Смешки от форума - 14

• 58 593
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
 По морето през лятото има много такива, че и на повече езици ще ви говорят. Гларуси ги наричат Simple Smile

# 541
  • София
По морето през лятото има много такива, че и на повече езици ще ви говорят. Гларуси ги наричат Simple Smile

Те са младички, загорелички, този с хипнотичния език и плешивото теме ми напомня на това: Mr. Green

Скрит текст:

# 542
 И старички има, даже знам един, който добре отговаря на описанието, събира такси за  чадъри и шезлонги пред Нептун в Слънчев бряг  Mr. Green

# 543
  • София
Ама го криеш, а  Sneaky

# 544

Iris, и какво точно си представяш, че е отговорното гледане на дете?

- да има отделна стая
- паралелно с това да е "привързано отглеждано" и да спи в твоето легло
- да го кърмиш до предучилищна
- да готвиш домашна био храна с киноа
- да правите ръкоделия от рода на квилинг, парцалени кукли и късновизантийска мозайка
- да подреждаш дизайнерския дом с дизайнерските дървени играчки
- ранни уроци по мандарински китайски
- посещения на логопед, сензорен терапевт, диетолог, психоаналитик, екзорцист и певчески педагог

Може и да свири на цигулка, ако излезе талантливо.

След 18 години ще ми е пациент:)

# 545
Цитат
Забравих да попитам от месната зъболекарска упойка има ли страничен ефект косопад ?

# 546
  • Варна

Iris, и какво точно си представяш, че е отговорното гледане на дете?

- да има отделна стая
- паралелно с това да е "привързано отглеждано" и да спи в твоето легло
- да го кърмиш до предучилищна
- да готвиш домашна био храна с киноа
- да правите ръкоделия от рода на квилинг, парцалени кукли и късновизантийска мозайка
- да подреждаш дизайнерския дом с дизайнерските дървени играчки
- ранни уроци по мандарински китайски
- посещения на логопед, сензорен терапевт, диетолог, психоаналитик, екзорцист и певчески педагог

Може и да свири на цигулка, ако излезе талантливо.

След 18 години ще ми е пациент:)

Хахаха, сетих се за предаването 'Големите надежди'. Там децата на седем години учат три езика, ходят на курсове по актьорско майсторство, компютърни технологии и солфеж. И имат артистични псевдоними, които дори не могат да произнесат...

# 547
Цитат
Забравих да попитам от месната зъболекарска упойка има ли страничен ефект косопад ?

Ако е зеленчукова, а не месна, може и да има такъв ефект  Laughing

# 548
  • София
Тема: Езикови курсове за бременни
Цитат
Здравейте, скоро попаднах на една статия за курсове за бременни. Идеята е, детето да учи езици, докато е още в утробата. Какво мислите?
Наистина ли да кажа какво мисля?  Mr. Green

# 549
  • Варна
Цитат
Здравейте, скоро попаднах на една статия за курсове за бременни. Идеята е, детето да учи езици, докато е още в утробата. Какво мислите?

Лелелеее, че те тези деца от "големите надежди" направо са си бавноразвиващи се...  ooooh!

# 550
Цитат

Лелелеее, че те тези деца от "големите надежди" направо са си бавноразвиващи се...  ooooh!
Joy Joy JoyАбсолютно!

# 551
  • Лондон
Цитат

А леле  малеее!!!!! Не мога бързо да кажа какво мисля .Малко време ми е нужно. #Crazy

# 552
# 553
 Shocked Shocked Shocked
 Joy
Клипчето са забравили...

# 554
  • Варна

#Crazy девойката спечели 5 минути слава  Joy Joy Joy
П.с. още съжалявам, че заключиха темата. Така исках да я разпитам за този господин, че чак да я разпна   hahaha

Общи условия

Активация на акаунт