ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 48 тема

• 43 821
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Виви, жалко, че не сте в Соф - щях да ти препоръчам мой познат ветеринар, свестен човек и специалист, който ходи по домовете. Стискам палци!

Злат_мира, дали кучето изпълнява команди или не зависи на 99% от стопанина. Въпрос на подход, обучение и упорство.

Теди, щом смяташ, че кърлежите "могат да се въртят без проблем" при изваждане, прави го така. Аз препочитам както да се придържам, така и да препоръчвам метода, одобрен от американските ветеринарни и хуманни медици: никакво мазане, никакво заливане, никакво въртене.

Коте, много красива снимка!

# 556
Фея,нашия вет е страхотен.Много сме му благодарни.Днес ни обучи как да бием инжекции Simple Smile (ВЕЧЕ мога да се усмихна) Бруката е все по-добре,сега сме в очакване да се изака.Изписаха и милгама но не я иска в храната,утре ще пробваме  директно в устата.
Днес моя колежка си взе мини пинчер и ми каза,че ще го гледат вън #Cussing out

# 557
# 558

Най- после се справих с тези снимки на малкия Берк и Цеци  Flutter

# 559
Ах, сладост! Чудни са, Зузе!

Виви, как минипин навън?! Тия хора нормални ли са? Има ли вече зоо полиция в БГ?

# 560
  • Пловдив
Много е сладък този Берк Hugсамо за мачкане и гушкане
Виви радвам се,че Брук се оправя Hug
Тайра е с нагръдник и не съм забелязала да мачка козината newsm78

# 561
Много сладко Беркче! Wink Бари,пинчер е на 6 месеца вече, още търчи и ръфа чорапи където види и чехли и пръсти на краката, но му се карам и се надявам скоро да спре.
Иначе и ние му местим леглото до нашето и така не протестира много вечер. Но има моменти, в които се пробва и се присламчва при нас. Имало е вечери по 20 пъти ме буди и иска горе,аз го свалям доли и така....

Хубави новини за Брук! Heart Eyes

# 562
Привет,майки!  Mr. Green Имаме зайче у дома,но Елица от скоро почна да се тръшка и за куче. Та мислих дълго..  Rolling Eyes Може ли ( ако се сещате ) да ми предложите някоя малка,пухкава и игрива порода куче? Hug

# 563
  • виртуално
Привет,майки!  Mr. Green Имаме зайче у дома,но Елица от скоро почна да се тръшка и за куче. Та мислих дълго..  Rolling Eyes Може ли ( ако се сещате ) да ми предложите някоя малка,пухкава и игрива порода куче? Hug

болонка, пекинез, шпиц, померан  ....  много са породите
Какви изисквания и предпочитания имате, все сте виждали по улиците кучета - какви ви харесват?

# 564
Много сме обикаляли с Ели по зоо магазините.. Все като подминем малката ме спира. Ами за сега ме впечатлиха вълчи шпица и померана,кокер шпаньола.. При майка в апартамента имаме пинчер. Малката мечтае за хъски,лабрадор. Нека да видим. Simple Smile

# 565
  • виртуално
А.. щом дигате малко летвата - твърдо кокер  Peace
(не мога да съм обективна, кокерите са любовта на живота ми)
Ако не държите да е бебе - в момента подаряват дребен кокер във Варна
http://prodavalnik.com/bari-trsi-nov-dom-i45434823

# 566
Бяхме видели едно малко кученце.. И аз се чудя какво е това чудо.. Тя умната ми дъщеричка веднага каза ''Това е коли бе,мамо!''. И аз не съм много по кучетата. Grinning Heart Eyes

# 567
Свекърва ми пък има  бернски зененхунд. И бягат Ели,бащата и кучето... Па аз дето не съм по бягането - тичам лекичко отзад едвам ги настигам и снимам. Grinning

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 22:42 от diqna_varna

# 568
Zuz@ Голям е сладур този Берк  Hug Hug Hug

# 569
  • София
vivi75 радвам се, че Брук е по-добре Simple Smile
Zuz@ Берк е само за мачкане Simple Smile
Фея вадя си ги така. На  това са ме учили, това съм чела. На ден вадя по няколко от животни, а миналата пролет ми се наложи да махам и няколко остатъка след намеса на хуманните лекари. До сега не съм имала проблем. Въпреки всичко ще ми е интересно ако ми пратиш от къде си чела препоръките на американските лекари.

Общи условия

Активация на акаунт