Смешки от форума - 14

• 58 587
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
зашеметяваща новина! как ми се ще да отключа темата Simple Smile

# 556
  • Бургас
зашеметяваща новина! как ми се ще да отключа темата Simple Smile

Давай. Това ще е прецедент  Laughing

БТВ и Нова пък са толкова несериозни телевизии. Нищо не казаха по случая  Crossing Arms

# 557
  • София, България
 rotfImbo Ееее не... тоя господин да вземе сериозно да се покаже кой е, та да се приключи с тая драма  smile3538

БТВ и Нова пък са толкова несериозни телевизии. Нищо не казаха по случая  Crossing Arms

Joy Виж следващите дни може да наблюдаваме "Господари на ефира", току-виж издирили потребителката... Grinning

# 558

Да, бе!
Досега трябваше да излъчат интервю с измамника, да разпитат съседите и родата му до девето коляно, да пратят някое репортерче-връзкарче до Великобритания да вземе интервю и от жена му... Направо си представям как преследва горката женица и дудне: "Ама, госпожо, не може така да мълчите, отговорете, нашите зрители искат да знаят дали подозирахте какви ги върши мъжът ви в България... Госпожо, ей, госпожоооо!".
Абсолютен непрофесионализъм!  Crossing Arms

# 559
  • Бургас
Най-добре да се разнищи проблема в "Съдебен спор". Жоро Игнатов забира опетнената бургаска мома и двамата дружно отиват в дома на 55 годишното плешиво чудо на природата. Жоро ще чука по вратата от вън и ще вика "Но господине, моля ви, излезте, за да изясним тази ужасно неприятна ситуация. Донита твърди, че сте я обезчестил.......Ма, моля ви се де, излезте". А левента ще вика от вътре "Ти с Жоро Игнатов ли шъ ма плашиш, ма"......... После Нана поема щафетата.....

# 560
"Журналистката" малко се е пообъркала. Първо казва, че господинът е от италиански произход, а после го нарича "англичанина".

# 561
 Ама тя авторката така го описа  Mr. Green

# 562
  • Варна
"Журналистката" малко се е пообъркала. Първо казва, че господинът е от италиански произход, а после го нарича "англичанина".

Принципно не е невъзможно. Шварценегер, например, е американец от австрийски произход Simple Smile

# 563
За мен случката е само за Съдби на кръстопът. Laughing

# 564
# 565

Малее долу коментарите са просто.. Crazy Whistling

# 566
# 567
  • София
Аз още не мога да повярвам, че това за някого може да е новина. А коментарите са в стила на "новината".

# 568
Кво се чудите. И "журналистите" хляб трябва да ядат.  Peace Mr. Green

# 569
Цитат
...изчела съм всичко за...
ПП допълвам - всичко съм изчела в бгмама, което за мен е равно на всичко в интернет - стана ми много смешно какво самочувствие имам (не използвам ФВ)

Общи условия

Активация на акаунт