ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 48 тема

• 43 807
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте на всички!  Hug

Добре дошла, Zuz@  Hug

Vivi75 Стискам палци всичко да е наред с Брук Praynig

При нас не сме имали такива проблем, Тери да иска да спи при нас в леглото, но все още вечер като си лягаме й местим леглото до нашето иначе горкото спи на земята до спалнята. Кога смятате, че е най-добре да спрем да й даваме да спи в нашата стая, или тя сама ще спре да иска?

Проблемите ни с каишката се решиха след като си купихме нагръдник, сякаш той не й пречи толкова, даже забравя, че го носи.
Да ви попитам също така след като ни бият третата ваксина, това ще стане на 10.04, ще можем да я извеждаме след 2 седмици. Но се чудих ще има ли проблем, ако някоя събота и неделя (през тези две седмици) да я заведем на вилата да потича малко?
И последно питане  Simple Smile От кога се слагат каишките против бълхи и кърлежи, от третия месец ли?

# 541
Систър довечера ще се боря със снимките, че нали имам ограничение в офиса  Crossing Arms
Vivi дано скоро свършат мъките на милата Брук, вчера като те четях и си поплаках  Praynig
●Bed●●of●●Roses●٠·˙ купих какво ли не, солети, кокали т.н. от вета ама не.... крокчетата на сина ми и нашите чехли са по-вкусни  Rolling Eyes
Тази нощ почти не ме е оставил да спя, цяла нощ мрънка да се качва при мен в леглото, мм отиде да спи при детето  Joy, чудя се дали да не го оставям в коридора вечер, ама така ми е жал....

Иска да е при теб защото е още бебчо и има нужда от мама, а и явно ще е глезанчо.Не го оставяй самичък ще го стресираш съвсем. Като се насочи към чехлите или краката ви, казвай му строго не и пъхай в устата му играчка, той ще се научи бъди спокойна, но му трябва време пък и нали е все още бебе baby_neutral Simple Smile

# 542
Тони, нищо не казваш за Дартанян, т.е. Тиби  Joy, нали имаш 3 мускетари.. Как е сладкия голям мечо?

# 543
Тони, нищо не казваш за Дартанян, т.е. Тиби  Joy, нали имаш 3 мускетари.. Как е сладкия голям мечо?
JoyДобре е човекът, получава си редовно дажба глезене, започна да ляга по гръб и да дава да чешем корема, много му харесва да се обърше муцуната в мен особено ако се е олигавил тогава най обича да се гушим, утре сме на ваксина та ще видим как ще реагира.Вече сме на български команди, ама и ние с вървенето сме малко напред, но само при извеждането, явно мерака за навън е голям та подтичва до като прибирането е ок, върви само от дясно и редом, обича много да се вози в кола и без таралежа в уста не излиза.Като го вземе да го мия на чешмата застава до мен и чака да му го дам.Като пие вода олива навред, не знам твоите дали са така, но съм му нарочила една хавлия та му бърша муцуната.Чакам с нетърпение да стане по дълъг деня та да имаме по вече време и за възпитание ...абе добре си му е на момчето вече почти свикна с нас и много ни се радва.

# 544
Безкрайно съм щастлива, че се намерихте с това прекрасно момче newsm44! Да и моите оливат като пият вода. Кофата им е в банята, като пият вода ги чакам с хавлията да ги бърша, няма как иначе. С Маша е по-лесно, но малката хала с нейните бързи и радостни движения докато посегна да я бърша и тя пова да върти муцата и да пръска вода навсякъде  Joy. Много ми е смешно с този ваш таралеж  hahaha!

# 545
  • София
Tони, значи сте супер с Тиби! Simple Smile Много се радвам и аз Simple Smile
Ето една снимка от мен, прясна, прясна, още пари

И да се оплача, моменти след снимката, девойката се сби с улично куче, и понеже сме с флекси повод, аз съм с претрито на ръката... Какво, като знам, че не трябва да се пипа въжето с ръка, особено докато песовете се бият и теглят и гонят, как да ги разтърва иначе на 8м от мен?  Tired Поне е малко претритото...

# 546
Zuz  вземете му въженце за гризането. Ние унищожаваме по 2 на месец без значение от размера им. Шпицовете са страшни характери. От две години се боря със моя. Изпълнява команди само като му изнася. Лае всичко което се движи.

