ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 48 тема

• 43 816
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Добро утро! Simple Smile
Неро  Heart Eyes
Скрит текст:

# 496
Красив Неро, че и модерен - с шалче. Heart Eyes

# 497
Добро утро на всички.Бруката изкара и тази нощ геройски.Хапна с голямо удоволствие преди малко,преди това се изпишка.Само не ми е ясно като дойде времето за акане как ще стане,тя не може да си вдигне задните крака,само ги влачи по 1-2 см и това.Много е стресирана,от всякакви шумове се напряга,но сутринта като се прибра мъжът ми от работа си помаха опашката от радост.Доктора,каза,че ако оживее ще е чудо,след такива наранявания.Брук е силна и е борец,всички вярваме в нея...Доста дни ще е на системи и на инжекции,дано се пребори с инфекциите

# 498
  • София
Силно и стискам палци на Брук!

# 499
Добро утро на всички.Бруката изкара и тази нощ геройски.Хапна с голямо удоволствие преди малко,преди това се изпишка.Само не ми е ясно като дойде времето за акане как ще стане,тя не може да си вдигне задните крака,само ги влачи по 1-2 см и това.Много е стресирана,от всякакви шумове се напряга,но сутринта като се прибра мъжът ми от работа си помаха опашката от радост.Доктора,каза,че ако оживее ще е чудо,след такива наранявания.Брук е силна и е борец,всички вярваме в нея...Доста дни ще е на системи и на инжекции,дано се пребори с инфекциите
Виви, какво и има на крачетата, счупени ли са, че не може да стои на тях, гледахте ли я на рентген?
Неро ще стане хубав младеж, ще завърти главата на доста мацки Laughing

# 500
Не е гледана на нищо,не са счупени,имат много рани от охлузвания.Коремните мускули  изпаднаха на асфалта и сега и е трудно да се движи.Коремът е зашит от долу  почти до вторите цицки горе ,единият заден хълбок е силно наранен...имахме съмнения за счупен преден крак,но не е,има опасност да падне една нокта.Рефлексите ги има.Цялата е в огромни рани,като се стрелна под гумите на джипа той спря веднага,тя някакси се изтласка с предните си крака на пред и се измъкна.Първата нощ скимтя много,но тази си мълча и само гледа жално.И аз съм в рани,целите ми ръце ги нахапа жестоко когато я вдигах от земята.Психически как ли ще се възстанови...дано се пребори.

# 501
Голям красавец ,Неро  Heart Eyes

# 502
vivi75 ,толкова мъчно ми стана като чета какво е преживяла милата ти Брук.... Weary
И как въпреки болките,пак намира сили да покаже растостта си към вас. Ох,ще се разплача....
Ще се моля да се оправите час по-скоро ,вярвам в това ! Прегръдки за Брук Hug

# 503
# 504
vivi75 ,толкова мъчно ми стана като чета какво е преживяла милата ти Брук.... Weary
И как въпреки болките,пак намира сили да покаже растостта си към вас. Ох,ще се разплача....
Ще се моля да се оправите час по-скоро ,вярвам в това ! Прегръдки за Брук Hug
Щом няма счупено, охлузванията ще минат бъди спокойна, ще се възстанови бързо и ще забрави, нали знаеш думата ще ти мине като на куче.

# 505
Да ви почерпя за човешкото дете

# 506
Да ви почерпя за човешкото дете

Да ти е жива и най вече здрава малката хубавица нека да порасне като едно слънчево дете, да има истински приятели, да радва мама и всички, с много фантазия и детски мечти да гледа на света.

# 507
Стискам палци на Брук! Да се пребори до пълно възстановяване! Тя е борец с голямо сърце!:pray: Hug
Честит рожден ден на малката дъщеричка на малката лисичка! Щастливо детство! Heart Eyes Tada
Да споделя опит - май намерих частично решение за страха на Дългото от пиратки, фойерверки и гръмотевици. Балони. Надува се балонът, кучето си играе и го пука. Чува се силен шум, но стопанинът демонстрира забавление, радост, смях, възторг и т.н. - цялата програма. Следва втори балон. Когато и той се спука, кучето няма търпене за третия балон и изобщо не се впечатлява от шума. Резултат - при истински фойерверки, кучето се оглежда и дУши за балон. Whistling Едва ли ще помогне при бомбардировките по ЧНГ, но все си е нещо. Simple Smile

# 508
Лисеее, щасливо и безгрижно детство на твоята малка принцеса  Hug newsm51!
Офф тоя Неро бееее   remybussi!
Туй моето Чари продължава отвреме на време да куца..само дето  я запряхме у нас 10 дена и я измъчихме да не излиза на разходки, а тя от своя страна изгриза света  Tired! В крайна сметка, за да се установи какво е, защото не е първоначалното предположение, че има разтегната раменна става, ще трябва да я водим на снимка в Стара Загора, а така ми е кът времето и работата не търпи отлагане, ужас  ooooh!! Снощи докато ресах Машка, намерих малка бучица на задната част на гърба - и тя ще ходи при вета. Изобщо..гадории ooooh! Sick!

# 509
Лисеее, щасливо и безгрижно детство на твоята малка принцеса  Hug newsm51!
Офф тоя Неро бееее   remybussi!
Туй моето Чари продължава отвреме на време да куца..само дето  я запряхме у нас 10 дена и я измъчихме да не излиза на разходки, а тя от своя страна изгриза света  Tired! В крайна сметка, за да се установи какво е, защото не е първоначалното предположение, че има разтегната раменна става, ще трябва да я водим на снимка в Стара Загора, а така ми е кът времето и работата не търпи отлагане, ужас  ooooh!! Снощи докато ресах Машка, намерих малка бучица на задната част на гърба - и тя ще ходи при вета. Изобщо..гадории ooooh! Sick!
Може да е разтегнала някое сухожлие или ако е скачала нещо да и захапва за това да куца.Тази бучица огледа ли я хубаво, да не би да е бемка бе...моя булончо има няколко бемки на гърба си и като го реша все внимавам да не ги подбера с четката и да ги разраня.

Общи условия

Активация на акаунт