Смешки от форума - 14

• 58 478
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
 Shocked
Нищо не схванах, отиват за бензин в лудницата и ги затворили там?

# 691
отрязали са им главите  hahaha
темата за страшните истории и градските легенди

# 692
 Joy
Едно време момчетата пред блока ни плашеха с подобни глупости, ама бяха логически построени някак.

# 693
  • София, България
'Начиииии като видя Зграда, Збор и всякакви подобни и направо изпадам в депресия! Започвам да виждам отрязани глави!

# 694
  • В къщурката на хълма на феите
ще се намери ли добър самарянин да ми обясни каква е връзката между обезглавяването на родителите и драскането по тавана на колата?

# 695
  • bad@ss
Може би телата са искали поне те да се спасят  Joy

# 696
  • 1st floor
Joy Joy Joy

# 697
част от любима тема:

Цитат
Тези историйки са страшни,особено първата....  Cry сега аз ще кажа една
Имало едно семейство пътувало към град Бургас - стигнали те там ,но бензина им свършил.Майката и бащата се сетили ,че видя ли някаква зграда и решили да се върнат да помолят за помощ.Върнали се ,като заключили момиченцето им в колата...след около 10 минутки се чуло някакво драскане по тавана ,момичето се уплашило много и изпаднало в депресия.Така се дращело по тавана около 3,4 мин. и после се чули сирени на полицията отворили вратата и казали на детето да не се обръща назад ,но то се обърнало и видяло главите на майка си и баща си,а зградата се оказала мястото,където държат психично болните..
Колко трябва да си елементарен да сътвориш тия глупости.Освен ако пишещата не е дете все пак.

# 698

и аз така Joy Joy Joy Joy Joy

# 699
Скрит текст:
част от любима тема:

Цитат
Тези историйки са страшни,особено първата....  Cry сега аз ще кажа една
Имало едно семейство пътувало към град Бургас - стигнали те там ,но бензина им свършил.Майката и бащата се сетили ,че видя ли някаква зграда и решили да се върнат да помолят за помощ.Върнали се ,като заключили момиченцето им в колата...след около 10 минутки се чуло някакво драскане по тавана ,момичето се уплашило много и изпаднало в депресия.Така се дращело по тавана около 3,4 мин. и после се чули сирени на полицията отворили вратата и казали на детето да не се обръща назад ,но то се обърнало и видяло главите на майка си и баща си,а зградата се оказала мястото,където държат психично болните..
Колко трябва да си елементарен да сътвориш тия глупости.Освен ако пишещата не е дете все пак.

Има такива градски легенди  Peace

# 700
Ето цялата история, не се чудете.  Laughing

Детето не я е разказало като хората, но съществува в градската митология.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 13:48 от Nickkie

# 701
Ново:  Laughing

Цитат
Цитат
Албърта има само gst ( аналог на българското Ддс) в размер на 5%, др провинции имат и pst- ( заедно с gst е около 12-13 %).

Аз пак да питам - колко е ддс в Канада? Щото едва ли е 20%.

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 13:47 от Nickkie

# 702
пак опираме до обясняването на смешките  Wink
горе писах, че е от темата за страшните истории и градските легенди
постнах тук цитата не заради правописните грешки, объркания словоред, истинносттта на историята или легендата, а защото детето изпаднало в депресия за няколко минути; винаги съм мислила, че до това състояние се достига някак по-постепенно и е по-трайно, но ако бъркам, отивам да изпадна в депресия от невежеството си  Wink

# 703
Бубанка, постът ми не е към теб, а към следващите потребителки, които се чудеха какви са тези глави с драскане.

И аз, ако не бях гледала филма Градски легенди, щях да се чудя.  hahaha

# 704
пфу, размина ми се депресията  Crossing Arms
и какво ще правя сега цял следобяд?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт