Смешки от форума - 14

• 58 784
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
В Гугъл има всичко Simple Smile

# 121
Мдаа, но и да беше написано преди 2 год., не знам дали жената щеше да успее да намери този подарък - кУлие. Такова нещо не съществува  Laughing

Да бе, и затова ли Гугъл вади около 4 850 резултата при търсене  Crossing Arms

На кУлие или на кОлие изкарва тези резултати, а?  Wink ей, хора много сте зле с правописа

# 122
  • някъде ... тук ...
на кОлие са 1 370 000 Wink

# 123
  • Пловдив
Наистина Гугъл изкарва на кулие "About 4,860 results (0.32 seconds) "

# 124
ей, хора много сте зле с правописа

с куе?

# 125
Хорааа, не ме разбрахте. Оставете го този Гугъл колко резултата изкарва. Мисълта ми беше, че думата се пише с О - кОлие.

А забелязахте ли, че като напишете  в Гугъл "кУлие", той отдолу ви казва - Може би имахте предвид: колие. И като цъкнете на първия линк какво пише - кулие е грешно изписване на колие.

Сега стана ли ясно какво имам предвид?

# 126
  • Пловдив
Хорааа, не ме разбрахте. Оставете го този Гугъл колко резултата изкарва. Мисълта ми беше, че думата се пише с О - кОлие.
А стана ли ясно, че именно заради У в кулие постът е цитиран тук, в Смешки?!

# 127
  • София, България
Оф е де! Всички знаем, че се пише с "О", иначе поста нямаше да бъде цитиран тук. И фактът, че Гугъл изкарва над 4000 резултата за кУлие също е смешен.  ooooh! Ей като почнете така да разваляте хубавата тема, направо....  ooooh!

# 128
А стана ли ясно, че именно заради У в кулие постът е цитиран тук, в Смешки?!

Глупости. Публикуван е, защото въпросът получава отговор 2 год., след задаването му.

Цитат
Мдааааа, форумът е сила, и всеки въпрос намира отговор, макар и след две години  Hug

# 129
  • Пловдив
BirdsFlu пише без грешки.

# 130
Уффф, първо километричните обяснения за латиницата и латинския, сега и това  ooooh!  

Оф е де! Всички знаем, че се пише с "О", иначе поста нямаше да бъде цитиран тук. И фактът, че Гугъл изкарва над 4000 резултата за кУлие също е смешен.  ooooh! Ей като почнете така да разваляте хубавата тема, направо....  ooooh!

bowuu

# 131
Благодаря, разсмяхте ме!  Grinning  Някои диалози във форума са си за роман!

# 132
letenbriz, защо не отидеш в правописната?

Тук е за смешки като тази:

А забелязахте ли, че като напишете  в Гугъл "кУлие", той отдолу ви казва - Може би имахте предвид: колие. И като цъкнете на първия линк какво пише - кулие е грешно изписване на колие.

Сега стана ли ясно какво имам предвид?

Разбрахте ли та разбрахте ли  Tired

# 133
Някои хора ги напиня изотвътре да обясняват вицовете и да скапват смешното, оставете ги.

# 134

Ето ви пост, достоен за тази тема  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт