Смешки от форума - 14

• 58 499
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Аааа пак за кърмене взехте да си говорите Simple Smile Предния път Гущера с шапка ни затри!

# 646
ок, едно заглавие на тема:

вредна лие спиралата протиф забременяване

да се чуди човек тук или в правописната тема  Mr. Green

# 647
  • Бургас
Аз вече се хващам за главата. Всеки трети пост, който прочитам във форума, е супер неграмотно написан и пълен с елементарни правописни грешки. Нищо хубаво не я чака тази държава с толкова прост и неграмотен народ. Чудя се как някои майки учат заедно с децата си? Как може да проверяваш домашни, като имаш познания по български език, едва покриващи материала за трети клас  ooooh!

# 648
А Mr. Green Аз имам едно вагинално и две секцио Blush

Всеки път като във форума почнат да се мерят коя е по-майка възоснова на типа родоразрешение и си викам "Сега на кое дете съм повече майка, а?" Mr. Green
Това "родоразрешение" все го чета като "родоразширение".  Crazy

Защо така? Би ли обяснила на прост български?
Първо мислех, че както се роди първото, така се раждат и останалите деца. После четох тема (четох, не разбрах) "Вагинално раждане след секцио" и там пишеше, че рядко се разрешава нормално раждане след секцио и второто пак е секцио.

Не ми се смейте, точно в темата съм си.  Crossing Arms Grinning

# 649
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
А Mr. Green Аз имам едно вагинално и две секцио Blush

Всеки път като във форума почнат да се мерят коя е по-майка възоснова на типа родоразрешение и си викам "Сега на кое дете съм повече майка, а?" Mr. Green
Това "родоразрешение" все го чета като "родоразширение".  Crazy

Защо така? Би ли обяснила на прост български?
Първо мислех, че както се роди първото, така се раждат и останалите деца. После четох тема (четох, не разбрах) "Вагинално раждане след секцио" и там пишеше, че рядко се разрешава нормално раждане след секцио и второто пак е секцио.

Не ми се смейте, точно в темата съм си.  Crossing Arms Grinning

сериозно ли питаш?

и аз съм като Янтра.
няма "задължително всички раждания са като първото". всичко е Божа работа  Hug

# 650
Защото както първото може да си го родила нормално, така за второто да се появят показания за секцио.

# 651
Оф, всяка тема ли трябва да стигне до раждане и кърмене  newsm78

# 652
Защото както първото може да си го родила нормално, така за второто да се появят показания за секцио.
Какви освен проблеми с очите?

ст. Добри, да.

# 653
Седалищно разположение на бебето, плацента превия, страдание на плода по време на раждането - това са такива, за които се сещам на прима виста.
Мисля, че излязохме много извън темата.

# 654
Какви освен проблеми с очите?

ст. Добри, да.
Ето ти първото, което излиза в гугъл http://www.medinfo-bg.com/?page=statiq&id=903

# 655
Аз вече се хващам за главата. Всеки трети пост, който прочитам във форума, е супер неграмотно написан и пълен с елементарни правописни грешки. Нищо хубаво не я чака тази държава с толкова прост и неграмотен народ. Чудя се как някои майки учат заедно с децата си? Как може да проверяваш домашни, като имаш познания по български език, едва покриващи материала за трети клас  ooooh!
Kакво да кажа ,незнам.Дъщеря ми е в 3 клас и е възмутена от г-жата си ,която казва "розАво " Нямам думи.

# 656
  • Варна
Мисля, че излязохме много извън темата.

Май - май...

# 657
Kакво да кажа ,незнам.Дъщеря ми е в 3 клас и е възмутена от г-жата си ,която казва "розАво " Нямам думи.

Mr. Green

# 658
  • Варна
Каквото попитало, такова отговорило... върви, че разбери:

Цитат
Цитат
Zdraveite imam razshireni veni ot 18 godishna.D-r Popov ot Blagoevgrad me prashta napravo za operaciq v Sofiq.Chuh za edin Izraelski lekar d-r Galilei.Injektira veshtesvo pod formata na pqna i se pravi samo vednj.Ako nqkoi ima povech informaciq molq vi se pishete.
Цитат

Доктура се зове Галили. Струва по 1000 евро на крак. Или беше. Ефект има.

# 659
кажте ми каква майка съм  Rolling Eyes
№1 - родено нормално, но кърмено един месец
№2 - родено секцио, но кърмено две години и един месец
за памперса, гърнето и захранването няма да пиша, че моите деца хептем хибридни стават  Blush

за да можем обективно да оценим, ще ти се наложи №1 да го покърмиш поне още няколко месеца  Peace

Общи условия

Активация на акаунт