Смешки от форума - 14

• 58 486
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Това са специални процедури, които се правят на всички, които пишат "асам"  Peace

# 31
  • Пловдив
Цитат
Това са специални процедури, които се правят на всички, които пишат "асам"  Peace
Цитат
здр асам със запушени маточни тръби и ми е  казано че имам възможност само чрез инвинтро да стана майка и отварям тази теме трява ли да се махат тръбите преди in вонтро моля за отговор  ако някой знае нещо по темата
Да не подчертаем целия текст в червено.

# 32
Важното е, че може да напише изречение от 35-40 думи без нито един препинателен знак  Laughing

# 33
  • Пловдив
Цитат
Моля помогнете!
Видях,че има нещо подобно публикувано скоро,но моля помогнете много съм притеснена Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Едва сега събирам кураж да пиша...
Вече съм бременна в 3ти месец и много обичам мъжа си,но четох много неща и се изплаших...
Мислех,че не може да се забременее два дни преди цикъл,но почетох доста и явно може...
И така,два дни преди да ми дойде спах за последно с бившия ми и той замина в чужбина...
Цикъла ми е на 28дни и на точната дата си ми дойде....
След цикъла и повреме на, бебеправихме с мъжа ми...
Но аз тайничко отидох на лекър след 20-ина дни след като правих секс с бившия ми,за да ми каже дали не съм забременяла...той каза няма бебе, а видеозона  беше много хубав...
След 4дни от закъснението отидохме с мъжа ми на лекар и се видя точката...
Моля ви помогнете ми...
Искам бебето да си е от мъжа ми...
Моля не ме съдете и без това съм ужасно разстроена и не мога да живея с тази ужасна тайна и ще ми олекне ако я споделя. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Този отговор най-ми хареса:
Цитат
Като искаш бебето да е на мъжа ти, трябваше да си седиш на г*за  Peace
Иначе, както е първия отговор, сигурно е пързалка.

# 34
  • В къщурката на хълма на феите
бях в ужасна дилема дали да не я пусна тая тема още като я видях .. то такава драма, такава скръб .. Joy Joy Joy

# 35
бях в ужасна дилема дали да не я пусна тая тема още като я видях .. то такава драма, такава скръб .. Joy Joy Joy
Аааа, дайте линк към темата, моля.....Може да помогнем на дамата с някой съвет... Joy Joy Joy

# 36
май са я резнали тая тема, щот нещо не мога да я намеря за жалост ..

# 37
# 38
Цитат
От самото начало си отговаряше на всичко и всеки път питах има ли шанс да е станало два дни преди да ми дойде и казваха не...но сега порастна повече и се притесних много
начи кат е било малко е била сигурна кой е бащата, ама като пораснало и почнала да се съмнява Joy Joy Joy Joy ох боже ще падна от смях .. на някои хора мноого, ама много им работи въображението ..

# 39
Отиде си един прекрасен човек! Нека почива в мир! Ще запомня леля Мари с нейния специален хумор! Моите съболезнования!
преди 2 часа · Харесвам · 1

blagodarq ti mila za xybavite pogelaniq..
преди около час · Харесвам

Не е оттук, от фейса е. Изказват се съболезнования, а внучката благодари. ooooh!

# 40
# 41
Отиде си един прекрасен човек! Нека почива в мир! Ще запомня леля Мари с нейния специален хумор! Моите съболезнования!
преди 2 часа · Харесвам · 1

blagodarq ti mila za xybavite pogelaniq..
преди около час · Харесвам

Не е оттук, от фейса е. Изказват се съболезнования, а внучката благодари. ooooh!
Внучката се е метнала на баба си, има "специален хумор".

# 42
  • София
Цитат
От самото начало си отговаряше на всичко и всеки път питах има ли шанс да е станало два дни преди да ми дойде и казваха не...но сега порастна повече и се притесних много
начи кат е било малко е била сигурна кой е бащата, ама като пораснало и почнала да се съмнява Joy Joy Joy Joy ох боже ще падна от смях .. на някои хора мноого, ама много им работи въображението ..
ох, ще падна просто  Joy

# 43
Включвам се с един цитат, породен от третата чаша вино Laughing

# 44
Цитат
zdraveite......bremenna sam v 29 sedmica i ot 2 sedmici use6tam v prodaljenie ot 30 do 45 minuti leki potupvaniq vsqka sekunda.......na den po nqkolko pati lekuva6tia mi lekar mi kaza 4e tova e xalcane. Sled kato chetox nasam natam pishe che se dalji na nedostig na vazdux. Vqrno li e? newsm78 Opasno li e?

Общи условия

Активация на акаунт