Смешки от форума - 14

• 58 757
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ти започна. Да беше обяснила смешното поне.  Crossing Arms

# 166
Не разбрахте ли вече, че всеки който не разбира нещо или не е чувал занего като го мерне из форума го намира за абсурдно и го изтипосва тук...  Peace

# 167
Цитат
Самотна майка е по-добре не само от стара мома, но и от бракувана. А най-добре са разведените и вдовиците (особено последните, парадоксално, но факт). Буквално се преобразяват и разцъфтяват след като се освободят от мъжкото присъствие у дома.

# 168
  • София
Цитат
здравейте,сина ми е на 8 месеца и го храня с домашно кисело мляко,но ми казаха че не било хубаво понеже имало много масленост.Нее много гъсто а и слагам малко вода и захар.И от известно време много се поти по главата може ли да е от млякото.Не го навличам,нормално го обличам.Питах докторката да увелича ли витамин дето,каза че няма нужда ,вече няма опаснот от рахит,ам защо ми се поти тогава?И за прясното мляко да попитам,аз правех мляко с бисквита за следобед,но докторката каза до година да не давам прясно мляко,а той си го яде.Вие давате ли прясно мляко?

Как изпуснахте витамин ДЕТО?

# 169
  • Варна
Цитат
А най-добре са..... вдовиците. Буквално се преобразяват и разцъфтяват след като се освободят от мъжкото присъствие у дома.

Ужас...  Shocked

Цитат
ам защо ми се поти тогава?
Как изпуснахте витамин ДЕТО?

Ам знаеш ли, може да са го забраили...  newsm78

# 170
Цитат
Въпроса е в това че живеем на село в една къща и един двор с родителите на мъжът ми,като през лятото се размножаваме идват и девера с децата и бабата на мъжът ми която е на 90 години и е със склероза.
Crazy

Сега видях, че вече сте го публикували, съжалявам за повторението.  Embarassed

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 10:13 от Анонимен

# 171
  • София, България
Цитат
А най-добре са..... вдовиците. Буквално се преобразяват и разцъфтяват след като се освободят от мъжкото присъствие у дома.

Ужас...  Shocked

Е**си хората! Аз съм потресена, честно!  ooooh!

# 172
Божеее, Cecaаааа, сигур детето ти е на две и половина, за това не си наясно, че животът се дели на:
а/ преди първи и след първи клас;
б/ преди четвърти и след четвърти клас;
в/ преди седми и след седми клас;
г/ преди и след университета;
д/ преди и след като поиска да си купи тройка диван с табуретки, заедно с партньора си

(Ако някой се чуди откъде се е взела последната подточка, да погледне тук.)

Честно казано до тук не видях някой да прекалява с грижите по детето си Grinning
1. Що Иванка не дава сладолед , като е супер полезен - Много в важно да се носи клюката, кои какво направил а аз като майка колко съм велика.
2. Що Гошко са го облекли в три ката - Аз моя гол го извеждам за да го калявам, нищо че за мен и якенце съм взела. Каляването е важно затова съм много добра майка.
3. Моя си играе сам  - Това е защото аз го уча, защото съм невероятна майка. Не че така се случва , докато аз готвя няма кой да играе с него.
4. Моя не играе с таблети и не гледа телевизия - Развивам го интелектуално като една добра майка. Нищо че таблета у дома е един и мъжа не дава да се пипа.
5.Извеждам го навън да играе, сутрин, обед , вечер. Образователни игри му организирам на площадката - Защото съм невероятна майка. Ама няма кой да ме види, че излизаме в часове в които няма никой.
6.Давам свобода на детето да избира - Като една уникална майка. Ни пари за курсове има, нито мога да обсня на Пена що моя не влезе в елитна гимназия.
Та от темата разбрах - Колко невероятна майка съм.  Hug

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 11:23 от Анонимен

# 173
Цитат
Ми да пием шампанско тогава, щом пиенето на бира в парка е селско  hahaha

# 174
Цитат
Якето си го купих аз. За мен косъма е естествен - дори мирише още на някакво животно /риба според мен/ Може би някакво животно което яде риба или нещо подобно. Колкото и парфюм да слагам още има специфична миризма. Иначе якето е много хубаво.
[/quote]

# 175
Цитат
Загадката е в това, че всеки получава това, което заслужава. Някои явно не заслужават да имат мъже. 

Joy

# 176
  • Бургас
Цитат
Якето си го купих аз. За мен косъма е естествен - дори мирише още на някакво животно /риба според мен/ Може би някакво животно което яде риба или нещо подобно. Колкото и парфюм да слагам още има специфична миризма. Иначе якето е много хубаво.
[/quote]

Joy
Или е косъм от дърт коч, хапвал глухарчета и широколист живовляк в югозападните равнини на Анадола.

П.П. Винаги съм твърдяла, че на етикетите на кожените облекла трябва да пише родословното дърво и хранителния режим на животното, станало поредна жертва на модата.

# 177
  • Германия
Цитат
В сладкарници съм определено на мнение , че не трябва да се пуши , но по борове , за бога като не пушите не ходете по барове . Разбирам , че не трябва да се съобразявате с пушачите, но защото аз трябва да се съобразявам с непушачите , като се има предвид , че сме повече . Това е поредната лудост , като закон в България, следствие на която ,много  заведения фалираха или са пред фалит.

Не е точно смешка, но поне в началото темата беше и за безумни изказвания. То бива тесногръдие, бива, ама...

# 178
Разбира се. А пък хората, които не пият алкохол не трябва да припарват кръчмите. То не изобщо не са хора всъщност...

# 179
Цитат
Само не разбрах, ЗАЩО не пишете имената на кофтите заведения за да може да им наложим всички ембарго, и да умрат от глад и персонал и собственици !

Общи условия

Активация на акаунт