нищо,затова сега ходя по София ,а противозачатъчните естествено ,че ще се консултирам ама въпроса ми е дали е истина за противозачатъчните.. или ако някой е имал моя проблем как е процедирал защото ми писна да ходя вече по лекари хапчета и т.н.

# 3
 Да, потърси други лекари! Ако трябва от София , защото хормоните не са шега работа, а ти си още младичка  Hug
Не мога да ти препоръчам лично лекар за хормони, но наистина разгледай и в другите темички за хормоните- имало една Денис разправят хората дето дава добри съвети, но наистина не пий хапчета преди да ти ги изписва лекар все пак Peace

# 4
Хормоналните проблеми не са за пренебрегване изобщо и е добре , че си се насочила да търсиш лекар в София. Аз бих погледнала и по-комплексно на целия проблем- от към хранене, спортуване, стрес и т.н

Общи условия

Активация на акаунт