Смешки от форума - 14

• 58 671
  • 736
  •   1
Отговори
# 390

Май иска да види къде ще го сложи и как ще се събере, а не да си го мери с форумките - а пък моят е  ....инчов.

Да де, тогава има смисъл да се мери с рамката, за да се разбере дали ще се събере там, където искат да го слагат.
Но диагонала на екрана защо го мерят, при положение, че го пише – това ми е чудно.  Thinking

# 391
Как се мери... за телевизор се мери само от вътре т.е. само на самия дисплей диагонала. Виждала съм обаче някаква жена как мереше и пластмасовата рамка.  Joy
А не допускаш ли че може да има друга причина да се мери така? Аз като купувах ТВ точно така мерех защото при един и същ диагонал на екрана различните ТВ са с различен външен размер, а мястото за поставяне ми беше ограничено и ТВ с по-издадени странични тонколони не ставаше!

# 392
Меря, защото мястото е малко- 80 см. широчина.Диагонал и ширина- има разлика в сантиметрите. Утре пак ще ми се смеят като отида да меря. Mr. Green
Това за моркова ме разби. hahaha

# 393
  • Пловдив
Меря, защото мястото е малко- 80 см. широчина.Диагонал и ширина- има разлика в сантиметрите. Утре пак ще ми се смеят като отида да меря. Mr. Green
Това за моркова ме разби. hahaha
Ти си премери габаритните размери и като отидеш в магазина кажи, че искаш възможно най-голям екран за тези външни размери Peace

# 394
Дами, защо не дообсъдите въпросните размери в оригиналната тема?  Whistling

# 395
  • Пловдив
 Blush
Дами, защо не дообсъдите въпросните размери в оригиналната тема?  Whistling
Щото не я знам коя е Simple Smile

# 396
Цитат
Момичета, някой правил ли е ритуала за покана на радостта у дома с моркова от 1ва страница?
newsm78

Ако някой е разбрал дали моркова се заравя вляво като гледаме навън или вляво като гледаме навътре, моля да ме информира, да не се объркам нещо и радостта да не ми приеме поканата. Освен това ме интересува колко голям трябва да е моркова. С бейби каротс става ли, че нямам други в момента.

Софи, води си бележки: http://www.vselena.com/radost.htm

Благодаря, точно навреме. Днес е неделя! Отивам да стържа морков!

# 397
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ей сега е моментът да блесна  Laughing

д.х., не мери, а смятай с прилагане на теоремата на Питагор за правоъгълен триъгълник  Whistling
янтра, май беше във "Въпроси всякакви"  Hug

# 398
Моля ви, дайте ми линк, към темата с морковите. Отказвам да повярвам, че някой прави този "ритуал",след като прочетох в нета за какво става въпрос. Joy Тия някой яко ги пързаля. Mr. Green Това с мятането на настърган морков наляво и надясно..... Joy  Извинете за спама.

# 399
Моля ви, дайте ми линк, към темата с морковите.

Има цял подфорум, в който хората канят на гости ангели, лекуват се и разрешават всичките си проблеми с потупване, и какви ли не още чудеса - ето го: http://www.bg-mamma.com/?board=62.0  Hug

# 400
Моля ви, дайте ми линк, към темата с морковите.

Има цял подфорум, в който хората канят на гости ангели, лекуват се и разрешават всичките си проблеми с потупване, и какви ли не още чудеса - ето го: http://www.bg-mamma.com/?board=62.0  Hug

А "нормалните", здравомислещи хора ги осмиват в тази  Grinning

bouquet

# 401
  • Ямбол
А то там наистина е смешка до смешка, по-зле са и от турските сериали, но има съвпадение на потребители все пак.

Ето една за срок на годност за магия:
Цитат
Аз знам от доста хора, че след изтичане на на магията - примерно има някакъв срок, в която тя действа. 3, 5 месеца, 1-3 години
Така де, да четете ситните буквички, когато си купувате магия и задължително срока на годност.

# 402
Не е оттук, но просто...

Цитат
Ще си правя татуировка на кръста. Има ли вероятност татуистът да ми пробие гръбнака с иглата?
Crazy

# 403
Бъдете бързи, защото ще я изтрият:

Той
Здaрвейте. Преди 10 дни прaвих секс с преззетвaтив ,свърши извън мен . Нямaм зaсегa никaкво течение ,което дa докaже зaкрепвянето нa ембрионa. Но ме болят гърдите ,a още рaно зa менстуaциятa ми.. откaво може дa е тaзи болкa ?
а ти чакаш закрепване на ембриона?  Rolling Eyes Егати струята има тоя човек!  Shocked

# 404
От темите които пуска девойчето, разбирам само, че прави секс по 1 път месечно, и държи да ни информира за това.

Общи условия

Активация на акаунт