Смешки от форума - 14

• 58 756
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Цитат
В сладкарници съм определено на мнение , че не трябва да се пуши , но по борове , за бога като не пушите не ходете по барове . Разбирам , че не трябва да се съобразявате с пушачите, но защото аз трябва да се съобразявам с непушачите , като се има предвид , че сме повече . Това е поредната лудост , като закон в България, следствие на която ,много  заведения фалираха или са пред фалит.

Не е точно смешка, но поне в началото темата беше и за безумни изказвания. То бива тесногръдие, бива, ама...

И по боровете ли забраниха да се пуши? Тъкмо съм си харесала едно борче на пътя.

# 181
  • Пловдив
Не, само по върбите Mr. Green

# 182

Властелински кодекс:

Чл. 1 В темата се заплюват само хора, участвували във филми/сериали, родени в Америка или придобили американско гражданство в последствие.

ал. 1.1. За заплют се счита актьор/актриса, когато налице са някой от следните фрази: "Мой, мой, мой!", "Пу, пу, пу!", "За мен е!", "Плюя по..." и всички техни производни. Като задължително (!!!) към тях се добави и снимков материал! Неотговарящите на условията няма да бъдат добавени в списъка!
ал. 1.2. Ако желаете да заплюете актьор/актриса, които са придобили американско гражданство, то е задължително (!!!) да се предоставят доказателства затова!
ал. 1.3. Задължително преди да заплювате някого в темата, погледнете и прочетете СПИСЪКА поне 3 пъти!
ал. 1.4. Нямате право да налазвате придобивките на другите властелини, освен ако не е сключен договор затова, подписан и подпечатан от мен или от някой вицеВластелин.

Чл. 2 Ако някой от властелините не се разписва в 2 поредни теми, то неговите сили ще бъдат отнети, а заплювките му - плячкосани!

ал. 2.1. Ако ви се налага да отсъствате за по-дълго време, моля споделете го в темата, за да могат отсъствията ви да бъдат извинени, а собствеността ви - непокътната!
ал. 2.2. Ако все пак има властелини, които не са се разписали в 2 поредни теми, собствеността им се излага на търг и оттам се определя новият собственик/собственици.
ал 2.3. Когато/Ако властелинът се завърне, новите собственици на собствеността му преценяват(!!!) дали да я върнат на стария собственик, да я разделят с него или да я запазят изцяло за себе си, като това трябва да стане до края на настоящата тема, като за целта старият собственик трябва да предоставя подкупи - злато, бижута, дрехи, лакомства, както на новия собственик/собственици, така и на Главнокомандващия Властелин. А също така да си вземе и бележка, и да не отсъства за толкова дълго, освен ако няма уважителни причини!
ал 2.4. Когато властелин липсва повече от 2 теми и има споделени територии с друг властелин, който е редовен в темата, то собствеността се прехвърля изцяло на втория, без да се провежда търг!!!

Чл. 3. Всички американци над 65-годишна възраст, всички с филмографии, достойни за уважение и възхищение; всички, станали повод за спор между най-малко четирима властелина; всички, притежаващи невероятна визия, чар и тяло, станали повод за групово търкане са общи /може да ги намерите в общия списък/. Изключение може да се направи само за по-възрастните господа /над 65 г./, ако са обект на желание на някой властелин, но само при условие, че останалите властелини са съгласни!!!

Чл. 4. Визов режим: В темата имат право да се заплюват и субекти, които не са американски граждани, (!!!)но не са и европейски граждани.(!!!) Това ще става възможно като им бъде отпусната безсрочна секс работническа виза от Главнокомандващия Властелин. bowuu Те ще бъдат отбелязвани в отделен списък, но и за тях правилата остават същите!

Правата върху Кодекса са запазени и могат да бъдат променяни по мое усмотрение! Моля спазвайте законите!

От форума.  Laughing

# 183
  • Пловдив
Това го видях в Кино и телевизия. Дълго му се чудих Simple Smile То е от периодичния печат Simple Smile

# 184
  • Ямбол
Цитат
....Тя обикновено си носи ядки,солети или бисквити и когато реши/рядко се случва/ да почерпи някого предварително обяснява,че това и е количеството разпределено за седмицата/деня и ако си вземеш ще и развалиш порциона и ще трябва да си купува допълнително Mr. GreenЕ,мерси казвам на това/вземала съм само докато бях бременна от нея/.

# 185
Това го видях в Кино и телевизия. Дълго му се чудих Simple Smile То е от периодичния печат Simple Smile

Какъв периодичен печат?
Напълно нормална тема си е - девойчетата си заплюват американски актьори. Даже старците не могат да избягат от хищните им ръце.  Joy

# 186
Ъъъ... как така ги заплюват?

# 187
Ъъъ... как така ги заплюват?

Пу-пу, Джарет Лето е мой, ма, кучкииии!

# 188
Ами така:

Цитат
ал. 1.1. За заплют се счита актьор/актриса, когато налице са някой от следните фрази: "Мой, мой, мой!", "Пу, пу, пу!", "За мен е!", "Плюя по..." и всички техни производни. Като задължително (!!!) към тях се добави и снимков материал!

Само не разбрах снимковият материал какво точно трябва да изобразява - плюнките, плюещата или?  newsm78

# 189
обожегосподи...

Много пъти съм виждала заглавието на темата, но мислех, че просто се обсъждат американски актьори.

# 190
И аз така си мислех и понеже отдавна съм подминала пубертета, когато обикновено се въздиша по актьори, прескачах темата.
Днес как се излъгах да вляза, не знам. Ама по-нататък от първи пост не можах да продължа, че ме достраша без дъждобран.  Laughing

# 191
  • на кого му пука
Теми от типа Американците-американците или Британците-британците и т.н. са създадени точно с цел забавление.Там си пишат кръг от потребители,които се "познават" и си публикуват снимки и коментари в стил чат.Това заплюване е един вид официална закачка и повод да се бъзикат една с друга.

# 192
  • Пловдив

Какъв периодичен печат?
Напълно нормална тема си е - девойчетата си заплюват американски актьори. Даже старците не могат да избягат от хищните им ръце.  Joy
Имам предвид, че темата е от онези с номерата, като отчетни Simple Smile Периодично тези правила се появяват във всяка нова тема. Аз съм ги засичала преди месеци, ама подозирам, че и след половин година ще са все там.

# 193
  • Варна
Това заплюване е един вид официална закачка и повод да се бъзикат една с друга.

И чудесен повод и ние да се бъзикаме с тях...  Laughing

П.п. А липсата на Интернет дали се зачита като уважителна причина...  newsm78

# 194

Чл. 4. Визов режим: В темата имат право да се заплюват и субекти, които не са американски граждани, (!!!)но не са и европейски граждани.(!!!) Това ще става възможно като им бъде отпусната безсрочна секс работническа виза от Главнокомандващия Властелин....

Дис мейд май дей yes

Общи условия

Активация на акаунт