# 547
Tони, значи сте супер с Тиби! Simple Smile Много се радвам и аз Simple Smile
Ето една снимка от мен, прясна, прясна, още пари

И да се оплача, моменти след снимката, девойката се сби с улично куче, и понеже сме с флекси повод, аз съм с претрито на ръката... Какво, като знам, че не трябва да се пипа въжето с ръка, особено докато песовете се бият и теглят и гонят, как да ги разтърва иначе на 8м от мен?  Tired Поне е малко претритото...
Да не му се надяваш на ЛилитУ, че толкоз бойно момиче, като я гледа човек как е полегнала на тази хубава полянка не създава впечатление на побойничка Joy
И аз имам в къщи два такива повода, но след първо такова хващане и яко претриване съм ги прибрала и не ги ползвам.бях толкова изненадана от болката, че не ми дойде на ума и да пусна, а стисках  Joy
Машке той си има два таралежа, но по стария вече му е видял сметката, порнат е, но все още му е интересен, а новия е само пробит и не свири newsm78 и е леко деформиран.Има и топка тя е малка пак с бодлички и е по тежичка, но имахме инцидент с нея, като му я хвърлих не предвидих, че ще подскочи и ще хукне, та се налага ММ да скача от1,5м. за да я взима, а си мисля и да не вземе да я глътне без да иска, че е по малка от таралежа.

# 548
Zuz  вземете му въженце за гризането. Ние унищожаваме по 2 на месец без значение от размера им. Шпицовете са страшни характери. От две години се боря със моя. Изпълнява команди само като му изнася. Лае всичко което се движи.

Много благодаря за идеята още днес ще нима да потърся в зоомагазина  Hug, много се радвам че има някой с шпицле та да питам туй онуй   bouquet. А ти слагаш ли противопаразитна каишка на твоето или само капки за външните паразити  newsm78 ? И също съм в чуденка за каишка или нагръдник, нашия вет ме съветва нагръдник, но пък много им мачкал козината.....

# 549
Zuz
Каишките за паразити при нас не вършат работа и за това сме само на капки. С нагръдник сме - каишката не му хареса и беше изядена. Козината не се мачка.

# 550
  • София
Този кози крак който Малко Сладко Коте е показала е най-добрия вариант за вадене на кърлежи!
Кърлежите не трябва да се мажат с нищо, НО се въртят без проблем. Ако само се дърпа има много по-голяма вероятност да се скъса.

# 551
Zuz@ откъде го взехте и какво е - мини, среден, голям шпиц? На моя му слагах каишка Килтикс, за средни породи. Среден шпиц беше, но все в долната граница. Нагръдника много мачка козината, а и с нагръдник е трудно да правиш корекции при обучението. Ползвах каишка. Въпреки миловидния си вид на северняците си им трябва здраво обучение. Ние от рано ходихме на кучешко училище Simple Smile всички Simple Smile

# 552
Оххх,Коте, това с уличните кучета и на мен ми е голяма болка..Имаше един много злобен дребосък, хем мъжки, просто косата ми изправяше като го срещнехме с Маша. Тя душата добре, че е безкрайно послушна (само да вмъкна, че не съм я възпитавала аз), та като изръмжа (аз)  и тя стои на място срещу него и само тихичко ръмжи, а той .. оголил зъби, лае, хвърля лиги.. Ужас! Обаче сега като се двете незнам, ако го срещнем тоз юнак как ще е..  Tired, че нали вече деня ще е голям и ще ходим пеша на разходка. То освен да ги оставя да се бият, ако не ги овладея, какво мога друго да направя  Sick. И после ще ме сочат с пръст и щ викат ей тая си пусна големите пседа да наранят горкото беззащитно животно  Crossing Arms. Много са ми мили бездомните кучовци, но има такива заядливи, че.. си нямате на идея какви мисли ми минават  Embarassed.

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 15:01 от Маша от долината

# 553
Злобно е щото не се е намерило някое да му свие сърмите Joy.Моите ги вардя от среща с улични, че ме е страх да не стане някой въргал.Преди време едно улично минава, моите на полянката, а то през улицата, от къде го фиксира Сара, като вирна гребена и започна да ръмжи и да скача на място, направо зяпнах така се изненадах, не я бях виждала такава.У дома е по скоро страхлива и никога не си позволява да ръмжи или да скочи на другите, а тогава кво и стана идея нямам.А сега и големия пазим, че не знам  каква ще му е реакцията , не дай боже да го нападне някое няма да мога да го удържа ако реши да се бие.

# 554
Zuz@ откъде го взехте и какво е - мини, среден, голям шпиц? На моя му слагах каишка Килтикс, за средни породи. Среден шпиц беше, но все в долната граница. Нагръдника много мачка козината, а и с нагръдник е трудно да правиш корекции при обучението. Ползвах каишка. Въпреки миловидния си вид на северняците си им трябва здраво обучение. Ние от рано ходихме на кучешко училище Simple Smile всички Simple Smile

Взех си го от тук-Казанлък и е малък шпиц, според нашия вет е в долната граница за породата си, той беше и изтърсака на кучилото и такъв си и върви по-дребничък  hahaha на 45дни беше 600гр.На 08.04 сме при вет за втора ваксина и ще питам и него за противопаразитната каишка, а и за обучението си права, ще има да ходи като свободен електрон с тоз нагръдник  Confused

Общи условия

Активация на акаунт