ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 48 тема

• 44 692
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте и Честита Пролет на всички!   bouquet

А за хапчетата, за които си говорите, са за вътрешно обезпаразитяване, така ли ?
И го правите сами?  Thinking

Честита пролет и на теб! Да, за вътрешно обезпаразитяване са хаповете. И да - давам ги сама в къщи - слагам таблетките в топка пастет и биват погълнати. Само веднъж нещо го въртя из устата, обра пастета и изплю хапчето, ама оттогава слагам повече пастет и направо гълта

# 316
Привет глутницааа! Олее много гушках и целувах малкото шпици на сестра ми ей го на и него - Берк

# 317
  • София
Ау, какъв е сладкиш. Heart Eyes

# 318
  • София
Маша бебето е уникално сладко  Hug
Valery много пораснал и много готин Simple Smile
За даването на хапчета - с лакоми кучета е много лесно да Simple Smile

# 319
Голям е сладурко, семейно ходихме на посещение да го водим и толкова мъничък на 45 дни 600 грама, като си помисля, че моите се родиха почти толкова .. и все при племенника наврян, детето дете търси  hahaha

# 320
  • Sofiа
Маша, Теди, благодаря  bouquet Нали е на мама гарджето, та е най-хубавият ми той. Пораснал е, но все още си върви дребосъче. Губят му се едни десетина килограма Crazy
Лелее, Маша много бонбонест този Берк. Страшен сладур. Да мачкаш и заради мен

# 321
Маша от долината Голям е сладур  Hug

Valery Много хубаво момченце  Hug

Малко Сладко Коте Много неприятно с тази мърша, от къде сте я намерили, много неприятно.  Thinking

# 322
  • София
Маша, честито сладкишче! Да го нагушиш и намачкотиш и от мен! Само бебоци ми дай да мачкам... Party
Valery, и твоето гардже е сладур! Hug

# 323
Вчера сутринта отстрани на нашия блок имаше умряло кученце, за щастие някой съсед го беше махнал след това . Сега ме е страх и го наблюдавам на всяка крачка какво души .

# 324
  • София
Ужасно, Джак. Sad

И един сладък Неро:

# 325
Машке, шпицко като плюшка бе  Hug Heart Eyesи с тези бели чорапчета на черните крачета  Hugмного е хубав, да е жив и здрав и да пускаш снимки редовно Simple Smile
ходихме на разходка извън града, но беше топло доста и нашия човек бързо каталяса и се изпружи до колата да си ходим Laughing

Последна редакция: сб, 22 мар 2014, 14:39 от Тони-мама

# 326
Много големи сладури всичките  Hug Hug Hug Hug
Абе момичета, заете ли дали мога да давам вече хапче за вътр.обезпаразитяване..след предните ни тъпкания с антибиотици и камъни ?  newsm78

# 327
  • София
Според мен няма проблем да обезпаразитяваш, ама питай вета за по сигурно.  Wink

Моите деца (дете и куче) са на село за 2 дни.
Голяма игра ще падне в това време.  Wink

А другата седмица имам план да съберем Неро и Бианка,
но зависи от времето.  Wink

# 328
  • София
Сarrie Bradshow^ няма никакъв проблем да дадеш хапчето. Антибиотиците нямат никакво отношение към обезпаразитяването. По-важно е да и е добре стомаха тоест да няма повръщане или разстройство Simple Smile

# 329
  • София
Tedi_Ati, беше споменала нещо, с което се пръска срещу хлебарки, което е безвредно за домашни любици и хора, би ли го казала пак? Дали е подходящо и за пръскане на двор срещу бълхи/кърлежи? Има и пчели до двора, и ми се ще да е нещо безопасно и за тях, да си нямаме ядове със съседите...

Общи условия

Активация на акаунт