Смешки от форума - 14

• 58 509
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Цитат
zdr asam sas zapu6eni mato4ni trabi i mi e  kazano 4e imam vazmojnost samo 4rez invintro da stana mayka i otvaryam tazi teme tryava li da se mahat trabite predi in vontro molya za otgovor  ako nyakoy znae ne6to po temata

превод от модератор:
Цитат
здр асам със запушени маточни тръби и ми е  казано че имам възможност само чрез инвинтро да стана майка и отварям тази теме трява ли да се махат тръбите преди in вонтро моля за отговор  ако някой знае нещо по темата

Не е смешна причината за тази тема, но някой може ли да обясни какво е инвиНтро и in вонтро?

модераторът го е пуснал на автоматичен превод, не е редактор, за да поправя и правописните глупости, т. е. запазен е автентичен стил и правопис; поправям само заглавията  ooooh!

# 46
  • София
Цитат
zdr asam sas zapu6eni mato4ni trabi i mi e  kazano 4e imam vazmojnost samo 4rez invintro da stana mayka i otvaryam tazi teme tryava li da se mahat trabite predi in vontro molya za otgovor  ako nyakoy znae ne6to po temata

превод от модератор:
Цитат
здр асам със запушени маточни тръби и ми е  казано че имам възможност само чрез инвинтро да стана майка и отварям тази теме трява ли да се махат тръбите преди in вонтро моля за отговор  ако някой знае нещо по темата

Не е смешна причината за тази тема, но някой може ли да обясни какво е инвиНтро и in вонтро?

модераторът го е пуснал на автоматичен превод, не е редактор, за да поправя и правописните глупости, т. е. запазен е автентичен стил и правопис; поправям само заглавията  ooooh!
То това е съвсем очевидно. Не сме си помислили, че е редактирано така Peace

Аз пък забелязах, че дамата е написала правилно със запушени.  bowuu

# 47
Предполагам, но късно се сетих да маркирам в червено думите на цитираната потребителка. И ми беше по-приятно да чета текста на кирилица, а не на латиница   bouquet

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 23:13 от Haifisch

# 48
жал ми е на разните бременни, родилки и отглеждащи съвсем малки бебета да им трия темите, защото са на маймуница  Crazy
ако беше в някой друг подфорум, щеше да се наложи да си пусне темата отново и то на кирилица, за да остане изобщо  Mr. Green

# 49
О, изобщо не би ми било жал  Laughing Щом има време и желание да го напише на латиница, ще намери такива и за вариант "Кирилица"  Flutter

# 50
нали са хормонално-затормозени, съжалявам ги, защото и аз съм била  Laughing

# 51
Точно тази, със запушените тръби, не е хормонално затормозена Wink

# 52
нали са хормонално-затормозени, съжалявам ги, защото и аз съм била  Laughing

Жалкото е, че повечето не са хормонално затормозени, а им пречи вакуума между ушите  Tired

# 53
Цитат

Къса юздичка на бубата на 3 годишно момченце

Здравейте. На синът ми на 3 годинки му предстои операция заради къса юздичка на бубата. Ще бъде с пълна упойка. след консултация с уролог стигнахме до това решение. трябвало да се направи преди детето да е навършило 5 годинки, за да нямало спомени.. сега бубката му се забелва от всички страни, освен от страната на която е тази юздичка. ако не се направело в бъдеще щяло да му създава проблеми. каза ни също, че и сега имало събран секрет там, който бил потенциален проблем за инфекция.
много ми е притеснено.
моля някоя майка, ако го е минала това нещо-да ми пише ще съм много благодарна

Наясно съм, че темата е сериозна, а майката уплашена, но тая пуста буба, повторена пет пъти, много ме разсмя.

Успешна операция на момченцето и бубката.  Hug

# 54
Цитат
А ако не етайна, горе-долу колко струва частната ясла?

Поне няколко десетки хиляди лева според мен...  Rolling Eyes

# 55
Цитат
Здравеhttps  facebook.com/Balkanci.eu?fref=tsйте  искам  да  споделя  каква  страхотна  школа  за  гръцки  и  фолклорни  танци  открих Simple Smile

Танци, фейсбуци, линкове, после още малко текст - шопска салата направо е това мнение!  Joy

# 56
Цитат на:  link=topic=770931.msg27699586#msg27699586 date=1394798897

Обич синеока а как би отказала изобщо смол ток? Не да казваш тази тема не ми е приятна а просто да кажем смол токът продължава повече отколкото ти е приятно и не ти се говори повече.

Mr. Green

# 57
Цитат
Ако реша да се боядисам и аз със степче... дали ще ми отиде химията в кърмата...

# 58
  • Варна
Цитат
Ако реша да се боядисам и аз със степче... дали ще ми отиде химията в кърмата...

Хахаха, мен ако питаш, вече е отишла в главата.... А от там дали ще слезе в кърмата....  newsm78

# 59
Цитат
Ще ти се счупят зъбите да кажеш 2-3 любезности и приятен ден. Егати съселите сте се навъдили. Човек да не смее "добър ден" да каже и да попита как са децата  Confused
Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт