Смешки от форума - 14

• 58 674
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Остана и да се засегна. Hug Нали си ходя с рулетката, продължавам да меря в сантиметри. Mr. Green

вземи си шивашки метър Simple Smile мери едновременно в инчове и в сантиметри  Hug

# 376
Без рулетка, просто умножи инчовете по 2,5 (грубо сметнато), за да придобиеш представа колко е приблизително диагоналът в сантиметри.

# 377
 Peace 2,4 е см.
Много зависи как се мери, между другото. В продавалника има тема за едни сандалки, които продавалката продала за номер 25, те се оказали 26, кой мерил с рулетка, кой с шивашки метър, мазало абсолютно. За стелката меренето е отделно.

# 378
  • Варна
Как се мери... за телевизор се мери само от вътре т.е. само на самия дисплей диагонала. Виждала съм обаче някаква жена как мереше и пластмасовата рамка.  Joy

# 379
Днес мерих лед тв точно с пластмасовата рамка. Joy
Търкаляй се.

# 380
Цитат
Момичета, някой правил ли е ритуала за покана на радостта у дома с моркова от 1ва страница?
Чудех се дали може моркова да се зарови пред входа на блока, а не пред самата врата на дома ( по разбираеми причини - нали е цимент). И също като пише да се зарвя моркова в ляво от вратата дали се има предвид в ляво като гледаме навън или ляво като гледаме с лице към дома?  Много благодаря предварително!

newsm78

# 381
Хаха, и аз "бръкнах" в темата:

Цитат
Напоследък нещо не се получава комуникацията със Вселената. Желанията не вървят а и сякаш има нещо, което не е както трябва ама не мога да разбера какво.
Искам да видя дали има и други, които усещат някакво странно усещане, сякаш Вселената е изляза в отпуска   

# 382
Цитат
Аз пък си викам - нали съм секцио, дали да си свалям гащите? newsm78 сестрата вика да не вземеш и чорапите да си оставиш

# 383
  • София
Хаха, и аз "бръкнах" в темата:

Цитат
Напоследък нещо не се получава комуникацията със Вселената. Желанията не вървят а и сякаш има нещо, което не е както трябва ама не мога да разбера какво.
Искам да видя дали има и други, които усещат някакво странно усещане, сякаш Вселената е изляза в отпуска   
Ами да, някой е заровил моркова от грешната страна и сега Вселената копае напразно и го търси там, където го няма

# 384
Цитат
Момичета, някой правил ли е ритуала за покана на радостта у дома с моркова от 1ва страница?
Чудех се дали може моркова да се зарови пред входа на блока, а не пред самата врата на дома ( по разбираеми причини - нали е цимент). И също като пише да се зарвя моркова в ляво от вратата дали се има предвид в ляво като гледаме навън или ляво като гледаме с лице към дома?  Много благодаря предварително!

newsm78

Ако някой е разбрал дали моркова се заравя вляво като гледаме навън или вляво като гледаме навътре, моля да ме информира, да не се объркам нещо и радостта да не ми приеме поканата. Освен това ме интересува колко голям трябва да е моркова. С бейби каротс става ли, че нямам други в момента.

# 385
Тази бременна, ако я срещнете - внимавайте:

Цитат
За добре възпитаните БАБИ и ДЯДОВЦИ неми се говори много нагли стават напоследък  #Cussing out
склона съм да направя скандал честно казано ако не ми направят място някъде или ме прередят в крайна сметка цялата държава реве, че има отрицателен прираст все си мисля, че заслужаваме поне докато сме бременни някакво положително отношение  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Аха  Joy Имаше една такава, дето недоволстваше, че паркирала пред нечий гараж и "ония" мрънкали Wink Ама тя нали е бременна, може да паркира където си иска Wink

# 386
Как се мери... за телевизор се мери само от вътре т.е. само на самия дисплей диагонала. Виждала съм обаче някаква жена как мереше и пластмасовата рамка.  Joy

А защо изобщо някой ще тръгне да мери телевизорите, нали на табелката пише колко инча е, често дори и в сантиметри. А ако случайно не пише, нали има продавач-консултанти?

# 387
Цитат
Имаш едно дете, а пак ще се купуват за второто количка и кошара...

# 388
А защо изобщо някой ще тръгне да мери телевизорите, нали на табелката пише колко инча е, често дори и в сантиметри. А ако случайно не пише, нали има продавач-консултанти?

Май иска да види къде ще го сложи и как ще се събере, а не да си го мери с форумките - а пък моят е  ....инчов.

# 389
  • Казанлък of all places
Цитат
newsm78

Ако някой е разбрал дали моркова се заравя вляво като гледаме навън или вляво като гледаме навътре, моля да ме информира, да не се объркам нещо и радостта да не ми приеме поканата. Освен това ме интересува колко голям трябва да е моркова. С бейби каротс става ли, че нямам други в момента.

Софи, води си бележки: http://www.vselena.com/radost.htm

Общи условия

Активация на акаунт