Смешки от форума - 14

• 58 787
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Lеxie, "огромно благодаря" искам само да ти кажа! Grinning Grinning
Няма случай да съм влязла тук, дори когато съм в най-най-скапано настроение и амбиансът Grinning наоколо да е абсолютно черен (както в момента), и да не съм легнала от смях 2 секунди, след като прочета и асимилирам твой пост - рИспект!  Mr. Green  bouquet

# 106
"Битово селце около Пловдив"  Crazy

# 107
Ай, са не се прави, че не разбираш, че иде реч за Копривщица!

# 108
  • София
"Битово селце около Пловдив"  Crazy

Цитат
Аз отскоро съм от Пловдив и много не знам местните забележителности

Цитат
Въпроса е в това че живеем на село в една къща и един двор с родителите на мъжът ми,като през лятото се размножаваме идват и девера с децата и бабата на мъжът ми която е на 90 години и е със склероза.

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 10:52 от кльомба

# 109
Скрит текст:
Lеxie, "огромно благодаря" искам само да ти кажа! Grinning Grinning
Няма случай да съм влязла тук, дори когато съм в най-най-скапано настроение и амбиансът Grinning наоколо да е абсолютно черен (както в момента), и да не съм легнала от смях 2 секунди, след като прочета и асимилирам твой пост - рИспект!  Mr. Green  bouquet

Мерси, но тя заслугата е най-вече на авторите.  Laughing

# 110
  • Ямбол
Ай, са не се прави, че не разбираш, че иде реч за Копривщица!
Аз съм чела в меню на заведение в Сливен "ракия от покрайнините на Сливен". Става дума за Ямболска гроздова.

# 111
  • София
Цитат
някой може ли да качи снимка или да каже къде мога да видя как изглежда някакво колие  сериала забранения плод което представлява нещо като две  сърца или кръгчета от които  едното е черно

# 112
Цитат
някой може ли да качи снимка или да каже къде мога да видя как изглежда някакво колие  сериала забранения плод което представлява нещо като две  сърца или кръгчета от които  едното е черно

Някои хора явно не са чували, че съществуват запетайки  ooooh! бива ли толкова нескопосано обяснение, трагедия

# 113
Мерси, но тя заслугата е най-вече на авторите.  Laughing

Да, разбира се, ама коментарите ти след постовете им са един път. Twisted Evil

# 114
Цитат
Засега ще е това,а след време пак може да пробваме като стане човек.
За дете на година и половина ...

# 115
Аз затова писах по-назад, килнете си фотьойла и спете една нощ с вирнати крака, пък после ще прецените удобно ли сте спали.
Laughing

# 116
Цитат
Засега ще е това,а след време пак може да пробваме като стане човек.
За дете на година и половина ...

Аз си спомням една реплика на Бате Николай: 'Това невинно дете, което съм отгледал от парче свинско месо и стана голямо говедо'.

# 117
Цитат
***** Новак Жена, Общо мнения: 5
Нед., 10 Юни 2012, 13:51   

Здравейте мами!  Smile

Ние, тъй като сме в ОУ, ще имаме другарска вечер. Вече избрахме тоалети, всичко, но искам да се посъветвам с вас. Вие, които ще имате другарска вечер, какъв бюджет сте похарчили за тази прословута другарска.

Ще купувате ли подарък за класния ръководител? Нашите деца се организираха и събират по 5 лв, но някои деца или нямат възможност, или просто не искат да дават. Така те ще съберат около 80 - 90лв. Ако може да ми дадете някаква идея за подарък, вариращ в тази сума, защото дъщеря ми е отговорник и просто се мъчи какво да й вземе. Ще се радвам, ако ми отговорите възможно най - скоростно, защото другарската е на 13 юни, а утре ще купуваме подаръка! Hug

Първи и единствен отговор:

Цитат
от:##### Новак Re: 7 клас другарска вечер!!!!
#1Четв., 20 Март 2014, 09:25

Ами според мен може да и вземете някаква сребърна гривна или кулие до тази сума. Ние бяхме купили на нашата класна една сребърна гривна за около 70-80 лева и много и хареса .  Smile

Мдааааа, форумът е сила, и всеки въпрос намира отговор, макар и след две години  Hug

# 118
Мдаа, но и да беше написано преди 2 год., не знам дали жената щеше да успее да намери този подарък - кУлие. Такова нещо не съществува  Laughing

# 119
Мдаа, но и да беше написано преди 2 год., не знам дали жената щеше да успее да намери този подарък - кУлие. Такова нещо не съществува  Laughing

Да бе, и затова ли Гугъл вади около 4 850 резултата при търсене  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт