ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 48 тема

• 44 694
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Имах предвид котешки Роял.  Wink

# 346
  • София
Става, но той е към 17 лв/кг за разлика от минито 12-13лв/кг
А ако я свикне на котешка, едва ли пак ще хапне кучешки Simple Smile

# 347
  • София
Може и с друга качествена марка да опита.  Wink

# 348
  • София
Да знаете, че не ви изпускам от поглед, но нямам много време да пиша.

Бях обещала да питам какъв беше препаратът за дезинфекция. Казва се "Хлоренол", продава се във ветеринарните аптеки и струва стотинки. Разрежда се с вода - пропорцията сигурно е посочена на шишенцето  Peace

# 349
 Да платя малко данък и аз Simple Smile))  Hug

# 350
Страхотни сте всички!  Two Hearts

Искам и аз, да гушкам бебе шпиц. Heart Eyes

# 351
Машка, да ви е живо и здраво шпицлето!!

Снимката на Неро е страхотна и тея цветенцаааа, прекрасно е.

Аз взимам медиум на моите поже от мини Роял акото не е така твърдо и освен това е доста по евтин чувала. На големите им давам между 16 и 25 грама 2 пъти на ден когато са само на гранула. Зимата повече хапват, а лятото сами си намалят храната.

От ветеринар знам, че на проблемни с бъбреците животни не се дава приготвена риба освен ако не е в лечебна храна. Моите котарани като бяха на котешка гранула правиха бъбречни проблеми, мъка голяма. После минах на Роял Канин - стартер понеже постоянно си крадяха от кучетата и деленето на храна стана невъзможно направо. Обаче повече бъреците изобщо не се обадиха и изпратих писанката си на 19 г. Сега на стартер са бебетата ама те пък откачат да докопат джуниър медиум на възрастните, няма по-сладка гранула от чуждата.

И се сетих за кучето на комшиите ни на вилата. Те имаха ресторант и трънжорна и на кучето купата пълна с всичко!! Ама толкова вкусотии, че аз ще седна да ям. Майка ми събира разни отпадаци за кокошките, дроби каквото намери, разни огризки ...булашик, де. И кучето минава под вратата взима кофичката и бяга с нея. После добре си похапва дробения хляб с боклуци, а месото му стои Simple Smile

joancheto0, много е сладък! Вчера изведох едно младичко да първи път .....уф, голяма мъка беше Sad

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 02:38 от Ancheto

# 352
Има разлика в състава на котешките и кучешките гранули. Котешките са с по-високо съдържание на белтъчини, защото котките са хищници (за разлика от кучетата). Аз не бих давала котешки гранули на кучето си.

Нито бих го молила или залъгвала да яде. Голяма работа, като не е яло един ден. И два дни да не е яло, и три, нищо няма да му стане. Изведи го на една дълга, миграционна разходка. Нека клекне от умора. И не му давай да яде. На следващия ден - пак. Разходка до пълно изтощение. Като се върнете, дай каквото имаш. И добичето ще започне да яде, дори да е мухлясал хляб. Пусти глад!

Анчето, защо мъка? Шубе ли го беше палето?

# 353

Много е сладко мъничкото Беркче!  Heart Eyes Да е живо и здраво и много да ги радва!
Деси, благодаря за препарата! Ще взема тези дни,само не разбрах има ли миризма силна или не?  bouquet
Неро много е пораснал, завиждам му за зелената полянка и как си е легнал на нея. Crazy
Джаро е много сладък,как беше разходката, страхуваше ли се?
Анче,аз с моето шубе неземно още не се справям,няма такъв страх! Поне като го взема намаля лаенено,ама все прегърнати ли ще се разхождаме!?!  Crossing Arms А до момента,вече ще стане на 7 месеца скоро,куче и дума да не става да подушим и погледнем,лае ги,спуска се да ги хапе, направо ме побърква с това държане. Tired
А роял канин имат ли вариант с риба за кучета?
Ето го и моя звяр Wink http://prikachi.com/images/957/7185957E.jpg,

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 07:24 от ˙·٠●Bed●●of●●Roses●٠·˙

# 354
٠●Bed●●of●●Roses●٠·˙ Много готино пуловерче  Heart Eyes txtloves

Да ви се оплача, как Руфъс ми използва жилетката, която беше метната на стола и се загърна с нея. Laughing
Скрит текст:

# 355
Добро утро  Hug

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 10:28 от dorotti

# 356
Shocked не знаех...

ами ето сега сме с Роял Канин - все едно съм и сложила най-големия боклук, така ми реагира...мопс да не иска да яде дори след 1 цял ден глад  ooooh! Всичко друго яде веднага...тея не ги иска и това е  Thinking

сякаш говориш за моята глезанка Simple Smile Толков а е лакома,но въпреки това се мръщи на Рояла и не ще. Е,като постои цял ден гладна и после похапва де,ама е гледам как ги лапа без удоволствие Grinning

Ancheto  твоите бебоци колко са големи? Ние нямаме 3-та ваксина все още (сега на 1-ви април ще е слагат)  и ме е страх да е вадя.Само онзи ден си позволих за много кратко да е взема със себе си до магазина,който е на две крачки.Много интересно й беше,изобщо мина много добре. Simple Smile сега се чудя дали да не излезем пак за 3-4 мин,че тук подивява вече милото.А и това пишкане  и акане навсякъде ме побърква вече Confused

# 357
  • София
Деси, благодаря за препарата! Ще взема тези дни,само не разбрах има ли миризма силна или не?  bouquet

Точно това е хубавото, че няма  Simple Smile Докато чистих килимите - съвсем леко миришеше на мърша, но изчезна буквално за няколко минути, но то и с чиста вода да ги бях мила - пак щеше да има някаква миризма на влажен килим. На ламината се усеща само докато миеш, но се изпарява на секундата. И няма остатъчна миризма - специално ходих и душих Mr. Green

# 358
Здравейте!Имам питаме за противопаразитни каишки.....до сега сме капвали само Фронтлайн,но ветеринаря ми каза за два вида каишки-единия е по евтин и съответно и е на принципа на капките-първо трябва да се качи паразита,да ухапе и тогава да умре.Докато при втория изобщо не се качвал  Rolling Eyes
Някой ползвал ли е такива каишки и надеждни ли са наистина за по 7-8 м  Rolling Eyes
Мисля,че за тези 2 ставаше въпрос:
http://www.shop.zoomagazini.com/dynamic/viewProduct/1305/bayer-k … porodi-53-sm.html
http://zoomagazin.eu/bg/kategorii/foresto-23413/bayer-foresto-pr … ishka-70-sm-21166
И да попитам тези от вас,които се сблъскват с яденето на кабели.....премина ли този етап след 1 г?Ние сме на 7 м и не спира да изяжда кабелите в къщата,когато е сама....нямаме вече кабелна в едната стая за енти път,кабелите на разклонителя,на пералнята.....идва ми в повече вече  Sick

# 359
Ancheto разходката мина добре. Като изключим това онова - много деца имаше и той се шашна. Докато беше с повод ги джафкаше, но като го пуснахме да тича явно му свърши смелоста и при всеки минувач се криеше в краката ми  Laughing пуснахме го по една пързалка и като взе че му хареса само там искаше да си играе  Blush  https://www.facebook.com/profile.php?id=1644190079

Общи условия

Активация на акаунт