Смешки от форума - 14

• 58 556
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Ямбол
Цитат
Това за мен също си е простотия - да смяташ, че някой по презюнкция ти е длъжен.

# 91
  • В къщурката на хълма на феите
тая презюнкция /правилно ли го написах? Mr. Green /като много болезнена медицинска процедура ми звучи на мен Mr. Green Mr. Green

# 92
Сигурно е ставало въпрос за презюнГция. Превид това че, Юнг  открива констелацията от несъзнавани мотиви, които оказват влияние върху личността, вероятно се е получила тази правописна грешка.

# 93
пУчети съм убедена, че едва ли знаят кой е Юнг и за кво се е борил Mr. Green

# 94
Цитат
Това за мен също си е простотия - да смяташ, че някой по презюнкция ти е длъжен.

Презумпция Simple Smile

# 95
Темата за изчезналия самолет тези дни я чета вместо тази, въпреки че поводът не е смешен:

Цитат
Аз се чудя не могат ли да пратят подводници да претьрсват океанското дьно.

То не бяха предположения, че всяка точка от земното кълбо я снимат сателити 24/7, то не беше кацане по шосета, при талибаните, в полето, приводняване и не знам си още какво, а сега и подводници да пратят на океанското дъно, колко му е...  ooooh!

# 96
  • София, България
Човешкото въображение няма граници...   Wink

# 97
Да, или, както пишеше в подписа на един потребител, "Всичко е възможно, когато нямаш представа за какво говориш."

# 98
  • Германия
... тия дни научих , че хора, което харесват " 50 нюанса сиво '' се възмущават от профанизирането на изкуството ...
hahaha
Това беше добро!

лелее,сигурно аз съм профан,нищо не разбирам от изобразително изкуство...

hahaha

(болднатото е от мен)

# 99
  • София
Цитат
Zdraveite , po temata sas pedofilite - vsiako 4-to dete v Sweitcaria e podlojeno na sexualen tormoz i tova nai ve4e e v semeistvoto , otvaryaite si o4ite mami 4è kolkoto i da ne vi se viarva ima i  rodstveni pedofili  za koito ne e vajno da stigat do sex. akt  za da zadovoliyat gnusniyat si nagon ...V Swiss e palen komunizam i mnoogo prestaeniya se prem4avat za da ne se rushi imidja na stranata ,bankite i t.n.  Swiss , Belgiya e palno s pedofili ... jalka statistika , no fakt .

# 100
кльомба,  Shocked Shocked Joy
Ей, добре, че има хора, ръшнали по света, видяли това-онова, инак щяхме и до сега да си живеем с едни фалшиви представи за толкова много държави!!!  Laughing Laughing

# 101
  • Ямбол
Цитат
здравейте мами имам нужда наистина от бързо мнение.дъщеря ми е на два месеца,за един месец сменихме почти всички видове АМ.от някои повръщаше от други запек до преди 5 дни бяхме на хумана но от самото начало тя яде по 60 мл.не иска повече и постоянно ревеше.на консултацията се оказа че не е качила нищо видимо беше гладна дадох и бананова каша на слънчо и тя започна да яде по 150 ,но не се посъветвах с лекарката.смятате ли че мога да я храня с каша и дали ще и навредя с нещо.

# 102
тва е някаква пързалка нали?!

# 103
Лигавщини- направо да му сипва каквото има за вечеря...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 104
Съвет за кърмене на новородено:

Цитат
Облегни се леко назад на леглото или диван.Сложи детето седнало в теб,обикрачило те с двата си крака от ляво и от дясно.После полегни назад и дръпни детето до теб за да суче.Буквално трябва да  забие нос в гърдата ти.

Общи условия

Активация на акаунт