ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 48 тема

• 44 685
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Jack , да ти я пратя и моята мадама да се препича...че и е скучно сама у дома  Joy

# 286
  • София
Да питам нещо за Taste of the Wild - не виждам на някоя да пише, че е за дребни кучета. Колко са големи гранулите? Лиска ще се справи или няма да може?
Деси, малки са гранулите на тейста. Оприличавам ги по форма и размери на таблетки (аналгин примерно). Даже една идея по-дребни ми идват. Даже си преодолях мързела и отидох до другата стая с един блистер аналгин. Гранулката влиза съвсем свободно в празно гнездо от хапче.

Хиляди благодарности!!!  Hug Значи би трябвало да се справи. Ще поръчам малко от насипната да видя как ще се приеме  Simple Smile

# 287
Ами , прати я, ама моя много еблив ... няма да я остави да се препича . Mr. Green

# 288

Извинявам се за тъпите въпроси, но коя храна би ми препоръчала на ПроПлан, защото в момента ги разглеждам в гореспоменатия сайт, ама не знам кое е най-добре?  Thinking
ПроПлана го взимахме от един развъдник и не е никой от наличните на сайта.
Но от наличните на сайта гласувам за вариант с агнешко или с риба. Нещо на пилешкото не му връзвам вяра.
Съвета на Рапунцел е много резонен. И аз мисля, че е по-добре да купиш малки количества от 2-3 вида проплан от нашия пазар за да видиш кучето ще изяви ли предпочитания, за да не се набуташ   с голям чувал от Полша, който ще бъде бойкотиран от куч.

Благодаря за съветите днес сме на вет за втората ваксина и ще мина през магазина да взема няколко вида ПроПлан (май накрая се спрях на нея, поне за сега зависи как ще реагира куч).

Исках да ви питам само нормално ли е куч да ака често? Може ли да е от храната или защото още е малък? Ще питам днес и вет-а ама реших и вас?

# 289
  • София
Исках да ви питам само нормално ли е куч да ака често? Може ли да е от храната или защото още е малък? Ще питам днес и вет-а ама реших и вас?

За мен е нормално, те са като бебетата. В момента Лиска (тя е на 4,5 месеца) все още ака горе-долу след всяко ядене, т.е., 4-5 пъти на ден. После ще стигне до веднъж-два пъти на ден. И да - зависи от вида и количеството храна. 

# 290
Jack , няма шанс да направи нещо, ако тя не е разгонена и не пожелае сама, знам си стоката  hahaha

kinira , моята като беше малка, акаше и пишаше предз 2-3 часа  Wink

Днес сис претнахме една хубава разходка, направо я изморих както трябва  Laughing

Да ви кажа този Фурминатор- супер сме доволни и аз, и МП Много по-добре е с космопада  Hug

# 291
Джак, как мина прегледа?

Дребосъците у нас до сега ръбаха кокали и сега се умиряват едно по едно и заспиват, за да си починат преди "Традиционната нощна гонка из апартамента"  Joy
Бебетата бяха много смешни с кокалите и чак ръмжат и плашат. Даже Рижко го вдигнах да го снимам и не си пускаше кокала ама снимката не стана хубава
Скрит текст:

# 292
Леле,Анче,ама вие и гонки ли имате по нощите!  Joy

# 293
Хехехеее, Ани, виж го ти сладкия рижко  hahaha!
Аз да кажа за Рояла, който поръчах по интернет, няма разлика с този който поръчвам за развъдници, освен опаковката. Силно се надявам да сменят шефа на Роял Канин, защото за да получа храна вместо да я докарат те ми я пращат по куриер и ми се товари храната с 25 лв.  #2gunfire! Така, че за момента ми е по-изгодно по интернет  Crossing Arms!

# 294
  • на морето
Честита пъpва пpолет !  Hug Hug Hug

# 295
  • София
Маша, защо не я поръчваш от Зоофаст, доставката е безплатна?

Честита пролет!   bouquet

# 296
жгмъц-и, в zoofast 15кг. ми е 145.50, в emag 18кг. - 115.00, а за развъдници е 17 кг. - 105 лв., но последната ми я изпращат с куриер за моя сметка и я товарят с едни 23-25 лв. Затова поръчвам от emag сега.

# 297
жгмъц-и, в zoofast 15кг. ми е 145.50, в emag 18кг. - 115.00, а за развъдници е 17 кг. - 105 лв., но последната ми я изпращат с куриер за моя сметка и я товарят с едни 23-25 лв. Затова поръчвам от emag сега.
Машке, по колко цистала даваш на твоите мецанки?

# 298
Доктора каза ,че до сряда вече трябва да е изчезнало топчето . Ето малко пролетен Чарли Simple Smile

# 299
Тони, според килограмите - по таблетка за 10 кг. от теглото им. На Маша давам 6, на Чарка все още 4.

Общи условия

Активация на акаунт