Смешки от форума - 14

• 58 552
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Цитат
За мен кърменето е нещо много противно, извратено и гадно. За това мисля като родя, веднага да си спра кърмата. Дано лекарите ми изпишат някакви хапчета. Само при мисълта, че детето трябва да ми засмуче зърното, ми става много гадно. За това реших че няма смисъл да кърмя

Дано й изпишат хапчета за мозък. ooooh!

# 76
  • В къщурката на хълма на феите
аааа не хапчета за мозък, директно химическа кастрация ..

# 77
За хапчета не знам, ама това бебе с изкуствено оплождане ли е станало?
Цитат
Само при мисълта, че детето трябва да ми засмуче зърното, ми става много гадно. За това реших че няма смисъл да кърмя

Интересно и на бащата на бебето ли е забранено да смуче зърната на майката или при него е друго нещо?

# 78
  • София
Цитат
Ако детето ми съзнателно провокира друго животно, да ще оставя кучето да го ухапе
 Mr. Green

# 79
  • София
Цитат
Ако детето ми съзнателно провокира друго животно, да ще оставя кучето да го ухапе
 Mr. Green

newsm09  doh

# 80
Цитат
Варненци са хомофоби по отношение на хората от малките населени места, които идват да живеят тук. Имат много против факта, че живеят тук, не против самите хора. Не ги понасят, в прав текст.

Хубаво е да се знае.

# 81
Пък аз мислех, че само софиянци сме хомофоби в това отношение.  Laughing

# 82
Цитат
Варненци са хомофоби по отношение на хората от малките населени места, които идват да живеят тук. Имат много против факта, че живеят тук, не против самите хора. Не ги понасят, в прав текст.

Хубаво е да се знае.

Всички ли хора от тези места са хомосексуални?

# 83
Безкрайно сладко се е получило това двусмислие:

Цитат
Комшито от горе е изкукал професор по математика. Живее със сестра си - нямат деца. На пръв поглед ОК, но...

# 84
Цитат
В София си има поверие, че мигач не се дава, защото веднъж предупредил за намеренията си, другите ще те възпрепятстват с колкото сили имат  Mr. Green

# 85
четох го, съвсем вярно е за съжаление  Twisted Evil

# 86
Цитат
В София си има поверие, че мигач не се дава, защото веднъж предупредил за намеренията си, другите ще те възпрепятстват с колкото сили имат  Mr. Green

Laughing

# 87
Цитат

"иска да ми купува "гин коприн" и само ме бъзика, но какво да правя НЕ ПОМНЯ"

# 88
Не знам кой е източникът,но много се смях,особено на отговора  Laughing

Цитат
"Въпрос: Zdraveite, znаete li na4aloto na iuni mesetc kolko gradusa e v Antaliya? Merci, sori za latinskia
Отговор: Не се самозалъгвай, латински е това: Hey, vos scitis principium mensis Junii quot gradus in Antalya?
Твоето е неграмотност в явен вид."

# 89
Цитат
Кой и Кого...   Tired  И на мен ми е болна тема, никой не го спазва, а боде почти колкото члена.

За правопис става въпрос, но се е получило много забавно  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт