Смешки от форума - 14

• 58 476
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Моу сте прости, бе! За мене разлепената бота!
Кой е проС? Тая разлепена бота даже за бой не става.  Naughty

# 676
  • Бургас
Моу сте прости, бе! За мене разлепената бота!

Касита, закъсня. Вече си поделихме двата разчепатени чепика с МарТа.

# 677
Crazy
Цитат
Условието ми е да поемете пътя като така вярвам ще се предпазя и отхора които биха ги препродали.

Joy

Не, не, не, не мога повече.

# 678
  • София
Господи, за такива боклуци, дори и крайно нуджаещ се човек, не би бил път.  ooooh!

# 679
Мен пък ме кефи жената как си описва всичко открито и джаста - праста: биберона бил неудобен, дрешките били с петънца и т.н. А колко има които описват състояние отлично, че и ново дори, слагат безумни цени и налице получаваш пълен парцал.

# 680
  • Варна
Crazy
Цитат
Условието ми е да поемете пътя като така вярвам ще се предпазя и отхора които биха ги препродали.

Joy

Не, не, не, не мога повече.

Че тя продава ли ги, че се е зачудила дали някой след нея ще ги препродава? Друг е въпросът, че пазарът на разлепени обувки и надрани тигани прелива!

# 681
Подарява ги, но много често подаряващия вижда подареното да се препродава.
Скрит текст:
Имах случай тези дни и като се сетя, още ме е срам. Преди месец една майка си търсеше за детето костюмче за кръщене. Аз й пратих/ подарих на малкия тоалета- обличан за 2 часа само. Преди седмица същата пуска пост със същата молба. И аз спала- недоспала хубаво я насолих в групата във фейса за подаряване, дори я блокираха жената. Оказа се, че са носили костюмчето за преправяне, но шивача си оставил ръцете, снимки ми прати. Точно заради такива случаи с недобронамерени, почти никой не вярва вече. Вместо да го подаря, можех да го продам за 20 лв., примерно. Та затова така реагирах и аз-първосигнално. Вчера беше пуснала снимки от кръщ.- беше с нашето костюмче, носили го на друг шивач, още по- зле и неудобно ми стана. И съобщение ми писа, да ми се извинява, че ме била обидила. 

# 682
Не виждате ли, че някой се бъзика?  Laughing

# 683
  • Варна
Не виждате ли, че някой се бъзика?  Laughing

Мислиш ли? newsm78

# 684
Цитат
Благодаря на всички,по чиито нерви лазя,но намерят сили в себе си да ми отговорят на тъпия въпрос  Blush

Не е ли сладурана?  Grinning

# 685
жестоко !!!
звучи ми като ягоди по Кенийски .  стра`Отна рецепта  Laughing

# 686
част от любима тема:

Цитат
Тези историйки са страшни,особено първата....  Cry сега аз ще кажа една
Имало едно семейство пътувало към град Бургас - стигнали те там ,но бензина им свършил.Майката и бащата се сетили ,че видя ли някаква зграда и решили да се върнат да помолят за помощ.Върнали се ,като заключили момиченцето им в колата...след около 10 минутки се чуло някакво драскане по тавана ,момичето се уплашило много и изпаднало в депресия.Така се дращело по тавана около 3,4 мин. и после се чули сирени на полицията отворили вратата и казали на детето да не се обръща назад ,но то се обърнало и видяло главите на майка си и баща си,а зградата се оказала мястото,където държат психично болните..

# 687
  • Варна
Ко?  #Crazy Joy

# 688
  • В един копнеж!
част от любима тема:

Цитат
Тези историйки са страшни,особено първата....  Cry сега аз ще кажа една
Имало едно семейство пътувало към град Бургас - стигнали те там ,но бензина им свършил.Майката и бащата се сетили ,че видя ли някаква зграда и решили да се върнат да помолят за помощ.Върнали се ,като заключили момиченцето им в колата...след около 10 минутки се чуло някакво драскане по тавана ,момичето се уплашило много и изпаднало в депресия.Така се дращело по тавана около 3,4 мин. и после се чули сирени на полицията отворили вратата и казали на детето да не се обръща назад ,но то се обърнало и видяло главите на майка си и баща си,а зградата се оказала мястото,където държат психично болните..

Joy Joy Joy #Crazy

# 689
Това май някой от същата зграда го е  писал...

Общи условия

Активация на акаунт