Смешки от форума - 14

• 58 596
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • Бургас

Като една видна бургазлийка явно трябва да внимавам с кой се заговарям  smile3532
Ми то как да му устоиш на тоз 55 годишен мургав и строен левент с плешиво кубе. Ако имаше и комплект мустаци щях да се замисля дали пък бат Милко не е дошъл в града ни да пръска от сексапила си.

# 512
  • София, България
... на тоз 55 годишен мургав и строен левент с плешиво кубе...

55 годишен некрасив ако обичаш  Naughty Изпускаш съществени думи  Laughing

Не знам обаче дали забелязахте колко хора я четат в момента темата Laughing

# 513
Заключиха темата  Confused И не можах да разбера на какъв език ги реди тези никога нечувани от женско ухо вълшебни думички - на английски ли, на италиански ли, на български ли Crossing Arms
Егати, така се заинтригувах с тези тайни слова...

# 514
Пропускате най-съществените неща, затова никога няма да чуете вълшебните думи, които повечето мъже не знаят.  Naughty
Човекът може да е физически некрасив, но-о-о... Дава пари! Черпи! Има лъскав джип!!!
Как да не се разтреперят копитцата на всяко романтично девойче, очакващо принца на бял кон, упс! лъскав джип, как? От любов, милата, е готова даже да преглътне факта, че човекът е бил женен и не го е криел.
Финансовата му красота е толкова ослепителна, че пред нея всяка друга подробност бледнее.

Само едно нещо не разбрах и сега сън няма да ме хване от любопитство - кога, аджеба, това девойче успя да преспи с "голяма част от нашите" мъже, та направи толкова категорични изводи какво е чувала или не всяка от нас?  newsm78
Продължавам да бия моя, да видим дали накрая няма да си признае кога е преспал с нея, мискининът му с мискинин!

Цитат
но тези красиви и нежни думи които никога не са произнасяли голяма част от нашите мъже могат да подлъжат всяка една,те дори не могат да се опишат ,само който ги е чул знае за какво става въпрос

ПП Развълнувах се и забравих пищовите. Ето ги!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 15:51 от Как` Сийка

# 515
ако някой прочете вълшебните думи, то те вече няма да са вълшебни!
оставете нещата на въображението си и се радвайте на катинара на темата!

# 516
  • # супернатурална #
Цитат
Очевидно от лентичката ми съм бременна с първото си дете на 26 години с висше образование съм от моя клас само аз и още една мацка чакаме бобоци живя в малък и беден град дохода на семейството ми е около 1000лв и да ви кажа не ми стигат  Crossing Arms ще ходя на работа до последно и ММ работи. Но както е казал народа дупе знае и 2 и 200 ако искаш имаш дете/деца ако ли не нямаш........ тук според мен въпроса не е толкова финансов колкото егоистичен...както по-нагоре прочетох факта, че вече ти не си най-важен, а детето е пагубен за много жени, а и мъже навярно.......

И очевидно е с висше образование  Flutter

# 517
  • Бургас
... на тоз 55 годишен мургав и строен левент с плешиво кубе...

55 годишен некрасив ако обичаш  Naughty Изпускаш съществени думи  Laughing

Ми то има си хас 55 годишен плешивец да е красив  Grinning.
Очаквам скоро трафопостовете, дърветата и сградите в Бургас да бъдат облицовани със снимки на въпросния Дон Жуан.

Как` Сийка, ако авторката не е била почерпена подобаващо от принца и не й е купил поне едни прашки от 1,50 от пазара, как да не се ядосва. Дано поне я е повозил малко с /д/жипа преди да й е направил креватен суплес.  

Цитат
Очевидно от лентичката ми съм бременна с първото си дете на 26 години с висше образование съм от моя клас само аз и още една мацка чакаме бобоци живя в малък и беден град дохода на семейството ми е около 1000лв и да ви кажа не ми стигат  Crossing Arms ще ходя на работа до последно и ММ работи. Но както е казал народа дупе знае и 2 и 200 ако искаш имаш дете/деца ако ли не нямаш........ тук според мен въпроса не е толкова финансов колкото егоистичен...както по-нагоре прочетох факта, че вече ти не си най-важен, а детето е пагубен за много жени, а и мъже навярно.......

И очевидно е с висше образование  Flutter

Пък аз си помислих, че няма и 5-ти клас.

# 518
добре, че се обади девойчето с плешивеца Thinking ми то и аз ще ходя до Бургас, знае ли човек, трябва да се пазим. Пу пу Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 519
Ей, сакън да не чуете за мъж значи, веднага хукнахте една през друга към Бургас.  Joy

# 520
  • # супернатурална #
.......................................(+ 7 Скрит/и) и 51 Гости преглежда(т) тази тема.

51 гости! 51 гости преглеждат онази тема  Joy

# 521
дали би дошъл в командировка и по нашите ширини - да пообучи и софийските мъже на магически думи  Thinking

# 522
Стига празни приказки, някой докопа ли се до мобилния му?

# 523
здравейте приятели, Аз съм момче на 19
години, приятелката ми е на 18 и искам
да ви задам следния въпрос: Възможно
ли е приятелката ми да е забременяла ?
Обяснение: значи връзката ни е от 2
години почти. и сме правили секс, обаче
никога не сме го правили във вагината,
само анален. Прави ли го сме много,
многооооооооооооооооо пъти. Но сега
последния път незнам какво се случи, и
на дата 16.04. трябваше да и дойде
цикъла, обаче не и дойде. Първите 2 3
дни не се притеснихме толкова много, но
сега вече стана цяла седмица и
зпочнахме ние сами да си правиме
изводи. И се колебаеме между следния
въпрос, да не би да има вероятността
докато съм свършил във нея, спермата да
е потекала от ануса и да е стигнала до
влагалището, и да не би да е станала
белята. И доста сме притеснени, защото
вече 7 8 дни не и е дошъл цикъла, а из
интернет четох някъде, че от притеснение
също има вероятността да не дойде
цикъла и т.н. моля ви дайте някакво
разумно мнение, възможно ли е
забременяване по този начин ?
Хора, който си мислят, че поста е тъп,
малоумен и т.н. по добре нека да го
подминат, отговаряйте хора, който имат
някакви познания

# 524
.......................................(+ 7 Скрит/и) и 51 Гости преглежда(т) тази тема.

51 гости! 51 гости преглеждат онази тема  Joy

абе мани, такъв пиар му направиха Laughing

определено ще се оглеждам крадешком и като го открия, ще се хвърля в краката му. Или по-добре пред жипа Crazy така само ще оцени колко съм заинтересувана. Ноооо...има 51 конкурентки Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт